Adsense'ma girdim Benimle Önemli konular hakkında düzenli iletişime geçicekler

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Ya arkadaşlar ben de geçen adsenseye kanal bağlayamadım gece saçma bir uyarı verdi sabahına banlandı. Eğer bu mail doğrulama olayını istenmemiş biri çıkarsa ortaya, taşıyın kanalları bence. :)

Gayet doğal birsey. Neden bu kadar kafaya taktınız anlamadım?

Adsense'yi banlamak için neden böyle birseyle ugrassınlarki direk banlar geçerler.
Kralsın güzel cevap şimdi bir kahve yaparım kendime.

bana gelen giden birsey yok
ben adsenseyi acarım 24 saat acık kalır adsenseden hiç çıkmam :)

banada geldi bu evet dedim bi sorun teskil edecegini sanmiorm don't panic :D

Belkide Bayaa bi adsense temizledik kalanlarıda tekrardan onaylayalımda adreslerini aralarda pasif adsense kalmasın diyolardır

Gugil kromdan girenlere o mail teyiti geldi mi guncelleme ve guvenlik amacli olabilir,cepten kontrol ettiklerine o uyari gelnedi tabi kromdan giris yaptiklarima

hem bilgisayardan hemde cepten açtığım adsense lerime uyarı gelmiş.
he la he benim adres didim.

geçtiğimiz ödemeyi boş geçirmediyseniz bir sonra ki ödemeye kadar durduk yere sıkıntı çıkarmaz. google'un yaptığı bir güncelleme sadece. endişelenmenize gerek yok. çalışma sisteminiz de problem varsa zaten geçtiğimiz ay ödemeniz işleme girmemiştir. mail gelsin gelmesin bugün yarın banlanırsınız.

Sana %100 katılıyorum sorun varsa zaten banlar. şuana kadar 1 ay içinde adsenseden kazanamadığım parayı bu süreç içinde kazandım bu ekim ayı içinde şuan 6k para yapmış durumdayım eğer sorun olsaydı :) bende nasbimi alırdım herhalde ama ne yalan söyliyeyim bende endişeli şekilde bir elim kalbimde bekliyorum :D

Önemli birşey değil arkadaşlar güncelleme var bende farkettim adsense bu çıkan ekran ,gmaile giriş yaparkenki o resim,videolar işleniyordaykenki kısım hepsi değişmiş :)

pimpirikli adamlar sizi. biri der çok giriş yapmayın öteki aha söyle oldu banlanacak :) adsensenize istediğiniz kadar girip çıkın beyler banlanmasında etkisi yok (1 den fazla adsensesi olupta aynı pcden girenler için değil bu lafım)

Bu son güncellemede herkese geldi. banlanma olayıyla alakası yok. olsa olsa güncelleme isteği gönderilmeyen kişiler korksun :)

8 Yıllık özgün kanal sahibi olarak hatta adsense hesabında tek bir kanal barındıran bana dahi geldiyse biraz gevşeyin sıkıntı yok. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri