adsense'ye bağlı kanalları kolay yoldan nasıl bulabilirim?

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bacanak

Kayıtlı Üye
adsense hesabına bağlı youtube kanallarını öğrenmek mümkün müdür arkadaşlar?

2. adsense hesabımı açmıştım +16 videolar atıyordum 1-2 kanal daha bağlamıştım ama hangi kanallar bağlı bu adsense'ye bilmiyorum.

+16 videolar attığım kanal kapandı, günde 4000 izlenim alıyor şu anda bir kanal fakat hangisi bilmiyorum. tbm değeri 0.15 $ civarında seyrediyor. o kanalı bulup onun üstüne yoğunlaşmak istiyorum.

adsense'de bunu bulmak mümkün mü yoksa tek tek kanallara girip adsense kodundan kontrol etmem mi gerekiyor?

Panelden çıkmıyor diye biliyorum kanallar kendiniz bulmalısınız kanalınızı

adsense hesabına bağlı youtube kanallarını öğrenmek mümkün müdür arkadaşlar?

2. adsense hesabımı açmıştım +16 videolar atıyordum 1-2 kanal daha bağlamıştım ama hangi kanallar bağlı bu adsense'ye bilmiyorum.

+16 videolar attığım kanal kapandı, günde 4000 izlenim alıyor şu anda bir kanal fakat hangisi bilmiyorum. tbm değeri 0.15 $ civarında seyrediyor. o kanalı bulup onun üstüne yoğunlaşmak istiyorum.

adsense'de bunu bulmak mümkün mü yoksa tek tek kanallara girip adsense kodundan kontrol etmem mi gerekiyor?

Hocam yönetici olarak atadığın hesapla adsenseye giriş yap sol kısımdaki hesap ayarlarına tıkla en alt kısımda adsensedeki ekli hesaplar gözükür.Ordan gmaillere bakarak hangi kanallarının bağlı olduğunu anlayabilirsin.

Hocam yönetici olarak atadığın hesapla adsenseye giriş yap sol kısımdaki hesap ayarlarına tıkla en alt kısımda adsensedeki ekli hesaplar gözükür.Ordan gmaillere bakarak hangi kanallarının bağlı olduğunu anlayabilirsin.
yönetici olarak hiç hesap eklemedim sadece gmail hesabım ekli yani adsense aldığım hesap. o da kapandı ama günlük 4000 izlenme alan bir kanal var.

yönetici olarak hiç hesap eklemedim sadece gmail hesabım ekli yani adsense aldığım hesap. o da kapandı ama günlük 4000 izlenme alan bir kanal var.

Hocam adsenseye yeni kanalda ekleyemiyorsun o halde doğru mudur ? Öyleyse adsenseyi açtığın maille adsenseye giriş yapıp yönetivi ataman lazım.

Hocam adsenseye yeni kanalda ekleyemiyorsun o halde doğru mudur ? Öyleyse adsenseyi açtığın maille adsenseye giriş yapıp yönetivi ataman lazım.
kanalı bağlamak için yönetici olarak eklemeye gerek yok ki hocam. yönetici eklemeden toplamda 2 kanal daha eklemiştim ben bu adsense'ye.

kanalı bağlamak için yönetici olarak eklemeye gerek yok ki hocam. yönetici eklemeden toplamda 2 kanal daha eklemiştim ben bu adsense'ye.

Hocam adsenseye kanal bağlamak için yönetici olmaya gerek var.Normal olarak atadığın bir hesaptan adsenseye kanal bağlayamassın yönetici olması lazım.Siz hesap ayarlarına girin orda en altta gmailer sıralanıyor gmailin yanında yönetici yazıyor click tuşu işaretliyse o yöneticidir yönetici değilse zaten adsenseye kanal bağlayamazsın

Soruya cevap bulabilen oldu mu acaba :) Sitelerde kullandığım bi adsense hesabım var youtubedan gelir gözüküyor :) Hangi gmail hesapları var nasıl öğrenebilirim :)

konu dışı: Ramazan abi adminlik yakışmış hayırlısı olsun :D

Soruya cevap bulabilen oldu mu acaba :) Sitelerde kullandığım bi adsense hesabım var youtubedan gelir gözüküyor :) Hangi gmail hesapları var nasıl öğrenebilirim :)

Öğrenemezsiniz hocam kendi adsensem için mail attım saçma bir cevap gelmişti.

Bugün tesadüfen kanalı buldum :) ben eklemişim :D

adsense e bagli hesaplarin gorulememesi cok sacma gercekten bende zamaninda baya arastirmistim ama bir turlu bulamamistim sadece ana gmaili gosteriyor bagli diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri