Adsensenin olduğu hesaptaki kanalları silme RESİMLİ

• Kullanıcı oktayman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

oktayman

Kayıtlı Üye
merhaba adsenseye bağlı olan hesabımızdaki kapatılan kanalları temizlemek için bir yöntem buldum,baktım ama forumda göremediğim için veriyorum.bu yöntemi bir kanala bağlı 10 hsaptan 5 kapalı ise o 5 kanalı silmek için de kullanabiliriz elbette
vwj1j.png

şimid burada "TÜM TÜRK VİNELER İLk BİZDE" kanalını silelim.
https://plus.google.com/dashboard
adresine giriş yapıyoruz
burada kanallarımız bağlı olduğu pluslar gelecek ekrana istediğimiz kanalın altındaki bu sayfayı yönet yazısına tıklıyoruz.
vwj29.png

daha sonra sol tarafta ayarlara tıklıyoruz
http://u1312.hizliresim.com/1j/u/vwj36.png
ayarlara geldiğimizde en altta SAYFAYI SİL var ona tıklayıp next next next devam ediniz.Silme işlemi sırasında gmail şifrenizi istelebilir

arkadaşım gmaili silmeden ne işe yarıcak bu? denedinmi sadece plus özelliğnden silince adsenseye yeni bağladığın kanalların para kazanması gitmedimi yani ? sadece temizlik açısından güzel ama.

arkadaşım gmaili silmeden ne işe yarıcak bu? denedinmi sadece plus özelliğnden silince adsenseye yeni bağladığın kanalların para kazanması gitmedimi yani ? sadece temizlik açısından güzel ama.
benim asıl amacım temizlikti hocam.şimdilik adsense aktif
spamdan bir sürü kanalı kapanmış biri olarak her sabah ekrana youtube yazarken acaba ekrana ne gelecek diye elim titriyor valla:)

Çok iyi bir konu olmuş,
ben de şu zamanında açılmış ama kapatamadığım kanallara sinir oluyordum.
Teşekkürler

alt kanalları zaten bu yöntemle siliyorduk

önemli olan adsensedeki tüm hesapları birden silecek bir yöntemi bulmakta.

başlık yanlış...adsense baglı değil youtube baglı alt kanallar olcaktı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri