Adsenseye bağlı olmayan kanalı bagladıktan sonra

• Kullanıcı Reyes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Reyes

Kayıtlı Üye
merhaba
ornek verıyorum bugun bır kanal actık 5 gun sonra adsenseye bagladık
adsenseye yansıyan kanalın acıldıgı ılk gunden paramı gelmeye baslar yoksa sadece 5 .gunden sonra gelen paramı yansır ?

Benim 2 yıl boşta kanallarım vardı bağlamıştım 2 yıllık kazanç kesinleşti

hocam o zaman sizin demenize bakılırsa biz adsense hiç kanal bağlamayalım :) kanallar 5-6 ay kendi kazansın içinde para biriksin öyle bağlayalım böylelikle kanal kapanmaları yüzünden adsense spama düşmez :)

hocam o zaman sizin demenize bakılırsa biz adsense hiç kanal bağlamayalım :) kanallar 5-6 ay kendi kazansın içinde para biriksin öyle bağlayalım böylelikle kanal kapanmaları yüzünden adsense spama düşmez :)

mantıklı :D

Birisi bunu deneyip yazarsa iyi olur :) işimizi garantiye alalım yinede..

Kaldırdılar onu, analytics e yansımadan kazanç kesinleşmiyor artık.

ben anlamadım normalde adsense'ye bağlasan bile kanaldaki para eline geçmez, en azından ben böyle biliyorum mecbur adsense'ye bağlamak lazım yoksa reklam çıksada para gelsede kazanamıyorsun. acaba ben mi yanlış biliyorum.

eskiden oluyordu. artık olmuyor. bizzat denedim ben.

Cevabı gayet iyi bilinen bir şey. Önceden kanalı bağlamasanız bile bağladığınız anda kanalın tüm kazancı yansırdı.Sonra kelime oyunu yaptılar.Yeni kanalda dikkat edin "kazanç elde edebilmek için bir adsense hesabına bağlayın" gibi birşey getirdiler.Önceden bu adsense banları otomatikleşmeye başladığı anda ben buna başlamıştım adsense sıkıntıya girmesin diye.Yani kanalın kazancını biriktirip adsenseye öyle bağlamayı düsünüyordum.Tam o sırada yani adsense banlanmalarının otomatikleştiği günlerde bu olayın farkına varıp bitirdiler bu olayı.

Son düzenleme:
Cevabı gayet iyi bilinen bir şey. Önceden kanalı bağlamasanız bile bağladığınız anda kanalın tüm kazancı yansırdı.Sonra kelime oyunu yaptılar.Yeni kanalda dikkat edin "kazanç elde edebilmek için bir adsense hesabına bağlayın" gibi birşey getirdiler.Önceden bu adsense banları otomatikleşmeye başladığı anda ben buna başlamıştım adsense sıkıntıya girmesin diye.Yani kanalın kazancını biriktirip adsenseye öyle bağlamayı düsünüyordum.Tam o sırada yani adsense banlanmalarının otomatikleştiği günlerde bu olayın farkına varıp bitirdiler bu olayı.
eskiden de garantisi yoktu. adsense'e bağlanana kadar analytics 0 gösterirdi kazancı. ama o dönemde eğer tıklanma aldıysa bunun bir kısmının ödemesini yapabiliriz diye bir açıklamaları vardı.

fazladan kesinleşmelerin bir sebebi buydu. hatta unutmuyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] 17m kazançlı kanalı bağlamayı unutmuştu. :D farkedip bağladığında sadece o ay ki kazancı kesinleşmişti.

son durum nedir bilmiyorum tabi. :)

kimsenin bilmedigi degil,eskiden biçok defa bunun muhabbetini yaptık :) ilk zamanlarda ben dahil biçok kişi kesinti konularına sizden kesmiş,bana vermiş filan derdi mesela.sanırdıkki herkesden kesinti yaparken bizden yapmıyor,aksine üstüne para veriyor.ilk zamanlar kesin yansırdı yani...sonra anladık ki olay bu konudaki gibiymiş.daha sonra ben denemedim,partner çalııyordum o ara ama artık öyle olmadıgını söylüyordu forumda herkes.en garanti cevabı deneyip gören alır.şuan güncel durum ne,bende merak ettim :)

ya arkadaş beni bulaştırmayın spam işlerine,boşta kanallar var bağlıyayım, yılbaşında mı şubatta mı bağlamıştım kanalın bir tanesini, geriye dönük kazanç yansımıştı 1 ay sonra ,güncel durum için bakayım o zaman :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri