adsenselere garip bişeyler oldu :/

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bişeyler olacak gibi yani:( off adsense off ömrümü yedi yemin ederim ya , özgünüm tutsada kurtulsam şu nalet olasıcalardan

her kesinleşme oncesi ben karşilaşiyorum bu durumla İnşallah tutar hocam bende cok istdim özgün olmayi ama her başladıgımda kım ugrasacak bunla diyip biraktim :)

Takribi 4-6 saat önce başladı hala devam ediyor. YouTube Account Notification
2 Adsense tel onayına düştü. Daha önce böyle hınzırlıklar yaptığında kapanmıştı adsenseler ödeme alamadan. Bence bunlarda gitti.
ahaa genel bişey demekki .oku yedik yani oy oy gittimi şimdi onlarca bin tl
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] sabirli olmalisin ben bes ay kafa yordum yeni kazanmaya basladim. eski sistem bitti artik degismek lazim. Youtup muhendisleri yildirma politikasi uyguluyo... Emegini zayi etme. adamlarin istedi sekilde calismaktan baska caremiz yok.
bu ay da para gelmezse gidecek parayı bilsen aklın gider ilyas hocam o yüzden elim ayağım dolaştı valla
her kesinleşme oncesi ben karşilaşiyorum bu durumla İnşallah tutar hocam bende cok istdim özgün olmayi ama her başladıgımda kım ugrasacak bunla diyip biraktim :)

özgünü bırakmak yok hocam çok emek veriyorum bakalım nolacak, geç olmadan sende başla

Ödeme konuları biraz canlanıp teşvik edici konu ve mesajlar artınca millet tekrar yt ye yığıldı.
Hatta bazıları 1.000.000 video hakkı arayınca iştaha geldi bırakanlarda...
Sonrası kaçınılmaz.

Ayın 20 sinden sonra artık kimse kendini kandırmaz yt düzeldi diye

Son düzenleme:
ahaa genel bişey demekki .oku yedik yani oy oy gittimi şimdi onlarca bin tl

bu ay da para gelmezse gidecek parayı bilsen aklın gider ilyas hocam o yüzden elim ayağım dolaştı valla

özgünü bırakmak yok hocam çok emek veriyorum bakalım nolacak, geç olmadan sende başla

valla hocam sistemide aldım güzelce kurdum sırf özgün için bir çok ekipman aldım masanin üstünde süs eşyasi gibi duruyor nasipse kafamda yapacagım şeyi kararlaştirirsam başlayacagım Sana başarilar diliyorum bu konuda :)

Bu bir milyon olayini bende duydum. yani youtup muhendislerine meydan okurum demis
Sonra adamlar neden turklere ozel muamele oluyo... [MENTION=13118]acan38[/MENTION]

Son düzenleme:
Tek kanal tek video tek adsense Kanalda bişe yoktu para kazanmadığı görünce adsenseye bişe olduğunu anladım adsensem gecersız etkınlıkten banlanmıs İtiraz ettım cevap geldi adsensenin geçersiz etkınlıkden kapanmadığını tespıt ettık gıbısınden mesaj gelmişdi Bende videoyu liste dışı yaptım 2 aydır kanalda bir sorun yok para kazanamaması dısında oylece duruyor banlı adsensesi ile birlikte

merak etmeyin hocam benim de tüm Adsense hesapları gitti. Zaten ne çekiyorsam adsenseden çekiyorum.

Gecmis olsun hocam simdi kendimkilere baktim saglamlar.sakinan goze cop batar hesabi cok özen gosteriyosunuz ondan oluyor tahminimce ben butun adsanselere kendi pcden giriyorum cogu zaman ip degistirmeden girdigim bile oluyo birde tavsiyem tek adsansede 1k paradan fazla biriktirmeye bakma yoksa adsanseye bisey olursa insana koyuyor

mobildeyim.

Konuyu görünce adsenselere korka korka girdim. Allahıma bin şükür hepsi sağlam. Sizin adsenselerde kaç kanal vardı ben en fazla 4 kanal bağlayıp yeni adsenseye geçiş yapıyorum.

Gecmis olsun hocam simdi kendimkilere baktim saglamlar.sakinan goze cop batar hesabi cok özen gosteriyosunuz ondan oluyor tahminimce ben butun adsanselere kendi pcden giriyorum cogu zaman ip degistirmeden girdigim bile oluyo birde tavsiyem tek adsansede 1k paradan fazla biriktirmeye bakma yoksa adsanseye bisey olursa insana koyuyor

mobildeyim.

kelimesi kelimesine katılıyorum.

hocam her hesaba kaçar kanal bağlamıştınız ?
5 6 7 o civarda değşiyo hocam

mobildeyim.
saol hocam, 1k mı :( benim en kötü 10 15k var hesap başı :/
Konuyu görünce adsenselere korka korka girdim. Allahıma bin şükür hepsi sağlam. Sizin adsenselerde kaç kanal vardı ben en fazla 4 kanal bağlayıp yeni adsenseye geçiş yapıyorum.

5 6 7 kanal o civar değişiyor hocam

Adsense nin spama dusmesinin veyahut banlanmasinin kazancla ilgili olmadigini gecen ay olan banlardan gorebilirsiniz. Baska seyler var bilerek veya bilmeyerek dogruyu yapanlar ne spama duser ne banlanir. ban spam konusunda karmasik algoritmalar var. kafa yoran bulurda gerek yok [MENTION=8951]Dean[/MENTION] en iyisi ozgune baslaman. Genel temizlik degil artik boyle bir kac ayda bir olacak.oluyor da...

Son düzenleme:
genel kıyım var anlaşıldı :/

Hocam iki tür doğrulama şekli vardı . Birisi normalde çıkış yapıp tekrar giriş yaptıgımızda sık oturum açtıgınız yeri soruyordu bu şekilde giriş yapabiliyorduk . diğeri ise +15 numarası bile kabul etmeyen doğrulama türü . Acaba sorununuz hangisi . İnsallah anlatabilmişimdir

Hocam iki tür doğrulama şekli vardı . Birisi normalde çıkış yapıp tekrar giriş yaptıgımızda sık oturum açtıgınız yeri soruyordu bu şekilde giriş yapabiliyorduk . diğeri ise +15 numarası bile kabul etmeyen doğrulama türü . Acaba sorununuz hangisi . İnsallah anlatabilmişimdir

hocam bir sorum olacak ben adenseye yeni başladım acemi sayılırım
bir adense hesabım var 500 tl kesinleşti sonraki ayda kazandım tüm kazancım 2.500 tl fakat 3 aydır kesinleşmiş kazanç hep 500 tl 3 sefer bin istedim acaba bu 500 olan para yattıkdan sonramı diğer parayı alabilcem yoksa adensem spam veya ban veya başka bir sorun mu var

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] geçen aylarda benim de adsense spama düşmüştü ama ödemeyi almıştım. Umudunu tam kesme.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri