Adsenseden nasıl paramı alabilirim

haydo19

Kayıtlı Üye
slm arkadaşlar en son 8 ay önce adsensem spamdan dolayı para kazanmalarım kapandığı için kullanmadım ve içinde 120 lira param var ben bu parayı 200e tamlamadan alma şansım varmı

slm arkadaşlar en son 8 ay önce adsensem spamdan dolayı para kazanmalarım kapandığı için kullanmadım ve içinde 120 lira param var ben bu parayı 200e tamlamadan alma şansım varmı

Malesef yok hocam en az 200 lira olacak ve kesinleşecek başka yolu yok.

gmaili sil yada ayarlar kısımdan kapat..
20liradan fazlası adsense kapatıldıgı takdirde 90 gün içinde tanımlı hesabınıza yatar.
benimki 2 günde yatmıştı...

20liradan fazlası adsense kapatıldıgı takdirde 90 gün içinde tanımlı hesabınıza yatar.

bende kesinleşen 200 üzeri var ama ödeme işleme girmedi gmaili silmemi tavsiye edermisin ? yoksa gelecek ayın 12sini beklememmi daha doğru olur :) Beklersemde diğer adsense hesaplarımın etkilenmesini istemiyorum

hocam adsensenin olduğu gmail adresimi sil diyeceğin doğru değilmi birde o sistem şuanda çalışıyormu siz ne zman yapmıştınız bu taktiği

adsenseyi yani gmaili sildiğinde hesabına belli bi süre sonra yatar kesinleşende ki miktar

вєякαη;704485' Alıntı:
bende kesinleşen 200 üzeri var ama ödeme işleme girmedi gmaili silmemi tavsiye edermisin ? yoksa gelecek ayın 12sini beklememmi daha doğru olur :) Beklersemde diğer adsense hesaplarımın etkilenmesini istemiyorum
ben kesinleşmeyen adsensede denedim işe yaramadı hocam.
ayarlardan kapattım.sadece ödeme ekranı görünüyor o zaman.bir süre sonra ban mesajını aldım yine.

dostum yenı kanal acıp neden devam etmedin,yoksa adsense mailinlemi youtube kanalı olusturdun

belirli bi ücret karsılıgında adsenseyi satarsanız olabilir ama başka türlü adsense 200 lıra olmadan bitini gene vermez :D:D

adsensenizden daha önce ödeme aldıysanız adsensenizi kapatın paranızı yatırırlar

ben 1 yıldan fazla en az 20 defa spamdan kanallarım kapandı ,yenı kanal acıp devam ettım ve edıyorum.adsense mailini neden sılıyorsun onu anlamadım

ben 1 yıldan fazla en az 20 defa spamdan kanallarım kapandı ,yenı kanal acıp devam ettım ve edıyorum.adsense mailini neden sılıyorsun onu anlamadım

hocam ne atıyosam ünlem işaretinde kalıyor partnerde ünlem daha zor çıkıyor birde bir kanal diğerinden etkilenmiyor temiz spam yapmayı düşünüyorum

bir daha bu işleri yapmayacaksan ve pini ni girmişsen
bence 350-500 Tl arasında fiyat biçerbilirsin. alıcı ne pazarlık yapabilrisin bilmem ama boş onaylı adsenseler 250tlden satılıyor ;)

adsense 1 yıllık 2-3 defa da ödeme aldı içinde 130 lira var tahmini ederi nedir

350-500 e kimse adsense almaz adsense satış konusuna gir zaten ordan çkarırsın kendine bi fiyat eskiden standartı 100+kesinleşmişti son olaylardan sonra daha ucuza gitmeye başladı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri