Adsensenin İşleme Girmeme Nedenini Açıklıyorum...

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ödeme Sorunları
Her banlanan başka bir şey söylüyor ama hiçbirinin söylediği çıkmadı şuana kadar.Bende 3 adsense çalışıyorum 4.yü de açtım bu ay.Banlanana kadar adsense devam arada partner kanalda yapıyorum ama adsense gibisi yok bence google amca kızıp banlayana kadar ne alırsam kardır.

bir zamanlar googlenin adresbilgileri değişti sistem otomotik değiştirdiği hesaplarda sorun olmadı diğerlerinininde manuel değişmesi gerekiyordu onun için google bir form düzenlemişti bu form ile başvurup düzenlemesini tatamlayanlarda sorun olmadı fakat hala ödeme bilgilri gelen adres eskisi olanların bütün hesaplar google tarafından kapatıldı ve dolayısıyla veri tabanlarında neşekilde çalıştıklarımızı bildiklerinden dolayı bireysel bir açıklama yada tekrar kontrol yapılmadı. ayrıca şuanda banların yaşanmasının sebebi geçersiz reklam gösterimlerin çok olmasından kaynaklanıyor bu bilinçli yapılmış bişeyde olabilir ki 100% bundandır çünkü hesaba giriş bilgileri ve videonun direk uralesinin paylaşıldığı konum bilgileri zaten bilinmekte başkası tarafından yapılan bir saldırıyı geri bildirimile eğer zahmet edip incelerlerse açılma ihtimali vardır.

bence;
adsense = risk
partner = daha büyük risk

son zamanlarda yaşanan sıkıntılarda en büyük faktörün 301 oldugunu düşünüyorum

Bu işleme girmemenin bir sebebi yok, işleme girmeyip gelecek ayla birlikte alanlar var, deneyen varmı hesap iptalinde genelde ödemeleri geliyor ?

Ne demek bu şimdi ?

işleme girmeyen adsensedeki kanalları baska adsenseye taşıyıpta
sonraki ay taşıdıgı adsenseden ödeme alan kişi sayısı forumda 10 kişiyi bulmaz demek demek :p

yalnız adsense banlanmaz ise 6 7 ay sonra yatıyor para :eek: en azından bana yatırdı :D

işleme girmeyen adsensedeki kanalları baska adsenseye taşıyıpta
sonraki ay taşıdıgı adsenseden ödeme alan kişi sayısı forumda 10 kişiyi bulmaz demek demek :p

yalnız adsense banlanmaz ise 6 7 ay sonra yatıyor para :eek: en azından bana yatırdı :D

[MENTION=8044]mayk[/MENTION] Sana sorsaydım ne demek olduğu demek demek yazardın.

Konuyla sölediklerinin alakası yok. Ben kanal taşımadan eklemeyle ilgili dedim. Yanlış anlamışsın.

ulan herkes birşey demiş. birşeyler sallamış. biri vds der biri telif der biri topluluk der ulan sallıyorsunuz da sallıyorsunuz. ya bu adsense size özel mi çalışıyor arkadaş senin başına geldi diye bizim başımıza da mı gelicek...

yav yemin ediyorum burda ne yazılıp çiziliyorsa hepsi benim adsensenın başına geldi ibre 3 haneye de çıktı 1 haneye de indir hatta 1 2 ay hiç kazandırmadı hala ayakta...

istersem aynı ip de 3 adsense girerim 3 adsense açarım kim ne diyecek benim evim de 3 birey yaşıyor arkadaş. 1.5 senedir aynı ipden giriyorum 3 adsense açtım 3 ü de 3 bireyin üstüne aynı evde yaşıyoruz. bu adsense bir gün bana gelip de demiz mi ulan sen 1.5 senedir aynı ipden tam 6 farklı adsenseye giriş yapmışsın biz senin hesabı neden kapatmıyoruz

uydurun bakalım elineze ne geçecek

ceyo candır... burası forum değil mi ? bunlar da benim görüşlerim. hodri meydan

ulan herkes birşey demiş. birşeyler sallamış. biri vds der biri telif der biri topluluk der ulan sallıyorsunuz da sallıyorsunuz. ya bu adsense size özel mi çalışıyor arkadaş senin başına geldi diye bizim başımıza da mı gelicek...

yav yemin ediyorum burda ne yazılıp çiziliyorsa hepsi benim adsensenın başına geldi ibre 3 haneye de çıktı 1 haneye de indir hatta 1 2 ay hiç kazandırmadı hala ayakta...

istersem aynı ip de 3 adsense girerim 3 adsense açarım kim ne diyecek benim evim de 3 birey yaşıyor arkadaş. 1.5 senedir aynı ipden giriyorum 3 adsense açtım 3 ü de 3 bireyin üstüne aynı evde yaşıyoruz. bu adsense bir gün bana gelip de demiz mi ulan sen 1.5 senedir aynı ipden tam 6 farklı adsenseye giriş yapmışsın biz senin hesabı neden kapatmıyoruz

dağılın beyler :cool:

Adam resmen meydan okudu iyimi

Herkes ayrı ayrı atıp tutuyor bende 2 adsense kullanıyorum ikiside aynı adres 2 farklı kişi sorun yok.Google algoritmalarını Google dışında kimse bilemez buda demektir ki kimse bunun nasıl olduğunu bilemez.Dediklerinede katılıyorum.

Bende zamanında çok kafa yordum ama net bir somuç çıkmıyor

:) Merhaba. Aynı PC den girmeye, telifle. Yada başka biseyle alakalı değil. Düşünüyorum ve araştırıyoruz ama hala kayda değer sonuç yok. Bu sorunu ancak google Türkiye de çalışan birinden ogrenebiliriz. Koskoca forumuz yokmu tanıdığı olan. :)

:) Merhaba. Aynı PC den girmeye, telifle. Yada başka biseyle alakalı değil. Düşünüyorum ve araştırıyoruz ama hala kayda değer sonuç yok. Bu sorunu ancak google Türkiye de çalışan birinden ogrenebiliriz. Koskoca forumuz yokmu tanıdığı olan. :)

senden başka yazanlar var onlara çattım biraz. elbette var hatta burada bile takılıyordur :D tabi biri çıkıp da söylemez sonunun nereye varacağı belli

senle konuştuk söylediklerimi yaparsan adsensen yıllarca bir iş gelmeden devam eder. google adsense amatör bir şirket değil para kazanan adamın hesabını neden kapatsın. eğer kapatıyorsa adamın kurallarını ihlal etmişsin demektir. şimdi bir düşün büyük bir şirkette adamlara para kazandırırken neden seni kapı dışarı eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri