Adsensem kapandı kesinleşmiş ödememi alır mıyım?

• Kullanıcı naytici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

naytici

Kayıtlı Üye
Merhebalar, youtube kanalımla ilişkili adsensem kapatıldı.Daha önce bu hesaptan 2 kere ödeme aldım ama artık adsense hesabıma giremiyorum. bu ayın 15inde kapatıldı. kesinleşmiş ödemem vardı yani temmuz ayının ödemesi. adsensem kapatılmasına rağmen bu ödemem yapılır mı sizce?

Merhebalar, youtube kanalımla ilişkili adsensem kapatıldı.Daha önce bu hesaptan 2 kere ödeme aldım ama artık adsense hesabıma giremiyorum. bu ayın 15inde kapatıldı. kesinleşmiş ödemem vardı yani temmuz ayının ödemesi. adsensem kapatılmasına rağmen bu ödemem yapılır mı sizce?

Neden kapatıldı hocam sebebi nedir?

Geçersiz tıklama diye yazmışlar hafız. Ama reklam kazançları reklam verenlere geri iade edilecektir veya geçen ayın kesinleşmiş kazancınızı alacaksınız diye bi ibare yok. Ayın 29unda alıp almadığımız yazarım

Geçersiz tıklama diye yazmışlar hafız. Ama reklam kazançları reklam verenlere geri iade edilecektir veya geçen ayın kesinleşmiş kazancınızı alacaksınız diye bi ibare yok. Ayın 29unda alıp almadığımız yazarım

sen tıkladın mı reklamlarına hiç ?

Kapatılan adsenseniz pinli ise ve kesinleşmiş kazancınız 100$ üzerindeyse ödeme alma ihtimaliniz %20 civarında

Bu söylediğim özelliklerden birine bile sahip değilseniz, ödeme alma ihtimaliniz maalesef 0

Bol kazançlar

Kapatılan adsenseniz pinli ise ve kesinleşmiş kazancınız 100$ üzerindeyse ödeme alma ihtimaliniz %20 civarında

Bu söylediğim özelliklerden birine bile sahip değilseniz, ödeme alma ihtimaliniz maalesef 0

Bol kazançlar
Pinim gelmişti, iki kere ödeme aldım. Kesinleşmiş kazancım da yüz doların üstündeydi.inşallah dediğin gibi bi ihtimal vardır.

Pinim gelmişti, iki kere ödeme aldım. Kesinleşmiş kazancım da yüz doların üstündeydi.inşallah dediğin gibi bi ihtimal vardır.

İnşALLAH alırsınız, kolay değil zor bir durum

Bugün sabah kalktığımda iki adsensemde banlanmıştı, neyseki içlerinde 800$ civarı para vardı fazla yoktu, ve kanallarımız pinsizdi

Pinli adsensemiz banlanmamış çok şükür. Hiçbir şekilde kural ihlali olmadığı için google mail attık, bakalım cevabı gelecekmi. Çok düşük bir ihtimal ama hayırlısı

Bol kazançlar

benim arkadasında 130 $ kesinleşmiş kazanclı kanalı pini girdikten sonra ban yemiş şimdi parayı alabilme ihtimali varmı dur söliyimde biraz sevinsin %1 bile olsa :D

Neler oldu alabildiniz mi arkadaşlar?

Ayrıca, kanal ban yedi, adsense gelire çöktü diyelim, başka bir kanalda da kullanamaz mıyız adsense i?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri