Adsenseye ızlenim yansımıyor.!

• Kullanıcı FaDex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

FaDex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

4-5 aydır sürekli bir sorun ile karşı karşıyayım öncelerı pek umursamadım sureklı para kazanmalar vs. gıttıgınden zaten günlük 1-2 dolar bıle kazanamıyorum ama yınede kafama takıldı 3 gun once yukledıgım bır vıdeo bugun 6k ızlenme aldı ama adsenseye bugun yansıyan 1k bıle ızlenım degıl,yenı kanal acıyorum adsenye baglıyorm ızlenme alsada adsenseye yansıyan bışey yok,sonrada falan yansımıyor kanalları kontrol edıyorum pub numaraları aynı para kazanmalar aktıf ama nedense hep aylardır bu şekılde sorun ne yapmam lazım aylardır hep aynı durumdayım.

Benim izlenimler de eksik yansıyor gibi hissediyorum son dönemde çok iyi izlenim alan kanallarım var toplam 7.000 - 8.000 yansıyor bir gariplik ben de seziyorum hayırlısı diyelim.

o yüklediğin videoyu aç ve reklam çıkıp çıkmadığını kontrol et. youtube da görünen izlenim sayısı adsense e etki etmez. adsense te gördüğün, videonun içerisinde çıkan reklamların sayısıdır. misal; 1 saatlik bi videoya 10 tane reklam koydun. tek izlenimden 10 adsense görüntülenmesi alırsın. muhtemelen reklam çıkmıyordur videolarında.

Video düzenleye gir.Para kazanma sekmesinde Sendikasyon Bölümüne bak..

Her Yer (Bu Seçili olması Lazım)
Sadece Para kazandıran platformlar

isimli iki seçenekvar.Orda hangisi seçili bir bak.Ay başlarında bazen youtube otomatik olarak kanaldaki videoları komple "Sadece Para kazandıran platformlar" seçeneğinealıyor sonra geri kendi düzeliyor.Bu yüzdende tbmlerde izlenmlerde düşüklük oluyor nedendir ne alakası var niye yapıyor anlamıyorum ama bendede öyle idi kanallar 3-4 gündür izlenim yokdu bakarken orası dikkatimi çekkti düzenledim dün ve bugün izlenim düne göre 5-6 kat arttı.Sende bi bak istersen o bölüme.

Video düzenleye gir.Para kazanma sekmesinde Sendikasyon Bölümüne bak..

Her Yer (Bu Seçili olması Lazım)
Sadece Para kazandıran platformlar

isimli iki seçenekvar.Orda hangisi seçili bir bak.Ay başlarında bazen youtube otomatik olarak kanaldaki videoları komple "Sadece Para kazandıran platformlar" seçeneğinealıyor sonra geri kendi düzeliyor.Bu yüzdende tbmlerde izlenmlerde düşüklük oluyor nedendir ne alakası var niye yapıyor anlamıyorum ama bendede öyle idi kanallar 3-4 gündür izlenim yokdu bakarken orası dikkatimi çekkti düzenledim dün ve bugün izlenim düne göre 5-6 kat arttı.Sende bi bak istersen o bölüme.

Onla bi alakasi yok abi. Baska bi konuda aciklamistim o seceneklerin ne ise yaradigini. Her yer yada sadece para kazandiran platformlarindan herhangi birinin secili olmasi kazanca etki etmiyor. Izlenimlerin ve kazanclarin artmasinin sebebi yaptigin degisiklik. Yani soyle anlatayim, ornegin o ayarlara dokunmadan adsenseden hassas reklamlarin aciksa kapatsaydin yada kapaliysa acsaydin yine arada fark olusacakti. Neden oldugunu bilmiyorum ama yapilan degisiklikler kisa sureli yukselmelere neden oluyor.

Sadece para kazandiran platform bizim bildigimiz reklam cikan heryeri kapsiyor zaten. Her yerde ekstra olarak apple tv, televizyon ve bazi eski cep telefonlarinida kapsiyor. O eski cep telefonlarinda falanda zaten reklam cikmiyor.

Onla bi alakasi yok abi. Baska bi konuda aciklamistim o seceneklerin ne ise yaradigini. Her yer yada sadece para kazandiran platformlarindan herhangi birinin secili olmasi kazanca etki etmiyor. Izlenimlerin ve kazanclarin artmasinin sebebi yaptigin degisiklik. Yani soyle anlatayim, ornegin o ayarlara dokunmadan adsenseden hassas reklamlarin aciksa kapatsaydin yada kapaliysa acsaydin yine arada fark olusacakti. Neden oldugunu bilmiyorum ama yapilan degisiklikler kisa sureli yukselmelere neden oluyor.

Sadece para kazandiran platform bizim bildigimiz reklam cikan heryeri kapsiyor zaten. Her yerde ekstra olarak apple tv, televizyon ve bazi eski cep telefonlarinida kapsiyor. O eski cep telefonlarinda falanda zaten reklam cikmiyor.

Evet dediğin gibi olabilir ama şu farka bakarmısın.

NV6Mrk.jpg

Dün gece kanaldaki bütün videoları dediğim duruma getirince olan işe bak.Şu saatde ki hali.Normalde ay sonuna kadar iyiydi ve yeni aya geçtik herşey lt üst oldu.izlenim tık hepsi 100/70 azaldı.Niye neden vs derken bu değişikliği yaptım olay bu halde.

lY2njl.jpg

NV6Mrk.jpg

Dün gece kanaldaki bütün videoları dediğim duruma getirince olan işe bak.Şu saatde ki hali.Normalde ay sonuna kadar iyiydi ve yeni aya geçtik herşey lt üst oldu.izlenim tık hepsi 100/70 azaldı.Niye neden vs derken bu değişikliği yaptım olay bu halde.

lY2njl.jpg

Sanırım Bu Sizin En Küçük Adsenseniz :)

NV6Mrk.jpg

lY2njl.jpg

Biliyorum abi arada ciddi fark olusturuyor. Ben bundan aylar once sayfa to oranim icin acmistim 2 konu falan ve kimse cozememisti sorunu. Bende kurcalarken farketmistim sayfa to oranim ornegin 1 gun %0,30 hemen hassas reklamlari kapatip bekliyordum bi sure yada kapaliysa aciyordum. Degistirdikten sonraki gun sayfa to orani %3 %4 e kadar cikiyordu. Aldigim izlenimde en az gunluk 60-70k olunca arada ciddi fark olusturuyor fakat uzun sureli degil. 3-5 gun sonra tekrar eski haline donuyor nedendir anlamis degilim. Bu gibi bi cok acik mevcut youtubeda, hatta bu durumu adamlara direkt yardim bolumunden gondermistim zahmet edip cevap bile vermemislerdi.

NV6Mrk.jpg

lY2njl.jpg

Ama hocam sizin yukarıda verdiğiniz ayar video da reklam çıkma ayarı(bildiğim kadarı ile) sizin verdiğiniz resimde izlenim sayısı artmış doğal olarakta tıklama artmış. Söylediğiniz ayarın video izlenme sayısını artıracağını pek sanmıyorum.

Ama hocam sizin yukarıda verdiğiniz ayar video da reklam çıkma ayarı(bildiğim kadarı ile) sizin verdiğiniz resimde izlenim sayısı artmış doğal olarakta tıklama artmış. Söylediğiniz ayarın video izlenme sayısını artıracağını pek sanmıyorum.
Video izlenme sayısının artırması değil olay zaten gelen izlenimi yansıtmaması üstad.Yani izlenim alıyor ama yansımıyordu.

---------- Mesaj saat 16:04:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:03:50 civarında gönderildi. ----------

Sanırım Bu Sizin En Küçük Adsenseniz :)

Filo'ya yeni katılanlardan üstad idare edin. :D:D:D:D:D

Teşekkürler Serkan hocam
gerçektende vıdeolar Sadece Para kazandıran platformlar seçenegıne düşmüş aylardır buna hıç bakmamışım vıdeo ızlenım alsada adsenseye yansımıyordu sımdı hemen duzeltıyorum bakalım etkısı olacak mı teşekkürler.

Bugün izlenimler ve bgbg de iyileşme var. 7-8 gündür sefilleri oynuyorduk. An itibari ile dünkü kazancı neredeyse yakalamış durumdayım. İnşallah kazanç kıtlığı sorunu düzelmiştir.

Teşekkürler Serkan hocam
gerçektende vıdeolar Sadece Para kazandıran platformlar seçenegıne düşmüş aylardır buna hıç bakmamışım vıdeo ızlenım alsada adsenseye yansımıyordu sımdı hemen duzeltıyorum bakalım etkısı olacak mı teşekkürler.
100/80 olacakdır diyorum ama sende yarın bi sonuçları yaz bakalım ne olacak.

Yine çok ılgınç sorunla karşı karşıyayayız..Bu sendıkasyon sorununu duzeltın aradan bır saat geçmeden yıne Sadece Para kazandıran platformlar seçenegıne düşmüş.
Sürekli bu şekıldemı olacak ytbe bızlerı her taraftan sıkıştırmaya devam edıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri