Adsenseden para kazanamiyorum

• Kullanıcı eliw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

eliw

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar.ben bir youtube ile adsense hesabi acdim.ama para kazanamiyorum.
Sayfa görüntüleme sayısı:4.305

Tıklamalar :40

Sayfa TO:0,93%

TBM:0.13

Sayfa BGBG:1.23

Tahmini kazançlar:0.00

ben simdi ne yapiyim adsense tiklama basina para vermiyormu 40 tiklamam var neden para kazanamiyorum?lutfen yardim edin

Dostum adsense>tam raporu görüntüle>içerik barındırıcıları için adsense de sağ tarafta toplam kazançlar kısmında 1 haftalık kazancını görürsün.Yeni mi başladın youtube işine?Yeni başlayanlar için gayet iyisin.Ben 26 hazirandan beri uğraşıyorum daha sürünüyoruz :)

bu gun bir hafta oldu.

1 hafta içinde mi 40 tık aldın?Haa o zaman normal.Dediğim gibi bak orada zaten kazancını görürsün.TBM oranın iyi durumda devam et.Kazanmışsın yani tıkların güme gitmedi ;)

kardes toplamlarda da 0.00 bi sey yok

yok kardes buldum 5.31 sagol.simdi o benim kazancimmi?

merhaba arkadaslar.ben bir youtube ile adsense hesabi acdim.ama para kazanamiyorum.
Sayfa görüntüleme sayısı:4.305

Tıklamalar :40

Sayfa TO:0,93%

TBM:0.13

Sayfa BGBG:1.23

Tahmini kazançlar:0.00

ben simdi ne yapiyim adsense tiklama basina para vermiyormu 40 tiklamam var neden para kazanamiyorum?lutfen yardim edin

kardeşim be forumda hiç anlatılmamışsaa 358 defa yazılmıştır :)

yanlış yere bakıyon ana sayfada dururken tüm raporları görüntüle de -içerik barındırıcıları için adsenseyi seç - ve toplam kazançlar sekmesindeki akzançlarını gör :D

nasil yani kesinti anlamadim

O para kesinleşmiş kazanç değildir. Youtube kesinti yapıyor ve kesinleşmiş kazançlar bir sonraki ayın 15'ine yansıyor adsenseye. Toplam kazancın 1,22-1,23 e bölünmesiyle üç aşağı beş yukarı gerçek kazancınızı görürsünüz.Tabi geçersiz tıklamaları saymıyorum daha, onlar da düşer kesinleşmiş kazançtan.

nasil yani kesinti anlamadim

bak şimdi arkadaşım kafan karışmasın :

her ayın 1-31 arası kazandığın para hemen tak diye kesinleşmez.....diğer ayın 12-15 arası kesinleşir bu kesinleşen meblağ 100 $ ve üzeri ise 25-30 arasıda hesabına yatar.....

örnek :

1-31 temmuzda 95.000 görüntülenme - 2458 tık -150 $ para kazandın

12-15 ağustos gibi bu paradan %20 oranında google kesinti yapar ve 120 $ civarı kesinleşmiş kazanc olarak adsense manunde görürsün

25-30 ağustos arasında ise banka hesabına havele geçer paranı

ok.....

kardes ben simdi parayi kendi banka hesabima nasil yuklerim?

kardes ben simdi parayi kendi banka hesabima nasil yuklerim?

BAK KARDEŞİM sen adsenseni bağladınmı yt kanalına bağlamadıysan kanal ayarları-Para kazanma ayarlarını grüntüleyin ödemem nasıl yapılacak var ordan adsense mailini gir ve bağla

zaten adsensende banka hesbaı vb girecen heralde biliysındur bunu.....

bilmiyorsan : adsenseni aç hesap ayarlarına gir ödeme yönetmi düzenleyi seç-bir banka hesabı ekleyi sec ve banka bilgilerini gir ok

sagol kardesim yardimci oldugun icin tesekkurler

bir konuda bana yardan edermisiniz.bir siteden youtube video yukluyorum.o siteninde hem tv kanali hemde youtube kanali var.youtubde kanalinin olmasi benim kanalimin banlanmasina izin vere bilirmi

kardeşim be forumda hiç anlatılmamışsaa 358 defa yazılmıştır :)

yanlış yere bakıyon ana sayfada dururken tüm raporları görüntüle de -içerik barındırıcıları için adsenseyi seç - ve toplam kazançlar sekmesindeki akzançlarını gör :D

Yalnız BeytoCan ben bu 358 rakamına takıldım...Neden 300-350-400 değilde 358 :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri