Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende adsense cokta bu aralar güme gitme ihtimalimde var o yüzden yedekte kalcam birazama konuyu güncelleyelim.
acil nakit ihtiyacın olursa pm geç yardımcı olayım ....
acil nakit ihtiyacın olursa pm geç yardımcı olayım ....
cok teşekkür ederim dostum. su önümüzdeki haftayı atlatayımda adsense lazım olursa sana baglarım ben 1 tane. bu hafta memlekete dönüş var oraya döneseye kadar durursa dahada bişey olmaz![]()
Adsense alım satımı yasak değil mi?
Alım-satım diye bir yazı gördünmü kardeşim.....hiç anlamıyorum bundan ne zevk alıyorsunuz
ben adsensi olana özelden ortaklık teklifi veriyorum...teklifim özel olduğu için burada yazma gereği duymadım....forumun kurallarını emin ol sendne daha iyi biliyorum...takılma sen...iyi geceler
Hocam açıkca yazsanız bende gelip bunu buraya yazmam.Sende bundan emin ol kullanmayan varmı değerlendirelim diye yazmışsın alacaksın sandık.Sende buna takılmayabilirsin cevabını verir geçersin kolay gelsin.
birşey sorcam pin ve banka hesabı doğruladıktan sonra banka hesabı ve alıcı adı değiştirsek olurmu yoksa yeniden mi doğrulama gerekir ?
beyto kardeş naapsın adama adsense yetişmiyor,işini saglama alıyor adsense başı 5000$:allah daha çok versin.![]()
kullanılmayan adsense hesaplarına bağıştamı bulunuyorsunuz![]()
çalışıtırıyoruz diyelim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.