evet hocam ikiay boyunca hicbir yeni kanal baglamamıstım
ben iphone uygulamasından ve vdsden giriyorum adsenseye (kanal baglıyorum)
bir sıkıntı cıkar mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet hocam ikiay boyunca hicbir yeni kanal baglamamıstım
Bunu ben de merak ediyorum.Arkadaşlar, Adsensesi Banlanan Yt Kanallarını, Para kazanma Durumu Kırmızı Işık Yani Pasif Durumda, Bu Kanalların Durumu Ne olacak, Başka Bir Adsense ye mi Taşıyıcaz Yoksa, Network falan mı geçmemiz lazım...
Hesaplarda para kapanma yasamayan war mıAdsense hesabi kapanan arkadaslar daha once o hesaplarda para kazanma kapanmasi durumu yasadilar mi?
Hesaplarda para kapanma yasamayan war mıwarsa cok nadirdir. Yani 1den fazla adsensesi olanlar, ödemesi işleme girmeyenler, aynı pc ve ip den girenler BAN yiyor artık. Daha önce para kapanma durumuyla ilgili oldgunu zannetmiyorum
Adsense hesabi kapanan arkadaslar daha once o hesaplarda para kazanma kapanmasi durumu yasadilar mi?
Ayni bilgisayardan girdigim diger adsense hesaplarim duruyor, sadece para kazanma sorunu yasadigim hesap gitti. Digerleri gider mi gitmez mi orasi mechul, bi olasiliktan bahsediyoruz.
arkadaşlar para kazanmasını gidenleri nasıl taşıyacaz yokmu bir yöntem ?
arkadaşlar para kazanmasını gidenleri nasıl taşıyacaz yokmu bir yöntem ?
G+ ve Sil geri al yöntemi ile para kazanmayı aktif edip taşıyabiliyorduk. Sanırım o açığı kapatmışlar yani g+ kes/bağla - kanal sil geri al artık işe yaramıyor bu nedenle o kanallar çöptür.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.