İlyas hocam, açıkcası forumda yardımlaşmayı devam ettiren bir kişiydim. Fakat artık görüyorum ki insanlar hiç birbirine yardım etmiyor. Eskiden forum konumda birisi birşey sorunca 10 kişi cevaplardı. Fakat son 3-4 aydır bu git gide azaldı. Hadi kendi konumu bıraktım, tüm konularda durum aynı. Herkes kendi sancısının derdinde.
Hep forumda olumsuz yazılar görmekten bıktım. 6 şeritli bir yolun en sağ şeridindeki tek şeritde kazı çalışması yapılıyor. En sol şeritteki adam dahil herkes sitem ediyor. Yok bu iş bitti, yok bu olmaz diyor. Yani inanırmısın artık bu tür yazı yazanlardan üyem olduklarını bildiklerimin videoyap hesabına bakıyorum ki adam yağdırıyor. Buraya 10 kötü yorum yazanın aslında 9'u deliler gibi çalışıyor. Ben artık bu forumdaki olumsuz yazıların hangisine inanayım? Bu sana sitemim değildir. Bildiğim kadarıyla sen videoyapla bile çalışmıyorsun
Soruna gelince forum üstünden artık bende herkes gibi cevap vermiyorum. 50 gün önce açtıgım adsensem aktif durumda, geçen hafta açtıgımda aktif durumda. Ekibimde 4 arkadaşım var. 50 gün önce 4 üde 1 er adsense açtı. Hepimizin ki de aktif. Zaten sadece biz değil videoyapdaki üyelerin son 2 aya baktıgımda açılan adsenselerin %99'u aktif konumda.
Kimsenin dediklerine aldırış etme.