Adsense'e az izlenim yansıması ?

Cevher

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın. Kanal takip programına göre bugün 3500 izlenim almışım ama adsense'de 1200 falan izlenim almışım. Bu düşüklük neden oluyor sizce yardımvı olursanız sevinirim.
Not:Uzun video çalışıyorum kanalları adsense'e bir hafta önce bağladım ve video ortası reklam aralığı 10 dakika.

Bendede aynı 15 bin izlenim almışım adsensede 3000 gösteriyor varmı başka sıkıntı yaşayan.

kanalların durduk yere para kazanmasının gitmesi, izlenimlerin düşük yansıması. 1 eylül'de partnerlere gelecek güncellemenin benzerini adsense yaşıyor olsa gerek. adsense bir geçiş süreci yaşıyor ve çok sorunlu inşallah düşündüğüm gibi olur 1 eylül den sonra stabil hale gelir.

Bende de izlenim nerdeyse %60 azaldı ama tam tersi tbm ve to toplamda %60 arttı. Böylece dengelendi. Sizde de böyle bir durum olabilir mi?

kanalların durduk yere para kazanmasının gitmesi, izlenimlerin düşük yansıması. 1 eylül'de partnerlere gelecek güncellemenin benzerini adsense yaşıyor olsa gerek. adsense bir geçiş süreci yaşıyor ve çok sorunlu inşallah düşündüğüm gibi olur 1 eylül den sonra stabil hale gelir.

İnşallah hocam genel bi sorun mu yani izlenimlerin düşük yansıması

---------- Spam Engelliyici 10:30 ---------- Önceki Mesaj 10:29 ----------

Bende de izlenim nerdeyse %60 azaldı ama tam tersi tbm ve to toplamda %60 arttı. Böylece dengelendi. Sizde de böyle bir durum olabilir mi?

Aslında BGBG iyi durumda 13-14 tl falan belkide o yüzdendir

aynen öyle adsense şu sıralar çok sıkıntılı bir geçiş süreci yaşıyor gibi. izlenimler düşük yansıyor, düşük yansıdığı için tbm ve sayfa to yüksek görünüyor. para kazanmanın gitme olayını söylemiyorum bile o tam rezillik.

İnşallah hocam genel bi sorun mu yani izlenimlerin düşük yansıması

---------- Spam Engelliyici 10:30 ---------- Önceki Mesaj 10:29 ----------

Aslında BGBG iyi durumda 13-14 tl falan belkide o yüzdendir

aynen öyle adsense şu sıralar çok sıkıntılı bir geçiş süreci yaşıyor gibi. izlenimler düşük yansıyor, düşük yansıdığı için tbm ve sayfa to yüksek görünüyor. para kazanmanın gitme olayını söylemiyorum bile o tam rezillik.

Peki hocam teşekkürler bilgilendirme için

adsense çalışabilen var mı? 3 günde bir para kazanma gidiyor. yönetici değiştirsem bile çözülmüyor. üstelik dinlendirilmiş adsense. özellikle eski olan,işleme girmeyip sornaki ay odeme alan adsenselerde boyle sanırım. ama yeni açılan bir kaç aylık adsenselerde de para kazanma gidiyor mu?

Tbm yüksek olduğu için ban yaşanır mı

Hayır ama TO yüksekse sıkıntı oluyor

---------- Spam Engelliyici 11:01 ---------- Önceki Mesaj 11:00 ----------

adsense çalışabilen var mı? 3 günde bir para kazanma gidiyor. yönetici değiştirsem bile çözülmüyor. üstelik dinlendirilmiş adsense. özellikle eski olan,işleme girmeyip sornaki ay odeme alan adsenselerde boyle sanırım. ama yeni açılan bir kaç aylık adsenselerde de para kazanma gidiyor mu?

Evet hocam işleme girmeyenlerin gitti genelde para kazanması yeni adsense'lerde sıkıntı yok şuan

Bende 1 hafta önce yeni adsense açtım ve 2 adet kanal bağladım. Kanal takipte dün kanalımın bir tanesinin günlük izlenimi 25k'ydı adsense'e yansıyansa 3k bile değil.
Yeni adsense diye hayra yoruyorum. İnşallah ilerleyen günlerde doğru saymaya başlar. Herkese bol şans.

Benim ilk odemesini yeni aldigim adsense nin para kazanmasi gitti

bende bir süre sonra düzeleceğini düşünüyorum çünkü birkaç kanal bağlıydı ve 15 gündür falanda şehir dışında olduğumdan yeni kanal falan yapmamıştım bu durumda gitmesi çok saçma geldi

Quizden atılıp yeni adsense açıp bağladıgım 4 kanal var. 2 gün olucak hala izlenim yansımıyor. Kanallar günlük toplamda stabil 40-50k izlenim alıyor. Yansıyan izlenim 500 :)

[MENTION=14359]shiva2120[/MENTION] hocam ben adsenseyi 0 maile geçirdim content id alıyorum diye.
ancak 3 gündür sağlam olan 20 kanalın 15i şuan para kazanma gitmiş content id den gitmiş. para kazanma - content id fark eder mi ? ikisininde çünkipara kazanmasını açabiliyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri