Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim 2 yıl boşta kanallarım vardı bağlamıştım 2 yıllık kazanç kesinleşti
hocam o zaman sizin demenize bakılırsa biz adsense hiç kanal bağlamayalımkanallar 5-6 ay kendi kazansın içinde para biriksin öyle bağlayalım böylelikle kanal kapanmaları yüzünden adsense spama düşmez
![]()
hocam o zaman sizin demenize bakılırsa biz adsense hiç kanal bağlamayalımkanallar 5-6 ay kendi kazansın içinde para biriksin öyle bağlayalım böylelikle kanal kapanmaları yüzünden adsense spama düşmez
![]()
dasboarda x tl yazdı dıyelım yazdıktan sonra baglasak ?Kaldırdılar onu, analytics e yansımadan kazanç kesinleşmiyor artık.
Orada yazan 1-2 kuruşa aldanma sonuçta tüm kazanç yansımıyordasboarda x tl yazdı dıyelım yazdıktan sonra baglasak ?
eskiden de garantisi yoktu. adsense'e bağlanana kadar analytics 0 gösterirdi kazancı. ama o dönemde eğer tıklanma aldıysa bunun bir kısmının ödemesini yapabiliriz diye bir açıklamaları vardı.Cevabı gayet iyi bilinen bir şey. Önceden kanalı bağlamasanız bile bağladığınız anda kanalın tüm kazancı yansırdı.Sonra kelime oyunu yaptılar.Yeni kanalda dikkat edin "kazanç elde edebilmek için bir adsense hesabına bağlayın" gibi birşey getirdiler.Önceden bu adsense banları otomatikleşmeye başladığı anda ben buna başlamıştım adsense sıkıntıya girmesin diye.Yani kanalın kazancını biriktirip adsenseye öyle bağlamayı düsünüyordum.Tam o sırada yani adsense banlanmalarının otomatikleştiği günlerde bu olayın farkına varıp bitirdiler bu olayı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.