Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
slm arkadaşlar en son 8 ay önce adsensem spamdan dolayı para kazanmalarım kapandığı için kullanmadım ve içinde 120 lira param var ben bu parayı 200e tamlamadan alma şansım varmı
gmaili sil yada ayarlar kısımdan kapat..
20liradan fazlası adsense kapatıldıgı takdirde 90 gün içinde tanımlı hesabınıza yatar.
benimki 2 günde yatmıştı...
gmaili sil yada ayarlar kısımdan kapat..
20liradan fazlası adsense kapatıldıgı takdirde 90 gün içinde tanımlı hesabınıza yatar.
benimki 2 günde yatmıştı...
ben kesinleşmeyen adsensede denedim işe yaramadı hocam.вєякαη;704485' Alıntı:bende kesinleşen 200 üzeri var ama ödeme işleme girmedi gmaili silmemi tavsiye edermisin ? yoksa gelecek ayın 12sini beklememmi daha doğru olurBeklersemde diğer adsense hesaplarımın etkilenmesini istemiyorum
slm arkadaşlar en son 8 ay önce adsensem spamdan dolayı para kazanmalarım kapandığı için kullanmadım ve içinde 120 lira param var ben bu parayı 200e tamlamadan alma şansım varmı
dostum yenı kanal acıp neden devam etmedin,yoksa adsense mailinlemi youtube kanalı olusturdun
sen hala kapatmadın mı adsenseyiadsenseye güvenemiyorum bir kanal gidince diğerleride gidiyor partner çalışmayı düşünüyorum
ben 1 yıldan fazla en az 20 defa spamdan kanallarım kapandı ,yenı kanal acıp devam ettım ve edıyorum.adsense mailini neden sılıyorsun onu anlamadım
satarak da değerlendirebilirsiniz.
eğer düşünüyorsanız tabi
alıcı olursa satmak daha mantıklı herhalde 130 lira içerde var 150-200 edermi
bir daha bu işleri yapmayacaksan ve pini ni girmişsen
bence 350-500 Tl arasında fiyat biçerbilirsin. alıcı ne pazarlık yapabilrisin bilmem ama boş onaylı adsenseler 250tlden satılıyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.