Adsensenin Oyunu

sakaryalı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanallarımın para kazanması kapatılmıştı bende adsenseden hesabı kapattım patner başvurusu düşünüyordum 1 hafta kadar gecti izlenimde abonede alıyordu kanallarım ve mail geldi adsenseden para kazanmanız acılmıştır adsenseye baglayın diye bagladıgım gibi kanalların hepsini kapattılar anlayamadım ne oldugunu:mad:

Arkadaşlar kanallarımın para kazanması kapatılmıştı bende adsenseden hesabı kapattım patner başvurusu düşünüyordum 1 hafta kadar gecti izlenimde abonede alıyordu kanallarım ve mail geldi adsenseden para kazanmanız acılmıştır adsenseye baglayın diye bagladıgım gibi kanalların hepsini kapattılar anlayamadım ne oldugunu:mad:

Hocam üzüldüm adınıza ama bence bu adsensenin değil kaderinizin bir oyunu gibi geldi bana :)

:eek:ohaaa :( resmen dolandırmış adsense. kardeş geçmiş olsun. demek ki neymiş böyle bişey olduğu zaman tekrar bağlamıyomuşuz. iyi ki bu forum var yav bu acı tecrübeleri yaşamadan öğreniyoruz.

Saolasınız hocam halen şaşkınlıgımı atamadım buda bizim bahtımıza yapcak birşey yok malesef

düşe kalka bata çıka öğreneceza bütün incelikleri :)

Sorun şuki Sebep gösterilen kanalı maililiyle kökten sildin mi?
Eğer silmediysen tekrar o kanalı bahane gösterip para kazanmayı kapatırlar.

vukaatlı kanalların hepsini silmiştim ve aypi degiştirdim mac adresini degiştim telif yok topluluk uyarısıda yok 1 hafta kadar kanalları beklettim sonra adsenseye bagladım daha eski kapatılmış hesabınızdan dolayı para kazanma kapatıldı deyince bende adsense hesabını kapattım 1 hafta gecti mail para kazanma aktifleştirildi adenseye baglayın mesajı görünce sevindim bagladım heves kursagımızda kaldı hepsi kapandı

sonra da nıye küfrediyosun derler.. hocam geçmiş olsun :(

uyarı alan kanalı ne olursa olsun normal adsensene baplı tutma 5-10 gun sonra uyarı alan kanal %90 para kaznama gider bağlı oldugu adsenseyede bu bulaşır ordanda diğer kanallarına atlar...
yanı uyarı alan kanal oldumu acımayın beyler... diğer kanallın ve adsensen için direket uyarı alan kanalını sıfır adsense aç ve oraya bağla, o adsenseyıde 6 ay kendı halıne bırak, eğer iyi para eder yada hesabına para yansırda diğer adsenenide aktif edersin 6 ay sonra...
ben bu yontemdeyım... hııı dersınız ne oldu 3 ay felan oldu paralar var sıfır adsense başvurdum sadece uyarı alan apralı kanalı bağladım. kapan para kazanma açılır ise sayım bağlar vede hesaba para geçer para geçerse pın yola çıkar... çıkıncada ben o parayı alırım :D eskiden boşa bağlıyordum boş çöp adsenseye şimd bu tatık ygulamada.

hocam banada aynısı oldu banlı kanalım açıldı 3 gün bekledikten sonra herhangi bir problem görünmezse adsense bağlıcam aynı duruma düşme ihtimalim var benimde :)

6 ayı geçiripde bu süre zarfında ne olur bilimem ama kanal bir kaç aylıksa belki aynı duruma düşebilirsin i.n.ş öyle olmaz sen yinede şansını dene nedim kardeşim ALLAH
'ım bol kazanç versin i.n.ş. tüm forum grubu üyelerine . . .

benim de bir tek adsesem var ama bu ban konularını okuyunca korkak oldum.. kapanmasın diye...kapanırsa ne yaparım okumaya devam inşaaallah :)

Özgün kanalmıydı hocam ? Geçmiş olsun bu arada.

adsensenın oyunu değil bu sizin yaptıgınız hatalar adsense "kusursuzdur"

vukaatlı kanalların hepsini silmiştim ve aypi degiştirdim mac adresini degiştim telif yok topluluk uyarısıda yok 1 hafta kadar kanalları beklettim sonra adsenseye bagladım daha eski kapatılmış hesabınızdan dolayı para kazanma kapatıldı deyince bende adsense hesabını kapattım 1 hafta gecti mail para kazanma aktifleştirildi adenseye baglayın mesajı görünce sevindim bagladım heves kursagımızda kaldı hepsi kapandı
Mac Adresini nasıl değiştirdin ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri