Adsenseye bağladığım kanallar kapanıyor

enginkilicoglu

Kayıtlı Üye
Adsenseye bağladığım her kanal spamdan kapanıyor arkadaşlar. 2 gün önce 4 tane kanal daha açtım ve bunları adsenseme bağlamadım. ve kanallar hala açık kapanmamış. Suanda adsenseye bağlasam 1 gün sonra spamdan dolayı bunlarda kapanacak. Bu adsensemi nasıl kurtarabilirim.

Bu adsenseme bağladığım tüm kanalların gmaillerini(yarısından çoğu alt kanaldı) alt kanalları google plus yöntemi ile sildim. yani şuanda adsenseme ekli gmail yok.

Ayni sorun bende de var hocam gecmis olsun. Her turlu uolu denedim olmadi. Adsense pub-id karalisteye alinmis sanirim.butun kanallari komple sildim. Mac adres değişikliği yaptim. Pc değiştirdim gene kapaniyor

Ayni sorun bende de var hocam gecmis olsun. Her turlu uolu denedim olmadi. Adsense pub-id karalisteye alinmis sanirim.butun kanallari komple sildim. Mac adres değişikliği yaptim. Pc değiştirdim gene kapaniyor

senınkıde mı yenı adsense?

Pini bile gelmedi hocam sıfır adsense. Artik adsenseden kurtulma zamani geldi

kurtarma yolu yok herhalde arkadaşlar adsense bırakma zamanı gelmiş ozaman

Adsenseye bağlı para kazanması kapanmış bir kanalın varsa para kazanması kapatılmış olan O kanalı kökten silmen lazım

Adsenseye bağlı para kazanması kapanmış bir kanalın varsa para kazanması kapatılmış olan O kanalı kökten silmen lazım

bütün kanalları sildim alt kanallarını felanda sildim ama gmaillerini silmedim alt kanal olanların ana gmaillerinde kanal baglı değildi çünkü adsenseye

tekrar denedim birtane kanal bağladım 2 saat sonra oda spamdan kapandı adsense çöp olmuş bunu nasıl kurtarabilirim arkadaşlar

şimdiye kadar 1 yılda en az 5 kez para kazanmam gitti içindeki oldukça fazla kanalıda beraberinde götürdü. ama hepsini de forumdaki konular sayesinde kurtardım bir çok kezse ödeme aldım .. iyi araştırın hocam forumu bunun için konular var

şimdiye kadar 1 yılda en az 5 kez para kazanmam gitti içindeki oldukça fazla kanalıda beraberinde götürdü. ama hepsini de forumdaki konular sayesinde kurtardım bir çok kezse ödeme aldım .. iyi araştırın hocam forumu bunun için konular var

araştırıyorum ama bulamadım henüz hocam

boş bi kanal bağlayıp dener misin. eğer boş kanalda kapanıyorsa, başka adsense ile yola devam edersin.

bende de geçen ay oldu . heryolu denedim ama düzelmemişti ve o adsenseye 2 hafta dokunmadım . 2 hafta sonra kanal bağlamıştım ve kapanmamıştı. şuan sorun yok. kapanma yaşamadım 2 haftadır. biraz dinlendir kendiliğinden düzelebilir.

boş bi kanal bağlayıp dener misin. eğer boş kanalda kapanıyorsa, başka adsense ile yola devam edersin.

tamamdır hocam boş bir kanal deneyeyim bakalım

bende de geçen ay oldu . heryolu denedim ama düzelmemişti ve o adsenseye 2 hafta dokunmadım . 2 hafta sonra kanal bağlamıştım ve kapanmamıştı. şuan sorun yok. kapanma yaşamadım 2 haftadır. biraz dinlendir kendiliğinden düzelebilir.

boş kanal ekleyip son kez denicem sonra 15 gün dinlendireyim bakalım nolacak hocam teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri