Adsenselere Kimlik Doğrulama mı geldi ?!

Önceden pin gelmediğinde arkalı önlü kimlik resmi istiyordular.Bence pin yerine kimlik doğrulama en mantıklısı pin gelmiyor çünkü çoğu kez.

Önceden pin gelmediğinde arkalı önlü kimlik resmi istiyordular.Bence pin yerine kimlik doğrulama en mantıklısı pin gelmiyor çünkü çoğu kez.

yüzlerce adsense hesabı olanlar için çok büyük bi sorun direkt kimlik sistemine geçilmesi.facebookda oldugu gibi ondan sonra sahte kimlik işine girer millet :)

yüzlerce adsense hesabı olanlar için çok büyük bi sorun direkt kimlik sistemine geçilmesi.facebookda oldugu gibi ondan sonra sahte kimlik işine girer millet :)

Sahte kimlik işe yaramaz hocam muhtemelen.Çünkü doğrulama sistemi var. Yoksa sahte kimlik yapma programları var o basit iş de. Muhtemelen banka ismi ile kimlik de aynı olması gerekecektir. Yoksa anlamı olmaz bu güncellemenin.

Sahte kimlik işe yaramaz hocam muhtemelen.Çünkü doğrulama sistemi var. Yoksa sahte kimlik yapma programları var o basit iş de. Muhtemelen banka ismi ile kimlik de aynı olması gerekecektir. Yoksa anlamı olmaz bu güncellemenin.

google ın,kaldırdıgı bi özelligi tekrar getirecegini sanmıyorum ben.farklı bi çözüm üretebilir belki ama banka ile hesap isminin aynı olma olayı daha önce vardı zaten adsensede,yıllar önce kaldırıldı bu.bence tekrar geri gelmez...

google ın,kaldırdıgı bi özelligi tekrar getirecegini sanmıyorum ben.farklı bi çözüm üretebilir belki ama banka ile hesap isminin aynı olma olayı daha önce vardı zaten adsensede,yıllar önce kaldırıldı bu.bence tekrar geri gelmez...

hocam kaç senesinde vardı bu 2015den beri ödeme alırım banka ismiyle hesabın isminin aynı olma olayını hiç duymadım görmedim:rolleyes:

Pinli Eski Tr Adsense Satılır birçok kez ödeme alınmış sağlam youtube adsensesi özelden teklif gönderin anlaşırsak satarım

hocam kaç senesinde vardı bu 2015den beri ödeme alırım banka ismiyle hesabın isminin aynı olma olayını hiç duymadım görmedim:rolleyes:

bu forumdaki biçok kişinin güzel para kazandıgı yt zamanlarında varmıydı tam emin degilim ama ben 2000-2001de başladım adsense kullanmaya ve uzun yıllar vardı bu özellik.tam olarak ne zaman kalktıgını açıkcası hatırlamıyorum hocam.

bu forumdaki biçok kişinin güzel para kazandıgı yt zamanlarında varmıydı tam emin degilim ama ben 2000-2001de başladım adsense kullanmaya ve uzun yıllar vardı bu özellik.tam olarak ne zaman kalktıgını açıkcası hatırlamıyorum hocam.

Adsense ödeme profili sahibi Ahmet Demir
Banka hesap ismi Mehmet Demir
Bu durumda adsense ödeme yolladığında payoneer iade mi edecek ödemeyi

Adsense ödeme profili sahibi Ahmet Demir
Banka hesap ismi Mehmet Demir
Bu durumda adsense ödeme yolladığında payoneer iade mi edecek ödemeyi

eger tekrar o sisteme dönülürse büyük ihtimalle o payoneri zaten ekleyemezsin hocam.benim sorun yaşadıgım dönemde şöyle olmuştu;dedigin gibi adsense ahmet demir adına ama payoner eklerken mehmet demir adına olan bi hesap ekledin diyelim.dogrulama ücreti gelmiyordu,hesap bilgilerini yanlış girdigin için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri