Adsenseye başvurdum kabul edildiğini nerden anlıcam artık panele girebiliyorum yani öyle başvurunuz inceleniyor fln çıkmıyor e-postama baktım Adsense'ye Hoşgeldiniz gibi bir yazı YOK , napıyo bunlar 
---
Youtubeden para kazanmayı etkinleştirdiğimde sadece bu mail gelmişti :
Tebrikler F*** S***,
Hesabınız artık para kazanma için etkinleştirildi. Başlamanıza yardımcı olmak üzere, size hesabınız ve politikalarımızla ilgili rehberlik edecek ve kitlenizi büyütmeniz için ipuçları sağlayacak şu kaynağı oluşturduk.
Video Yöneticinizi kullanarak videolarınızı yönetebilir ve para kazanma için etkinleştirebilirsiniz. Ayrıca, en yeni içerik oluşturucu haberleri ve kaynakları ile ilgili bilgi almak için İçerik Oluşturucu Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.
Eğlencenin tadını çıkarın, iyi şanslar,
YouTube Ekibi
---
Youtubeden para kazanmayı etkinleştirdiğimde sadece bu mail gelmişti :
Tebrikler F*** S***,
Hesabınız artık para kazanma için etkinleştirildi. Başlamanıza yardımcı olmak üzere, size hesabınız ve politikalarımızla ilgili rehberlik edecek ve kitlenizi büyütmeniz için ipuçları sağlayacak şu kaynağı oluşturduk.
Video Yöneticinizi kullanarak videolarınızı yönetebilir ve para kazanma için etkinleştirebilirsiniz. Ayrıca, en yeni içerik oluşturucu haberleri ve kaynakları ile ilgili bilgi almak için İçerik Oluşturucu Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.
Eğlencenin tadını çıkarın, iyi şanslar,
YouTube Ekibi