adsenseler teker teker gidiyor

Banlanan Adsensenin Durumu ;

• Kullanılan toplam oy
    110
Sebebi söylüyorlar zaten geçersiz tık diye de bir kaç kişinin hesabının bir anda kapanması tesadüfmü :)

bence her şey olabilir, sahte izlenimi denemiş miydin? yada dünya engeli geçmek için o sahte belgelerden yollamış mıydınız? benim anlamadığım şey şu; benim bir ton tanıdığım sitelerden/youtube den takır takır her ay yüksek miktarda ödeme alıyor bu adamları neden banlamıyorlar, inan aklım almıyor artık :D

tesadüfe bakarsak, serkan abilerin ekiptekilerin hiç biri ödeme alamadı sanırım + bir kaç yüksek kazanan arkadaşlarda ödeme alamadı, mutlaka sahte izlenim kasmak gibi bir ortak noktanız varda bunu kimse söylemiyor :)

1 saat önce bir adsense im banlandı arkadaşlar... :(

Bende bu mac adresi konusuna inanmıyorum, siz izin vermezseniz çeşitli eklentiler kurarak kimsenin bilgisayarınızın mac adresini görme imkanı yok.
Googleda, bazı kullanıcılarının görüp bazılarının göremediği işlerle uğraşacağını sanmıyorum

o zaman bir tezde ben atayım ortaya tek adsense kullanıp ban yiyen varmı?

2006 yılından beri tek adsense kullanıyorum hiçbir problem çıkmadı.
Tek adsenseyle gidiyorum ben.

bende tek adsense kullanıyorumda o yüzden sordum tek adsense kullanıp böyle kapanma yaşayan varmı acaba

Vay arkadaş neymiş bu böyle hepten yapılmaz bi iş haline geliyo artık..

size örnek adam benim kategoride video yayınlıyor izlenim sıfır video kayboluyor 2 saat sonra bir bakarsın 2000 izlenim beğeni sıfır işte bu ve buna benzer işlemler yapıyorlar sonrada ağlıyorlar ban yedim kaçınılma son bu işin sırrı google nin herkez den daha zeki olduğunu kabullenmek kainattaki en büyük veri deposu google sadece herkese yetişemiyor olay bu sırası gelen kural dışı davranan arkadaşlar hertürlü banlanacak bir keresi bir yabancı forumda youtube ceo su şöyle demişti her insan ayrı bir dünya biz youtube de tüm dünyayı istiyoruz demişti bunun anlamı çok açık ve net ben her arıdan "bal" alırım diyor

Allah sonumuzu hayır etsin bana kalırsa bu kapanmaların tek nedeni var oda aylık gelir dengesizliği bunu her defasında söyledim ve yine söylüyorum bu tip AdSenseler her zaman sorun yaşamaya mahkumdur. Bir ay normal gelir alırken diğer ay bir önceki aya göre çok yüksek alırsanız sıkıntı oluyor yani raporlamalardaki dengesizlik incelemeye girmenize neden oluyor ve karambole banlanıyorsunuz bu uzun zamandır böyle en azından ben öyle biliyorum uzun yıllar hepinize geçmiş olsun :(

вєякαη;594537' Alıntı:
Allah sonumuzu hayır etsin bana kalırsa bu kapanmaların tek nedeni var oda aylık gelir dengesizliği bunu her defasında söyledim ve yine söylüyorum bu tip AdSenseler her zaman sorun yaşamaya mahkumdur. Bir ay normal gelir alırken diğer ay bir önceki aya göre çok yüksek alırsanız sıkıntı oluyor yani raporlamalardaki dengesizlik incelemeye girmenize neden oluyor ve karambole banlanıyorsunuz bu uzun zamandır böyle en azından ben öyle biliyorum uzun yıllar hepinize geçmiş olsun :(
Sende kapanan var mı üstad? Önerilerin neler? Sadece geliri düzenli yaparak bu kapanmalardan korunabilir miyiz?

Ben suana kadar 3 adsense tek ip aynı pc devam ediyorum bir sıkıntı yasamadım. Ama gelirler düzenli. Bu kapanmaların nedeninin düzensiz gelir oldugunu düsünüyorum bende. Bakalım altından baska nedenlerde cıkabilir. Yavas yavas partnere kaymaya basladım bende. Ama tabi adsense her zaman 1. tercihim.

Son düzenleme:
вєякαη;594537' Alıntı:

şöyle bişey var çöp adsense aylardır 0 gelir önceden açılan yeni girilen adsense 0 gelir yada çok az bişey gelir diyebiliriz ona bu 2 si banlandı şimdi gelir düzeyiyle bi alakası olması bilmiyorum başkA bişey var gibi

вєякαη;594537' Alıntı:

sen öyle biliyorsun sadece :) ama gerçekte öyle değil

size örnek adam benim kategoride video yayınlıyor izlenim sıfır video kayboluyor 2 saat sonra bir bakarsın 2000 izlenim beğeni sıfır işte bu ve buna benzer işlemler yapıyorlar sonrada ağlıyorlar ban yedim kaçınılma son bu işin sırrı google nin herkez den daha zeki olduğunu kabullenmek kainattaki en büyük veri deposu google sadece herkese yetişemiyor olay bu sırası gelen kural dışı davranan arkadaşlar hertürlü banlanacak bir keresi bir yabancı forumda youtube ceo su şöyle demişti her insan ayrı bir dünya biz youtube de tüm dünyayı istiyoruz demişti bunun anlamı çok açık ve net ben her arıdan "bal" alırım diyor

bişey yaptığımız yoktu kanalları bağlıyoduk o kadar ayrıca diğer 2 adsensenin 1 i çöp 1 indede1 kanal vardı içindede video yoktu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri