Adsensesi Banlanmamasını isteyenler dikkatli okusun

:D hocam ben denediklerimi sayayım.

Başkasının adına adsense aldım (Ban)
Adres tel değiştirdim (Ban)
Şehir dışından adsenseyi aldım cafede felan değil düşün yine (Ban)
Mac ıp değiştim (Ban)
Pcyi komple temizledim (Ban)
Bu Sayıklarımın hepsini yapıp üste format attım 20 gün önce şehir dışından aldığım adsenseyle başladım sabah geri (BAN)

Yani anlıyacağınız adsense bana özel ekip tuttu ne yapsamda kapıya girmeden kovuyolar :)

Hile yok , niche yok , tr içerik , tamamen telifsiz 3.tarafsız videolar +16 yada cinsel fln türden videolar. değil

İçimin yandığı tek nokta ise eklediğim kanalların para kazanması devre dışı bırakılması yani o kanallarda para kazanma devre dışı bırakılmasa şuan günlük 60 70 dolar getirisi vardı ama gittiler :(

---------- Mesaj saat 20:54:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:53:28 civarında gönderildi. ----------

http://www.ytpara.com/81722-post20.html

Hocam sen git bir güzel gusul abdesti al tekrar dene o zaman :)) ne desem bilmiyorum.

Hocam sen git bir güzel gusul abdesti al tekrar dene o zaman :)) ne desem bilmiyorum.

Onuda yaptım merak etme :D yok hacı ben anladım adsenseden bana hayır yok şuan facede sayfamla ilgileniyorum 1 ay sonra beğenisi 15 bin fln yaparım şuan 1.5 k beğenisi var vine sayfası her video en az 5 paylaşım + günde 50 kişi felan beğeniyo onu bi tutturursam :D blog flnda açabilirim yada partnerlik

Onuda yaptım merak etme :D yok hacı ben anladım adsenseden bana hayır yok şuan facede sayfamla ilgileniyorum 1 ay sonra beğenisi 15 bin fln yaparım şuan 1.5 k beğenisi var vine sayfası her video en az 5 paylaşım + günde 50 kişi felan beğeniyo onu bi tutturursam :D blog flnda açabilirim yada partnerlik

adsenseden hayır yoksa partnetliğe geç hocam. En güzeli o

ben etiketsiz çalışıyorum adsense düzgün duruyor tbm 0.8

Mac adresi değiştirdiniz mi peki ?

Program ile benim ethernet kartım direk ana karta bağlı

Denemediğin bi bu kalmış heralde problem PC de gibi duruyor yada ip dinamik değilse onda

Edit: Hocam kbakma ama hazır deneme tahtası olmuşken bir nevi :D pc de sanal makine kurup adsense ile ilgili işlemleri ordan yapmayı dene sonuç alırsan bilgilendirirsin.

:D hocam ben denediklerimi sayayım.

Başkasının adına adsense aldım (Ban)
Adres tel değiştirdim (Ban)
Şehir dışından adsenseyi aldım cafede felan değil düşün yine (Ban)
Mac ıp değiştim (Ban)
Pcyi komple temizledim (Ban)
Bu Sayıklarımın hepsini yapıp üste format attım 20 gün önce şehir dışından aldığım adsenseyle başladım sabah geri (BAN)

Yani anlıyacağınız adsense bana özel ekip tuttu ne yapsamda kapıya girmeden kovuyolar :)

Hile yok , niche yok , tr içerik , tamamen telifsiz 3.tarafsız videolar +16 yada cinsel fln türden videolar. değil

İçimin yandığı tek nokta ise eklediğim kanalların para kazanması devre dışı bırakılması yani o kanallarda para kazanma devre dışı bırakılmasa şuan günlük 60 70 dolar getirisi vardı ama gittiler :(

---------- Mesaj saat 20:54:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:53:28 civarında gönderildi. ----------

http://www.ytpara.com/81722-post20.html

güzel kardeşim senin durumun çok ayrı daha neolduğunu çözmüş değiliz sen bu konuya bence bişiler yazma sadece yazılanları oku...yani senin olayındaki işlem burdan farklı....sen yazarsan konu çok dağılıyor görüğüm kadarıyla kardşeim

Denemediğin bi bu kalmış heralde problem PC de gibi duruyor yada ip dinamik değilse onda

Edit: Hocam kbakma ama hazır deneme tahtası olmuşken bir nevi :D pc de sanal makine kurup adsense ile ilgili işlemleri ordan yapmayı dene sonuç alırsan bilgilendirirsin.

Onu düşündümde sonra vazgeçtim şimdilik 1 2 ay uğraşmıcam kalsın bakalım sonra nolcak :D

---------- Mesaj saat 22:03:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:01:49 civarında gönderildi. ----------

güzel kardeşim senin durumun çok ayrı daha neolduğunu çözmüş değiliz sen bu konuya bence bişiler yazma sadece yazılanları oku...yani senin olayındaki işlem burdan farklı....sen yazarsan konu çok dağılıyor görüğüm kadarıyla kardşeim

Valla bende anlamadım herhalde adsensenin yeni çıkardığı birşey ilk kurbanda ben oldum denemediğim yol kalmadı bundan sonra yazmam artık bu arada beyto abi serkan abiye benim konuyu bi anlatsan belki birşeyler bulabilir

Onu düşündümde sonra vazgeçtim şimdilik 1 2 ay uğraşmıcam kalsın bakalım sonra nolcak :D

---------- Mesaj saat 22:03:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:01:49 civarında gönderildi. ----------

Valla bende anlamadım herhalde adsensenin yeni çıkardığı birşey ilk kurbanda ben oldum denemediğim yol kalmadı bundan sonra yazmam artık bu arada beyto abi serkan abiye benim konuyu bi anlatsan belki birşeyler bulabilir

dostum senin konuya serkan da bişi bulamadı da sana en güzeli partner , adsense ile uğraşma ,adsense seni sevmiii :)

dün bir adsense ve youtube hesabı açtım.niche deneme yapmak için 200 kadar video attım.Videoların açıklamalarına etiketlerine vs. hiç karışmadım.Sadece videolar genelde tbm leri yüksek olan kelimelerin türevleri idi.Az önce hesaba girmeye çalıştım telefon onayı istedi.Banı yedik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri