Adsense'e Bağlanan Her Kanal Kapanıyor [Adsense Sağlam]

• Kullanıcı zafbaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

zafbaf

Kayıtlı Üye
Kolay gelsin herkese,
Benim bir sorunum var, yardımcı olursanız cok sevinirim, 16-23.08.2015 tarihleri arasında o 1 hatfada her gün 1er 1er kanal kapandı ardından 30 tane kanal 1 anda kapandı.ve kapanmadan önce uyarı mailleri gelmişti. ardından kapandı 30 kanal aynı anda.
24.08.2015 te tekrar kanal acmaya basladım yaklasık 20-25 kanal ı 1 haftada 3er 5er her gün actım. 1 haftanın sonunda 20-25 kanal oldu. Aynı 1 hafta içinde günde örnek veriyoprum mesela 3 kanal acıyorsam 1 gün önce actıgım youtube kanallarından 1i siliniyor. ama son gün 31.08.2015 te 15-20 kanal birden kapandı ve bu sefer eskisi gibi uyarıda gelmedi, pat diye kapandı.
Yine 31.08.2015 te yani dün tekrar 0 dan başlayim dedim. yeni 1 kanal actım. Kanala 15 video yükledim, videolarda anonimdi, buna ragmen kanal 1-2 saat içinde kapandı.

Internette biraz baktım adsense yönetici değiştirmenin iyi yöntem oldugu söyleniyor. Siz ne önerirsiniz. Baska bir yolu var mı işe yarayacak?

Adsense sağlamsa açtığınız mailler, kanallar sağlam değil. Kanala video yükleyin ve adsenseye bağlamayın. Bakalım ne olacak ?

hocam kanalı nasıl bağlıyorsunuz adsense'e?

hocam kanalı nasıl bağlıyorsunuz adsense'e?

Örneğin [email protected] benim adsense hesabım olsun, yeni gmail acıp(mesela [email protected]) onu youtube kanalı hanile getirdikten sonra, adsense acıp [email protected]'la giriş yapıyorum o sıra [email protected] cıkıs yapmıs oluyor, daha sonra youtube sag ust koseden hesap ekleye girip [email protected] ekliyorum. adsensede [email protected] acık, youtube da [email protected]
ödeme ayarlarından ilişkilendirme yapıyorum., böyle hocam.

Örneğin [email protected] benim adsense hesabım olsun, yeni gmail acıp(mesela [email protected]) onu youtube kanalı hanile getirdikten sonra, adsense acıp [email protected]'la giriş yapıyorum o sıra [email protected] cıkıs yapmıs oluyor, daha sonra youtube sag ust koseden hesap ekleye girip [email protected] ekliyorum. adsensede [email protected] acık, youtube da [email protected]
ödeme ayarlarından ilişkilendirme yapıyorum., böyle hocam.

hocam aynı ipden ilişkilendirme yapmış oluyosunuz böyle belki ondan yakalanıyodur,şöyle bişey yapın adsense hesabınıza girin yeni açtığınız kanalın gmailine yöneticilik verin sonra hesaptan çıkıp ip değiştirin,yeni kanalınızın gmailine girip yöneticiliği kabul edin sonra da youtubedan ilişkilendirin bunu deneyin bakalım olacak mı cevabı merak ediyorum

[MENTION=11443]gokhantos[/MENTION] teşekkür ederim kardeş ilgilendiğin için denicem, ancak yöneticiliği nasıl verebilirim, onun linkini yada basamakları yazarmısın?

[MENTION=11443]gokhantos[/MENTION] teşekkür ederim kardeş ilgilendiğin için denicem, ancak yöneticiliği nasıl verebilirim, onun linkini yada basamakları yazarmısın?

hocam adsense hesabında ayarlar kısmına girin orda kullanıcı yönetimi diye bişi olması lazım ordan yönetici ekleniyo

[MENTION=11443]gokhantos[/MENTION] kardes dediğini yaptım bakalım ne olacak bekliyorum, dün kanalları acar acmaz 1-2 saate kapandı bakalım şimdi ne olacak?

İlk video nun ekleniş tarihi 20:04 bakalım ne olacak, sonucu 1-2 saat sonra yazacam.

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 20:46 ----------

Kapandı kanal

benimde kapanıyodu 3 4 ay o adsenseyi hiç kullanmadım 1 hafta önce tekrar kullanmaya başladım spamdan çıkmış adsense

Aga peki adsensen spama düşünce içerdeki paranı alabildin mi?

tabiki aldım hatta şöyle bişey var adsense 0 kanal bağlı idi spamda çünkü kanal fln yoktu içinde 1 ay sonra kendi kendine 4 haneli para yattı hesabıma nerden geldi nasıl geldi anlamadım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri