adsenseler teker teker gidiyor

Banlanan Adsensenin Durumu ;

• Kullanılan toplam oy
    110
herhese geçmiş olsun
vardır bunlarda da hayır...

sağol herkese teşekkürler arkadaşlar kısmet diyelim aynen vardır bir hayır yolumuza partnerler ile ağırlık verip devam edeceğim yapacak bişey yok bu adsense stresiyle uğraşamıycam kalan adsenseler kalsın ban yemesse öle kalıcak başka adsense kanal yapmıycam

ödeme almadan kapatırsalar çok kötü benim için...

Son günlerde hesabınızda anormal bir parasal artışı oldu mu?
Tıklama oranı ne durumdaydı?
Kategorinizin riskli miydi? Cinsellik-Aldatıcı-Şiddet vs.(Bilmeden yüklemiş olabilirsiniz)
Hesabınızı youtube üzerinden mi açtınız yoksa site mi?
Hesabınıza bağlı bulunan kanal sayısı?
Ek açıklamalarda yanıltıcı bir açıklama veya tıklamayı arttıran bir durum söz konusu mu?
Etiketler video ile alakalı mıydı?
Daha önce ödeme almış mıydınız?
Kanallarınızı bilen arkadaş eş dost var mı?
İnternetinizi kullanan başka kullanıcılar var mı?

Yıllar önce ilk sitemi açtığımda insanlara reklamlara tıklaması için tavsiyelerde bulunuyordum (tabi cahilliğim) ve böyle bir mail ile adsense gitmişti...

hocam büssürü soru sormuşşunuz fakat çöp adsense geçen aydan beri giriş yapmadığım o bile kapanmış sanırım inceleme yaptılar aynı ipten girilen adsenseleri tespit edip kapatıyor olabilirler tek istediğim bu ayın 22 si gelsin pazartesi ödeme işleme girmesi sonra partnerden devam

---------- Spam Engelliyici 12:38 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

arkadaşlar bir soru daha sorucam ödemelere çok az kaldığı için banlanan adsense yatarmı acaba bir ara ödeme işleme yakın kapanırsa ödenir gibi bişeyler duydumda yanlış hatırlamıyorsam 1 2 gün kala adsensesi banlanıp ödeme alan varmı acaba

Son düzenleme:
arkadaşlar yeri değil ama ufak sorun için konu açmak istemedim buraya yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın analize kazançlar kaç gün sonra yansıyor mesela 16 eylül kazancım ne zaman analize yansır partner kanal için

hocam büssürü soru sormuşşunuz fakat çöp adsense geçen aydan beri giriş yapmadığım o bile kapanmış sanırım inceleme yaptılar aynı ipten girilen adsenseleri tespit edip kapatıyor olabilirler tek istediğim bu ayın 22 si gelsin pazartesi ödeme işleme girmesi sonra partnerden devam

---------- Spam Engelliyici 12:38 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

arkadaşlar bir soru daha sorucam ödemelere çok az kaldığı için banlanan adsense yatarmı acaba bir ara ödeme işleme yakın kapanırsa ödenir gibi bişeyler duydumda yanlış hatırlamıyorsam 1 2 gün kala adsensesi banlanıp ödeme alan varmı acaba

Yok abi gelmez bence. 20 gecesi, 21i olsa umutlanalım derdim de. Şuan umutlanmayalım hiç bence.

Yok abi gelmez bence. 20 gecesi, 21i olsa umutlanalım derdim de. Şuan umutlanmayalım hiç bence.

benimde bi tane beklediğim adsense var o sağlam şuan banlananda pek fazla kesinleşen yoktu banlanmayana göre ben mail kontrolünü sildim mail gelmicek yani adsense kapanırsa bile inşAllah kapanmaz diyorum yani pazartesi işleme gircek gece büyük ihtimal salı günü banka hesabına bakcam yani hiç bi bilgi almadan sadece beklemedeyim salı günü hesaba bakcam sadece burdaki kişiler ödeme hesapta diyince yani böle bi totem yaptım ALLAH kısmet ederse bunu alsam yeter bana sonra partner devam ederim. iddaa oynayınca bi totem yapardım dakka 60 felenken bakmazdım baya bi gol olurmu diye 15 2 0dakak sonra bakardım bundada öle bi totem yaptım bakalım pazartesi gelince herşey belli olucak

Korkudan sağlam kalan kanaları şuan taşıyorum partnerlere

geçen ay işleme girmeyen adsensler hariç hata yapmadıysanız korkmaya gerek yok 2 adsensem var biri 8,5 k diğeri 7 k ikisindede sadece 1 tane video vardı 1i dün dünya geneli yedi diğeri non stop devam hiç korkum yok adsense kesinlikle hatayı affetmiyor her zaman dedim yine diyorum saldırmayacaksın ve her ay tek video baya yüklü tutar hep aldım ben im sistemim tamamen farklı youtube önlem alıyor diye kimseye söylemiyor kimseyle paylaşamıyorum diyeceğim farklı olun hata yapmayın telif ve flag dışında kanalınız kapanmaz adsensinize hiçbir şey olmaz

Benimde 2 tane hesap gitti. Adsense'ten uzaklaştırıyolar milleti artık resmen.

bu adamlar isi biliyor gecen ay tesbit etti banlamadı milleti 1 ay çalıştırdı simdide banladı cakal gugul

Boyle şeyler yazılmaya başladıkça korkmaya başlıyorum 3 -5 bişey kazanıoz oda gidecek korkusuyla bisey yapılmıyor

iyi de hiç bir sebep yokken neden google sizin adsenselerinizi kapatsın yada ödemelerini yapmasın, mutlaka var bir şey de kimse söylemiyor.

herkeze geçmiş olsun arkadaslar tam adsense kayalım diyoruz adsense ****sariyor,partnere geciyoruz partner **** sariyor.Allah sonumuzu hayretsin.

iyi de hiç bir sebep yokken neden google sizin adsenselerinizi kapatsın yada ödemelerini yapmasın, mutlaka var bir şey de kimse söylemiyor.

Sebebi söylüyorlar zaten geçersiz tık diye de bir kaç kişinin hesabının bir anda kapanması tesadüfmü :)

benım sitelerim vardı ozamanlar ware. içerik paylasırdım dizi kanalıma film kanalıma bile adsense reklamları koymustum ilk zamanlar bir şey demiyorlardı sonra uyarı msj geliyordu su sitedeki reklamlar engellendi diye bu youtube izlenim aldıgınızdan olabilirmi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri