Benimkiler şuanda kapanmadı ama kapandı gözüyle bakıyorum sonra büyük moral bozukluğu oluyor.Adsense tekrar açılırda o pin'i beklemek sıkıntı.Adamlar gözdağı veriyor işte , tek kanal çalışın diye.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pek bi getirileri yok ama 2'si de sağlam şükür şuan için. Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar inşallah kısa sürede toparlarsınız
banlanan hesaplar numarayı 3cxdenmi aldı acaba
banlanan adsenselere girerken nefes aldıysak belki bu yüzden banlamıştır hocamadsense banlanmasınıda 3cxe bağlıcaksınız ya bravo
вαттυѕαу;606828' Alıntı:2 aydır işleme girmemiş miydi?
Yok hocam aydan aya ödemeleri gelen adsenseler
вαттυѕαу;606854' Alıntı:Arkadaşlar küçük bi anket açtım katılır mısınız lütfen , Merak ettigim şu ,
2 Aydır işleme girmeyipte banlanmayan var mı ? ( Umarım yoktur çünkü eger tüm işleme girmeyenler banlanıyor ise bu olaylar bi son bulabilir ümidi içindeyim , Sonkez temizlik ve herşey eskisi gibi . Belki sadece bi hayaldir)
Hocam ban yok kısmınıda ekleyin , oy vermeden anket durumunu göremiyorum. Banlanma olmadı henüz , aanket durumunu görebilmek için yanıltıcı oy olmasın
@вαттυѕαу anketi görür görmez katıldım hemen.. 4 kişiyiz şu an herşeyin hayırlısı olsun umarım bu banlanmalar dediğin gibi iyiye işarettir..
вαттυѕαу;606854' Alıntı:Arkadaşlar küçük bi anket açtım katılır mısınız lütfen , Merak ettigim şu ,
2 Aydır işleme girmeyipte banlanmayan var mı ? ( Umarım yoktur çünkü eger tüm işleme girmeyenler banlanıyor ise bu olaylar bi son bulabilir ümidi içindeyim , Sonkez temizlik ve herşey eskisi gibi . Belki sadece bi hayaldir)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.