Adsensenin İşleme Girmeme Nedenini Açıklıyorum...

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ödeme Sorunları
Bende anlamadım diğer adsensemden kanalın para kazanması girri, kapandı telif yedi dünya engeli yedi, ama kesinleşti, aama öbürü 2 aydır oldu 12 ka hala tık yok

zaten bir tane düzgün şirket yokki adsense bile kafasına göre takılıyor neden işleme girmiyor felan ufak bi açıklama bile yapmıyorlar...

Dogruluk payi cok yuksek. Boyle bi tecrube yasadim bende.

Bugün kötü haber geldi :(

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

bi arkadasım 3 ay boyunca proxy den kendı reklamlaırna tıklamıstı 3. aydan sonra odada oyle bı msj gelmıstı sızın hocam prooxyden tıklamış olma ıhtımalınız varmı

Evet arkadaşlar 17 aydır düzenli ödeme aldığım adsensem bu ay işleme girmemişti. Gerekli araştırmaları yaptım. Birkaç gündür her kanala baktım tek tek inceledim ve sorunu buldum.

Bildiğimiz üzere partnerlere verilen bir ayrıcalık var, bu ayrıcalık para kazanması gidecek olan kanalı önceden biliyorlar ve ona göre o kanalı ağlarından atıyorlar. Partnerlere verilen bu ayrıcalık zaten adsensenin kendi bünyesindeki yazılımda da mevcuttur.

Her ayın 11 de o adsenseye bağlı bütün kanalların ödemeleri kesinleşir ve ay sonunda ödenir. Örnek verelim...

A Kanalı : 100 Dolar Kazandı ve kesinleşti.
B Kanalı : 200 Dolar Kazandı ve kesinleşti.
C Kanalı : 300 Dolar Kazandı ve kesinleşti.

Buraya kadar herşey normal panellere kesinleşen tutarlar kesintileriyle beraber yansıdı.

Bu aşamada ödeme günü gelince; bu 3 kanaldan birinde geçersiz etkinlik veya usulsuzluk, yada birkaç topluluk geldiyse.( tabi bu herzaman topluluk uyarısı vermez ). O kanal inceleme altına alınıyor.

Yani diyelim A kanalı 100 dolar kazanmış. Ama youtube botları o kanalda geçersiz etkinlik tespit ediyo. Bu video arası reklam uzunlukları, videoya eklenen çerçeveler. Videonun çerçeve içinde kısa olması vs. gibi durumlar olabilir.

Evet A kanalında geçersiz bir etkinlik tespit etti. Ama ne oldu adsense paneline o kazanç yansıdı değil mi ?

Geçersiz etkinlik tespit ettiği bu A kanalının ödemesi ne olacak , sadece A kanalını ayrı tutup diğer B ve C kanallarının ödemesini yapamaz değil mi ?,

Bundan dolayı A kanalının ödemesinin incelemek üzere bekletir. Dolayısıyla içerde kalan diğer kanallarında ödemesi bekler.

A kanalının incelemeden sonra Uygunsuz ise para kazanması kapatılır. Ve Para kapanması kapatıldığında, A kanalının sizde A kanalını sildiğinizde o kanalın içindeki ödemeye bloke koyulur, ve siz o kanalın ödemesini alamazsınız. Ama ne oldu sildiğiniz kanalın ödemesi adsensede halen kesinleşmiş durumda değil mi?

İşte sorunlu kanalın eğer para kazanması giderse ve silerseniz aslında şanlısınız. Sorunlu kanal adsenseden koptuğu için. Bir sonraki ödeme zamanında sorunlu kanalın kesinleşmiş olan ödemesi adsensenizden silinir ve geri kalan tutar ödeme yapılır. O yüzden mesela çok fazla kesmiş bu ay benden diyorsunuz.

Bu durumu bizzat yaşadım. 17 aydır işleme giren ve ödeme aldığım adsenseyi söyliyim. Bir arkadaştan yeni kanal aldım ve bağladım. Kazanmaya başladı. Ödemesi kesinleşti. Ve adsense işleme girmedi. 17 aydır işleme giren adsensede tek kanal vardı bu 2. kanal oldu. Ne oldu işleme girmedi. Ben de naptım. O kanalı hemen başka bir adsenseye taşıdım. Sonra bi baktım o kanalın para kazanması gitmiş. Ve para kazanma sekmeside gitmiş. Yani g+ profil falan silmek bir işe yaramaz.

Para kazanması giden bu kanaldan dolayı işleme girmedi adsensem. İşte o kanalı şuanda sildim. Önümüzdeki ay araştırmalarıma göre bu ay işleme girmeyen adsensemin sorunlu kanal hariç ödemesi yapılacak.

Burda önemli olan kesinleşmemeye neden olan kanalı bulmak.

Tek kalemde anlatmak istersek.

Sorunlu kanalın kazancının adsensede kesinleşmesinden dolayı Adsense ödemesi işleme girmemektedir...

Saygılarımla Arz Ederim.

== UNUTMAYIN CEYO CANDIR ==

[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] [MENTION=10442]karadeli[/MENTION] [MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION] [MENTION=15163]Elturqo[/MENTION] [MENTION=7785]STR[/MENTION] [MENTION=15218]esrarengiz1984[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=14463]tahagunduz[/MENTION] [MENTION=12355]uniquehero[/MENTION]

ceyo hocam
önümüzdeki ay oldu :), adsense işleme girdi mi, yazarsanız sevinirim

ceyo hocam
önümüzdeki ay oldu :), adsense işleme girdi mi, yazarsanız sevinirim

:) O adsense banlandı hocam.İçinde ne var ne yok mefta oldu.

Son kanı olarak. Çözümü şöyle buldum..

Youtubede para kazanma Türkiyeden kapalı , genelde amerika seçiyoruz. Ee adsenselerdeki adresler türkiye, banka hesabı türkiye olunca tespitinde işleme girmiyor. Başka nedeni yok.:)

Youtubede para kazanma Türkiyeden kapalı , genelde amerika seçiyoruz. Ee adsenselerdeki adresler türkiye, banka hesabı türkiye olunca tespitinde işleme girmiyor. Başka nedeni yok.:)

Çözemeyiz biz bunun nedenini google amca açıklamadığı sürece :)

unutmayın ceyo candır.
çözüm aramayı boşverin.beslemesiz işe oturmayın çalışın yatmadanda bi dua edin bırakın.adsense ban hakkında yapacak başka birşey yok

çok güzel bir tespit olmuş bana mantıklı geldi hiç başıma gelmesede bu bilgilerden sonra dilerim kimsenin başına böyle bir durum gelmez.

Kurtlar vadisinin kanalıda adsenseye bağlı ?

ADSENSE BAN SEBEBİNİ AÇIKLIYORUM
Eğer bir adsenseniz varsa ban yeme ihtimaliniz var
Ban yememek için ise
adsense kllanmıyoruz.eğer adsenseniz yoksa ban yemezsiniz.
çözüm arayışını boşverin ekmeğinize bakın ama birgün sıranın size geleceğini unutmayın

Evet arkadaşlar 17 aydır düzenli ödeme aldığım adsensem bu ay işleme girmemişti. Gerekli araştırmaları yaptım. Birkaç gündür her kanala baktım tek tek inceledim ve sorunu buldum.

Bildiğimiz üzere partnerlere verilen bir ayrıcalık var, bu ayrıcalık para kazanması gidecek olan kanalı önceden biliyorlar ve ona göre o kanalı ağlarından atıyorlar. Partnerlere verilen bu ayrıcalık zaten adsensenin kendi bünyesindeki yazılımda da mevcuttur.

Her ayın 11 de o adsenseye bağlı bütün kanalların ödemeleri kesinleşir ve ay sonunda ödenir. Örnek verelim...

A Kanalı : 100 Dolar Kazandı ve kesinleşti.
B Kanalı : 200 Dolar Kazandı ve kesinleşti.
C Kanalı : 300 Dolar Kazandı ve kesinleşti.

Buraya kadar herşey normal panellere kesinleşen tutarlar kesintileriyle beraber yansıdı.

Bu aşamada ödeme günü gelince; bu 3 kanaldan birinde geçersiz etkinlik veya usulsuzluk, yada birkaç topluluk geldiyse.( tabi bu herzaman topluluk uyarısı vermez ). O kanal inceleme altına alınıyor.

Yani diyelim A kanalı 100 dolar kazanmış. Ama youtube botları o kanalda geçersiz etkinlik tespit ediyo. Bu video arası reklam uzunlukları, videoya eklenen çerçeveler. Videonun çerçeve içinde kısa olması vs. gibi durumlar olabilir.

Evet A kanalında geçersiz bir etkinlik tespit etti. Ama ne oldu adsense paneline o kazanç yansıdı değil mi ?

Geçersiz etkinlik tespit ettiği bu A kanalının ödemesi ne olacak , sadece A kanalını ayrı tutup diğer B ve C kanallarının ödemesini yapamaz değil mi ?,

Bundan dolayı A kanalının ödemesinin incelemek üzere bekletir. Dolayısıyla içerde kalan diğer kanallarında ödemesi bekler.

A kanalının incelemeden sonra Uygunsuz ise para kazanması kapatılır. Ve Para kapanması kapatıldığında, A kanalının sizde A kanalını sildiğinizde o kanalın içindeki ödemeye bloke koyulur, ve siz o kanalın ödemesini alamazsınız. Ama ne oldu sildiğiniz kanalın ödemesi adsensede halen kesinleşmiş durumda değil mi?

İşte sorunlu kanalın eğer para kazanması giderse ve silerseniz aslında şanlısınız. Sorunlu kanal adsenseden koptuğu için. Bir sonraki ödeme zamanında sorunlu kanalın kesinleşmiş olan ödemesi adsensenizden silinir ve geri kalan tutar ödeme yapılır. O yüzden mesela çok fazla kesmiş bu ay benden diyorsunuz.

Bu durumu bizzat yaşadım. 17 aydır işleme giren ve ödeme aldığım adsenseyi söyliyim. Bir arkadaştan yeni kanal aldım ve bağladım. Kazanmaya başladı. Ödemesi kesinleşti. Ve adsense işleme girmedi. 17 aydır işleme giren adsensede tek kanal vardı bu 2. kanal oldu. Ne oldu işleme girmedi. Ben de naptım. O kanalı hemen başka bir adsenseye taşıdım. Sonra bi baktım o kanalın para kazanması gitmiş. Ve para kazanma sekmeside gitmiş. Yani g+ profil falan silmek bir işe yaramaz.

Para kazanması giden bu kanaldan dolayı işleme girmedi adsensem. İşte o kanalı şuanda sildim. Önümüzdeki ay araştırmalarıma göre bu ay işleme girmeyen adsensemin sorunlu kanal hariç ödemesi yapılacak.

Burda önemli olan kesinleşmemeye neden olan kanalı bulmak.

Tek kalemde anlatmak istersek.

Sorunlu kanalın kazancının adsensede kesinleşmesinden dolayı Adsense ödemesi işleme girmemektedir...

Saygılarımla Arz Ederim.

== UNUTMAYIN CEYO CANDIR ==

[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] [MENTION=10442]karadeli[/MENTION] [MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION] [MENTION=15163]Elturqo[/MENTION] [MENTION=7785]STR[/MENTION] [MENTION=15218]esrarengiz1984[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=14463]tahagunduz[/MENTION] [MENTION=12355]uniquehero[/MENTION]

Benim 2 tane kanal bağlı o işleme girmemiş adsense 2 kanalda da hiç bi sorun yok o yüzden ben bu sölediklerinden olduğunu zannetmiyorum kardeşim. Önemli olan bidaha ki ayın üzerine eklenip yatarmı yatmaz mı o önemli.

çok temiz çalışıyorum. kurumsal bir telif yemezsem benim adsensem önümüzde ki ve ondan sonraki aylar yüzde 99,9 işleme girer inşallah. telif yersem eğer o telifi atan kurumun hukuk burosuysa hesap işleme girmez. kişinin telif atmasıyla kurumun telif atması aynı değil. kurumsal telif demek hukuksal bir durumdur. google adsense, benim başımı belaya mı sokacan deyip hesabı kapatır muhtemelen işlemeye girmeyen parayı da kuruma gönderir.

http://www.ytpara.com/743590-post43.html

Şu mesajda emin misin diye sormuşum sende baya emin konuşmuşsun.
Terzi kendi söküğünü dikemez misali, ağızlarda bir tekerleme var ceyo candır diye bir Geyik dönüyor forumda.
Bende ceyo canlık ne yapmış hiç anlamadım paso etiketliyorlar.

İlginç başlık yine ceyo yine adsensesi işleme girmedi bu ay.
Allah sabır versin, geçmiş olsun Ceyo.
Ceyo can değildir bu arada.

ADSENSE BAN SEBEBİNİ AÇIKLIYORUM
Eğer bir adsenseniz varsa ban yeme ihtimaliniz var
Ban yememek için ise
adsense kllanmıyoruz.eğer adsenseniz yoksa ban yemezsiniz.
çözüm arayışını boşverin ekmeğinize bakın ama birgün sıranın size geleceğini unutmayın

Çok güzel özetlemiş. :)

Geri bildirim göderdim bugün bakalım ne olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri