Arkadaşlar elimde ''1 Senedir adsenseye bağlı boş 6 adet para kazanması açık kanal vardır.''Bu kanalların yanında adsenseleri ile birlikte verilecektir.Kanallar hem adsense maili hem youtube mailidir.Yani kanalı alırsanız adsenseyi alıcaksınız.Şuanda taşıma işlemi yapınca para kazanması tekrar incelemeye giriyor biliyorsunuz.
Özellikleri
-Kanalların hepsi boş kanaldır.Sadece bugün her kanala 1 video attığım.Yeşil ışığıda doğal olarak yandı.
-Kanalların en önemli özelliği 1 yıldır adsenseye bağlılar ve halen aktifler.
-Kanalların yanında adsenseleri alıcaksınız.
-Kanallardan ikisi Türkiye adsensesidir.Ve pinli ödeme alınmıştır
-Diğer 4 kanal adsenseleri almanya pinsizdir.
-Adsenselerin içinde 2 ile 8 euro arası birşeyler vardır.
Önemli:Kanallar 1 sene ve daha fazla zaman para kazanması aktif kanallardır.Para kazanması hiç gitmedi.Kanallar boş bugünlük numune bir video attım.2 tanesi tr adsense ve pinli ödeme alınmıştır.Ona göre fiyatı yüksek çünkü aldığınızda 2 adet pinli ödeme alan adsense almış olucaksınız.
7 adet onaylı 1 senedir adsenseye bağlı para kazanması aktif kanallar
2 adet tr pinli ödeme alınmış adsense alıcaksınız.
4 adet pinsiz adsense alıyorsunuz direk olarak.

Daha önce bu tarz kanallar sattım yakın zamanda
Fiyat:700tl ''Pazarlık payı vardır'' (Alıcaklarınıza göre gayet uygun fiyattır) ''1 senedir bu 6 kanal adsenseye bağlı halen para kazanması aktif video atınca para kazanması açılıyor.6 adsense ikiside ise pinli ödeme alınmıştır.Fiyat ona göre yapıldı.Normal para kazanması direk açılan kanallarla karıştırmayın bunlar 1 senedir aktif para kazanmaması gitmemiş %90 çoğu kanal incelemeyi girip kanal ayarlarında para kazanması aktif kaybetmiştir.Bu şartlar çok iyi not olsun diye yazdım.
Özellikleri
-Kanalların hepsi boş kanaldır.Sadece bugün her kanala 1 video attığım.Yeşil ışığıda doğal olarak yandı.
-Kanalların en önemli özelliği 1 yıldır adsenseye bağlılar ve halen aktifler.
-Kanalların yanında adsenseleri alıcaksınız.
-Kanallardan ikisi Türkiye adsensesidir.Ve pinli ödeme alınmıştır
-Diğer 4 kanal adsenseleri almanya pinsizdir.
-Adsenselerin içinde 2 ile 8 euro arası birşeyler vardır.
Önemli:Kanallar 1 sene ve daha fazla zaman para kazanması aktif kanallardır.Para kazanması hiç gitmedi.Kanallar boş bugünlük numune bir video attım.2 tanesi tr adsense ve pinli ödeme alınmıştır.Ona göre fiyatı yüksek çünkü aldığınızda 2 adet pinli ödeme alan adsense almış olucaksınız.
7 adet onaylı 1 senedir adsenseye bağlı para kazanması aktif kanallar
2 adet tr pinli ödeme alınmış adsense alıcaksınız.
4 adet pinsiz adsense alıyorsunuz direk olarak.

Daha önce bu tarz kanallar sattım yakın zamanda
Fiyat:700tl ''Pazarlık payı vardır'' (Alıcaklarınıza göre gayet uygun fiyattır) ''1 senedir bu 6 kanal adsenseye bağlı halen para kazanması aktif video atınca para kazanması açılıyor.6 adsense ikiside ise pinli ödeme alınmıştır.Fiyat ona göre yapıldı.Normal para kazanması direk açılan kanallarla karıştırmayın bunlar 1 senedir aktif para kazanmaması gitmemiş %90 çoğu kanal incelemeyi girip kanal ayarlarında para kazanması aktif kaybetmiştir.Bu şartlar çok iyi not olsun diye yazdım.
Son düzenleme: