Adsenseme giriş yapamıyorum ? nasıl girebilirim acil yardım lütfen..

• Kullanıcı hidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

hidan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.hidan.net
Adsenseme giriş yapamıyorum ? nasıl girebilirim acil yardım lütfen..

Arkadaşlar adsenseme giriş yaptığımda aşağıdaki gibi bir güvenlik sorusu geliyor. Cevabını bilmiyorum bilgilerimi tam versemde bi türlü açtıramadım ne yapmam gerekiyor. Şifremi sıfırlamaya çalıştım sorular sayfası geldı yanıtladım 50 kere denedim yine olmadı lütfen acil yardım edebilirmisiniz ? Böyle sorunla karşılaşıp çözen arkadaşlar var mı ? Teşekkürler şimdiden..

B90ZQ9.png

Son düzenleme:
Şimdide böylemi vuracaklar? Varmı daha önce yaşayan?

arkadaşlar adsensemde para birikimim vardı o yuzden girmem gerekiyor ne yapmam gerekiyor ? adsenseye nasıl mail atarım yada telefon felan acıp dogrultıp actırabilirim yardım edebilirmisiniz

Adsense kayit olurken gmaile verdigin gizli soru bu bilmiyorsan acabilicegini zannetmiyorum supporta yaz istersen genelde farkli lokasyondan girince bu hatayi veriyor.

Adsense kayit olurken gmaile verdigin gizli soru bu bilmiyorsan acabilicegini zannetmiyorum supporta yaz istersen genelde farkli lokasyondan girince bu hatayi veriyor.

Onu nereden öğrenebiliriz bende hatırlamıyorum.Girip bir bakayım.

malesef daralll gmail google+ support youtube nereye girersem girim bu resim çıkıyor guvenlık sorusu cıkıyor. adsense maili varmı mailmi atıp sormam gereliyor adsenseye yada 27 eylülde acaba normale donermi sizce ?

Farklı bölge ipsinden bağlandın büyük ihtimal.
Allta şifre sıfırlamaya tıklayıp yönlendirmeleri uygula açılır.

yönlendirmeyi uyguladım ama dogru olmadıgını gordum defalarca denedim bi sonuc alamadım inan ? adsenseye maille kimlikle felanmı onaylamam gerekiyor ne yapmam lazım başka acaba

Onu nereden öğrenebiliriz bende hatırlamıyorum.Girip bir bakayım.

Vallaha onu bende hatirlamiyorum sadece gmail acarken aklimda kaldi bir kere sormustu.accouns.google.com oradan bak belki orada yaziyordur.

Son düzenleme:
Vallaha onu bende hatirlamiyorum sadece gmail acarken aklimda kaldi bir kere sormustu.accouns.google.com oradan bak belki orada yaziyordur.

Baktım yok hiç bir yerde , ben gizli yanıt yazdığımı da hatırlamıyorum kaç senelik adsense sizin .

adsenseyle iletişim kurabileceğim bi adres yada maili varmı acaba ? yardımcı olurmusunuz mail atim bari

---------- Spam Engelliyici 12:44 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------

arkadaşlar 27 eylülde açılır mı geri bilgisi olan soyleyebilirmi endişeliyim lütfen ?

Şimdide böylemi vuracaklar? Varmı daha önce yaşayan?

Dün 2. adsense ime girmeye çalışırken güvenlik koymadığım halde telefon doğrulama , mail doğrulama gibi şeyler istedi.. Hesabı açarken telefon doğrulamada girdiğim numarayı hatırlamasam patlamıştım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri