Adsenses kapandı, banlandı TEK KONU

Cevap: Adsensesi Kapanan varmı Şuan İtibariyle !!!

arkadaşlar ben güldüm ama bişi anlamadım uayrıde şunu diyor gogle amca

ADWORDS KULLANICILARI VE REKLAM VERENLERİ İÇİN MALİ AÇIDAN ZARARA UĞRATIYORSUNUZ BUNUN İÇİ HESAP KAPATILDI DİYOR...

Demekki adsenseden fazla kazanmamak gerekiyormuş :)

Sanirim bunu sahte tiktan dolayi banlananlara gonderiyorlardi..Itiraz etmeyi dene bence..Sonucta saldiri almis olabilirsin bilmeyerek..Ayni ipden tiklama yapilmadigini gorduklerinde tekrar acabilirler belki..

arkadaşlar ben güldüm ama bişi anlamadım uayrıde şunu diyor gogle amca

ADWORDS KULLANICILARI VE REKLAM VERENLERİ İÇİN MALİ AÇIDAN ZARARA UĞRATIYORSUNUZ BUNUN İÇİ HESAP KAPATILDI DİYOR...

Demekki adsenseden fazla kazanmamak gerekiyormuş :)

Fazla kazanmamak değil, açıklamama ve etiket bölümüne niche kelimeler girmenden ve bu reklamlara tıklama yapıldıktan sonra adwords müşterilerine herhangi bir + sağlamamandan dolayı hesabını kapatmış.

Biraz daha temkinli yaklaşıp etiket ve açıklama bölümüne yüklediğimiz alanda niche bulmak daha ideal ve mantıklı görünüyor.

Fazla kazanmamak değil, açıklamama ve etiket bölümüne niche kelimeler girmenden ve bu reklamlara tıklama yapıldıktan sonra adwords müşterilerine herhangi bir + sağlamamandan dolayı hesabını kapatmış.

Biraz daha temkinli yaklaşıp etiket ve açıklama bölümüne yüklediğimiz alanda niche bulmak daha ideal ve mantıklı görünüyor.

videoyla alakasız niche kelimeler girerek kazananlar sanırım mutlaka bu son ile karşılaşacak.

Serkan ve Beyto arasındaki mesajlaşmadan anladığım kadarıyla işin içinde temiz olmayan kokular var.

Buradan yeni arkadaşlar ibret alsınlar. Beyto gibi nispeten tecrübeli kişiler bile Adsense sisteminin arkasından dolaşamıyorlar. Siz de sakın denemeyiniz.

"Demek ki çok kazanmamımız istemiyorlar ekikiki" bakış açısına katılmıyorum. 3 Adsense'im var ikisi 7 yıllık. Youtube öncesi 2500 TL'nin çok çok üzerinde aylık rakamlar görmüşlerdir. Youtube sonrası da 2500 TL'nin altına bile düşmemişlerdir tane bazında hiçbir sıkıntı olmadı.

Ancak Adsense sisteminin arkasından nasıl dolanılabileceğine dair aklımda en ufak bir fikir bile yok. Nasıl yapılıyor, yapılabiliyor yıllardır ne bilirim ne nasıl öğreneceğimi bilirim. Bunun sebebi benim Adsense sisteminin çalışma prensiplerinin sınırlarında asla dolaşmayı düşünmemem ve bu konuyu bırakın yapmayı araştırmayı bile düşünmemem olmuştur.

Edit: 7 yıl demişim. Merakımdan girdim baktım. Hesaplardan biri 2004 tarihli yani neredeyse 10 yıllık. Üzüldüm vallahi ya. Dün gibi geliyor.

19da hesabım kapanmıstı pini girik para kesinleşmişti bir kısmı alır bir kısmı alamassın dediler Sonuç ALAMADIM. Ama r10da bir arkadaş 25 de mi ne banlanmıstı ödemeler ya 26 sı ya 27 si idi o aldı

Güzel bir ingilizce metin hazırla/hazırlat detaylı bir şekilde durumu bildir açılma ihtimali var fakat açılması aylar sürer.

yeni adsensede açılmıyor Türkiye adına
tkszl.jpg

Arkadaşlar istediğiniz kadar itiraz edin ,haklı olsanız bile hesabınızı geri vermiyorlar.

Yöneticiler keşke bir açıklama yapsaydı mesajlarınız sanki "çok para kazanan hesabın kapatılma ihtimali artar" izlenimi bıraktı bende.

Yöneticiler keşke bir açıklama yapsaydı mesajlarınız sanki "çok para kazanan hesabın kapatılma ihtimali artar" izlenimi bıraktı bende.

Genel kanı bu yönde. Dolayısıyla birçok kişi adsense hesabı satın alarak riski en aza indirmeyi amaçlıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri