Adsense'nin Spam'a Düşmesine Çözüm Arayışları

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bu ay bu sapıtmanın durması gerek artık. ayın 15 inden sonra duracağını düşünüyorum.
Eylül 24 tarihli 2 yeni adsense totalde 24 kanal vardı. An itibari ile hepsini kapattı muhtemelen yeni kanal bağlasam yine kapanacak. Artık yeni adsensede çözüm değil işin iyice dibine indiler. Ciddi anlamda özgüne yönelip yatırım yapmak sanırım en mantıklısı olacak.

Episode'lu içerikten uzak durun.Telif gelmicek içerik çalışın.Az ve öz kazanmak iyi bu ortamda.Yoksa 1 ay çalırsın ödeme günü yaklaşınca adsense kapanır boşa çalışmış olursun.

geçmiş olsun hocam yeni adsense çözüm olmadığını bende biliyorum. esasın da özgün de çözüm değil öyle özgün tek kanalla günlük 100 200 dolar kaldırmak için ingilizce içerik falan yapmak lazım oda çok zor. diğer türlü özgünse çok kanalla oyun niche vs render programlarıyla harmanlayıp atmak ama her ne kadar telif engel eşleşen derdin olmasa da arada topluluktan kanalların kapanabiliyor. bu bot eylülden sonra topluluktan kapanmaların da çetelesini tutuyor anlaşılan. bizim bu adsensenin spama düşme olayını bypass etmemiz gerek. eğer hesabı bir makina spama düşürüyorsa mutlaka açık veriyordur. yandex maille kurtardığını sen söyledin eğer yandex şuan sıkıntılıysa belki başka mail şirketlerini denememiz lazım.

Eylül 24 tarihli 2 yeni adsense totalde 24 kanal vardı. An itibari ile hepsini kapattı muhtemelen yeni kanal bağlasam yine kapanacak. Artık yeni adsensede çözüm değil işin iyice dibine indiler. Ciddi anlamda özgüne yönelip yatırım yapmak sanırım en mantıklısı olacak.

Son düzenleme:
İçerik dizi,film,çizgi film miydi ?

benim özgün adsense spam'a düştü telif eşleşen engel kapanması yaşamadım 5 6 tane kanalım topluluktan kapandı kanallarım o kadar. film dizi çizgi film olayı şu ortam da suyunun suyu zaten.

benim özgün adsense spam'a düştü telif eşleşen engel kapanması yaşamadım 5 6 tane kanalım topluluktan kapandı kanallarım o kadar. film dizi çizgi film olayı şu ortam da suyunun suyu zaten.
Ben 1 aydır çalışmıyorum açıkçası kazanana bu ortamda helal olsun.Bugünlere geleceğimizi biliyordum ama biraz erken oldu.

eğer bu ayda saçmalamaya devam ederlerse kendileri kaybedecek... 1 milyar doların üzerinde olan youtup cirosunun çok küçük bir dilimini kurumsal kanallar karşılıyor. sen partneri bitirdin uzak doğuyu bitirdin, adsenseye bir bot atmışsın sıvama üstüne sıvama yapıyor.. adsenseyi de bitirirsen asyayı da bitirmiş olacaksın. ne kalacak elinde ? kim çalışacak seninle ?

Ben 1 aydır çalışmıyorum açıkçası kazanana bu ortamda helal olsun.Bugünlere geleceğimizi biliyordum ama biraz erken oldu.

geçmiş olsun hocam yeni adsense çözüm olmadığını bende biliyorum. esasın da özgün de çözüm değil öyle özgün tek kanalla günlük 100 200 dolar kaldırmak için ingilizce içerik falan yapmak lazım oda çok zor. diğer türlü özgünse çok kanalla oyun niche vs render programlarıyla harmanlayıp atmak ama her ne kadar telif engel eşleşen derdin olmasa da arada topluluktan kanalların kapanabiliyor. bu bot eylülden sonra topluluktan kapanmaların da çetelesini tutuyor anlaşılan. bizim bu adsensenin spama düşme olayını bypass etmemiz gerek. eğer hesabı bir makina spama düşürüyorsa mutlaka açık veriyordur. yandex maille kurtardığını sen söyledin eğer yandex şuan sıkıntılıysa belki başka mail şirketlerini denememiz lazım.
Farklı mail uzantıları ile denemedim. Pek ümidim olmasada bu iki adsense için deneme yapacağım sonucu aktarırım.

---------- Spam Engelliyici 03:09 ---------- Önceki Mesaj 03:06 ----------

Yok Hocam değildi. Bu saatten sonra çizgi dizi işi maceradan öteye gitmez. Çalışılırmı evet çalışılır ama o adsenseden parayı almak imkansız gibi alnırsada büyük şans olur.

ben kapanan kanala hemen müdale edip gmailden silmek gerek.. belki böylelikle kurtuluruz spama düşmekten başka da çözüm gelmiyor aklıma. sen 24 eylül den itibaren yaşadığın kapanma oranını ve kapanma nedenlerini yazarmısın bir analiz edelim bakalım.

Farklı mail uzantıları ile denemedim. Pek ümidim olmasada bu iki adsense için deneme yapacağım sonucu aktarırım.

---------- Spam Engelliyici 03:09 ---------- Önceki Mesaj 03:06 ----------

Yok Hocam değildi. Bu saatten sonra çizgi dizi işi maceradan öteye gitmez. Çalışılırmı evet çalışılır ama o adsenseden parayı almak imkansız gibi alnırsada büyük şans olur.

Peki vur kaç yapsak nasıl olur dönemlik? Yani atıyorum kanallar hazırlandı hasata atıldı, 2 hafta sonra her biri 5k izlenim alıyor adsense hesabına baglandı kesinlesme dönemi tüm kanalları temizken silsek, sonrasında boş adsense hesabını banlama gibi bir durumları olabilir mi? Olabilirse, sebep?

adsense spam'a düşüp başarısız olduğunuz yöntemleri yazarmısınız ona göre çözüm için kafa yoracağım. diyecekseniz yeni adsense aç yoluna devam et. yeni adsense işi kolay onu açarız ama gelecek için bu olay çok büyük bir tehtit. bana kalırsa özgün çalışmakta bu riski ortadan kaldırmıyor. eski adsensem'e full özgün çalıştım tek bir telif eşleşen engel yemedim ama renderi yanlış yaptığımdan ama başlığı etiketi yanlış girdiğimden 5 6 tane toplam da kanalım toplululuktan kapandı. dün gece, eylül ayında banlamayıp es geçtiği eski adsenselerin önemli bir bölümünü spam'a düşürdü. eğer adsenseleri spamdan kurtaramazsak muhtemelen banlanacak.

"senin şu kadar kanalın kapandı ertesi gün seni spam'a atayım olayı değil", manuel bir olay hiç değil. 1 ekim gecesi dikkat ettiyseniz aynı saatte spam'a düştü adsenseler. demek ki bu olayı bir bot yapıyor ve bu bot her ayın belli saatinde aktive oluyor. makina yapıyorsa mutlaka bir açık verir. @Web_Scripti

İlyas hocam, açıkcası forumda yardımlaşmayı devam ettiren bir kişiydim. Fakat artık görüyorum ki insanlar hiç birbirine yardım etmiyor. Eskiden forum konumda birisi birşey sorunca 10 kişi cevaplardı. Fakat son 3-4 aydır bu git gide azaldı. Hadi kendi konumu bıraktım, tüm konularda durum aynı. Herkes kendi sancısının derdinde.

Hep forumda olumsuz yazılar görmekten bıktım. 6 şeritli bir yolun en sağ şeridindeki tek şeritde kazı çalışması yapılıyor. En sol şeritteki adam dahil herkes sitem ediyor. Yok bu iş bitti, yok bu olmaz diyor. Yani inanırmısın artık bu tür yazı yazanlardan üyem olduklarını bildiklerimin videoyap hesabına bakıyorum ki adam yağdırıyor. Buraya 10 kötü yorum yazanın aslında 9'u deliler gibi çalışıyor. Ben artık bu forumdaki olumsuz yazıların hangisine inanayım? Bu sana sitemim değildir. Bildiğim kadarıyla sen videoyapla bile çalışmıyorsun:)

Soruna gelince forum üstünden artık bende herkes gibi cevap vermiyorum. 50 gün önce açtıgım adsensem aktif durumda, geçen hafta açtıgımda aktif durumda. Ekibimde 4 arkadaşım var. 50 gün önce 4 üde 1 er adsense açtı. Hepimizin ki de aktif. Zaten sadece biz değil videoyapdaki üyelerin son 2 aya baktıgımda açılan adsenselerin %99'u aktif konumda.

Kimsenin dediklerine aldırış etme.

Beyler 2 spam kanalda adsense türkçe başvuru yaptım 3 gün önce 2'side kabul olmuş. Bu ünlemleri vds de nasıl geçiyoduk? Rendersiz olarak bir türlü geçemedim :( Yardım :/

Peki vur kaç yapsak nasıl olur dönemlik? Yani atıyorum kanallar hazırlandı hasata atıldı, 2 hafta sonra her biri 5k izlenim alıyor adsense hesabına baglandı kesinlesme dönemi tüm kanalları temizken silsek, sonrasında boş adsense hesabını banlama gibi bir durumları olabilir mi? Olabilirse, sebep?

Vur kac olayi gunu kurtarmaya yonelik be hocam. Kesin bi cozum bulmali...

---------- Spam Engelliyici 07:27 ---------- Önceki Mesaj 07:23 ----------

İlyas hocam, açıkcası forumda yardımlaşmayı devam ettiren bir kişiydim. Fakat artık görüyorum ki insanlar hiç birbirine yardım etmiyor. Eskiden forum konumda birisi birşey sorunca 10 kişi cevaplardı. Fakat son 3-4 aydır bu git gide azaldı. Hadi kendi konumu bıraktım, tüm konularda durum aynı. Herkes kendi sancısının derdinde.

Hep forumda olumsuz yazılar görmekten bıktım. 6 şeritli bir yolun en sağ şeridindeki tek şeritde kazı çalışması yapılıyor. En sol şeritteki adam dahil herkes sitem ediyor. Yok bu iş bitti, yok bu olmaz diyor. Yani inanırmısın artık bu tür yazı yazanlardan üyem olduklarını bildiklerimin videoyap hesabına bakıyorum ki adam yağdırıyor. Buraya 10 kötü yorum yazanın aslında 9'u deliler gibi çalışıyor. Ben artık bu forumdaki olumsuz yazıların hangisine inanayım? Bu sana sitemim değildir. Bildiğim kadarıyla sen videoyapla bile çalışmıyorsun:)

Soruna gelince forum üstünden artık bende herkes gibi cevap vermiyorum. 50 gün önce açtıgım adsensem aktif durumda, geçen hafta açtıgımda aktif durumda. Ekibimde 4 arkadaşım var. 50 gün önce 4 üde 1 er adsense açtı. Hepimizin ki de aktif. Zaten sadece biz değil videoyapdaki üyelerin son 2 aya baktıgımda açılan adsenselerin %99'u aktif konumda.

Kimsenin dediklerine aldırış etme.

Hocam senden anladigim eski adsenseler de ama ozgun ama bot fark etmeksizin bazi sorunlar yasaniyor. Yeni adsenseler de ozgun yada spam farketmeksizin problem pek gorulmuyor.

Vur kac olayi gunu kurtarmaya yonelik be hocam. Kesin bi cozum bulmali...

---------- Spam Engelliyici 07:27 ---------- Önceki Mesaj 07:23 ----------

Hocam senden anladigim eski adsenseler de ama ozgun ama bot fark etmeksizin bazi sorunlar yasaniyor. Yeni adsenseler de ozgun yada spam farketmeksizin problem pek gorulmuyor.

Yeni adsense, amatör video kopyalama, 1 hafta beklet hiç eşleşen gelmemişse kanalı bağla. Eşleşen gelirse bir hafta daha beklet. Yine gelirse yine 1 hafta daha beklet. Yine gelirse kanalı sil. Ama bu 1 haftalarda geçince gelmiyorsa bağla adsenseye. Ne kadar büyük olursa olsun riski adsensene taşıma. Böyle çalışırsan yt senin spam yaptığını anlamaz. Herşeyi buraya döküpde herkese yardımcı olmak istemiyorum. Çünkü Son 1 ayda forumda hiç yardımlaşma görmüyorum.

Arkadaşlar birseyi merak ediyorum adsense içindeki youtube hizmeti tek basına silinebiliyormu ?diğer hizmetler dururken sadece diğeri silinebiliyormu ?

Yeni adsense, amatör video kopyalama, 1 hafta beklet hiç eşleşen gelmemişse kanalı bağla. Eşleşen gelirse bir hafta daha beklet. Yine gelirse yine 1 hafta daha beklet. Yine gelirse kanalı sil. Ama bu 1 haftalarda geçince gelmiyorsa bağla adsenseye. Ne kadar büyük olursa olsun riski adsensene taşıma. Böyle çalışırsan yt senin spam yaptığını anlamaz. Herşeyi buraya döküpde herkese yardımcı olmak istemiyorum. Çünkü Son 1 ayda forumda hiç yardımlaşma görmüyorum.

Hocam bilgilendirme icin tesekkur ederim. Yeni adsenselerin spama dusme algoritmasi nasil bilmiyorum ama sana gore bi adsense ye kac kanal baglanmali ?

@Web_Scripti sen çok haklısın burdan söylenecek çok şey varda ne söylesen boş. en basiti uzun zaman insanları partner konularında girmesinler diye yanıltılar yok para vermiyor yok almıyo , yok bloke var vs vs oyüzden herkes birbirine tedirgin yaklaşıyorlar. ben geçende dedim firma ,kurum , yapımcı , yani üzerinden para kazanılan videolardan uzak durulursa eğer ne spama düşülür ne kapanılır son yediğim flag zamanı nı bile unuttum. yani aslında sabırlı olun demek daha doğrusu olur bu işlerde artık ekmek aslan agzında midesinde vs oda yok ! çünkü artık aslanda yok :D bu işin artık 3 kelimesi var, Az , Öz, HD.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri