Adsenseye En Fazla Kaç Kanal Bağlanmalı Sizce?

JaquestTeam

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre sonra tekrardan kanal yapayım dedim. Fazla da kanal yapmıyorum ama pinsiz adsenseler olacağı için tek kanal tek adsense ile uğraşmak istemiyorum. Bir adsenseye iki ya da üç kanal bağlarsak şuan ki şartlarda sıkıntı yaratır mı yoksa böyle yapmaya devam edenler var mı aramızda?

Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre sonra tekrardan kanal yapayım dedim. Fazla da kanal yapmıyorum ama pinsiz adsenseler olacağı için tek kanal tek adsense ile uğraşmak istemiyorum. Bir adsenseye iki ya da üç kanal bağlarsak şuan ki şartlarda sıkıntı yaratır mı yoksa böyle yapmaya devam edenler var mı aramızda?

kanallına bağlı hocam temız telifsiz bi kanalsa bağla

şahsen bende 29 kanal baglı :)

kanallına bağlı hocam temız telifsiz bi kanalsa bağla

şahsen bende 29 kanal baglı :)
29 mu maşallah hocam :) Ne zamandır bağlılar acaba? Ortalama 2 ya da 3 diye düşünüyorum ben de.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ideal hocam fazlası sıkıntı olabilir

Biri gidince %95 hepsi kapanıyor, o yüzden ne kadar az kanal o kadar az risk.

tek kanal tek adsense hocam rske gerek yok.

Haklısın hocam da pinleme işini nasil halletcez. Tr adsense düşünüyorum çünkü.

hocam bunun ıcın 2-3 secenek var. garantı olsun ıstıyorsanız postacı arkadas ıle gorusun. yada 1*2 adres bulun oralara degısık degısık ısteyın.

yada benım gıbı aynı adrese ısteyın sorun olmuyor bende ayda 4-5 pin alıyorum ben aynı adrese

hocam bunun ıcın 2-3 secenek var. garantı olsun ıstıyorsanız postacı arkadas ıle gorusun. yada 1*2 adres bulun oralara degısık degısık ısteyın.

yada benım gıbı aynı adrese ısteyın sorun olmuyor bende ayda 4-5 pin alıyorum ben aynı adrese
Ayni adresi degistirerek mi yaziyosun hocan ayni sekil mi yaziyosun?

Adsense max kanal bağlama muhabbetinde hala eski şartlar geçerli hocam kısaca. Değişiklik olmadı. Max 3 tane bağlıyorum ben.

şuan yeni açılan adsenseler için öneri az kanaldır.
1 adsense 1kanal, eğer kazanç az ise 5 kanala kadar çık derim.. eskiler açılan adsense ve eskiden sağ kalanlar için durum farklı

1 adsensede ne kadar çok kanal varsa o kadar sorun oluyor.3 ay önce bi adsense hesabıma 3 tane kanal bagladım.birisi günde 1tl ve altında veriyor,birisi günde 5-10tl veriyor,digeri günde 100tlye yakın veriyor.günde 1tl ve altında veren bi kapandı,diger 2 kanalında para kazanması gitti.o 2 kanal hala açık,günlük izlenimleri giderek artıyor ve kazançlarıda en az 3-4 misli artmıştır şimdi adsense hesabına baglı olsalar.ama gel gör ki hiçbi işime yaramıyorlar,çöp oldu 2 kanalda :)

1 adsensede ne kadar çok kanal varsa o kadar sorun oluyor.3 ay önce bi adsense hesabıma 3 tane kanal bagladım.birisi günde 1tl ve altında veriyor,birisi günde 5-10tl veriyor,digeri günde 100tlye yakın veriyor.günde 1tl ve altında veren bi kapandı,diger 2 kanalında para kazanması gitti.o 2 kanal hala açık,günlük izlenimleri giderek artıyor ve kazançlarıda en az 3-4 misli artmıştır şimdi adsense hesabına baglı olsalar.ama gel gör ki hiçbi işime yaramıyorlar,çöp oldu 2 kanalda :)
Kötü olmuş hocam adınıza üzüldüm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri