Adsenseye Kaç Kanal Bağlıyorsunuz

10 kanal dan aşağı bağlamıyorum valla:D

100 tane baglayanlar var ve kanal kapanmasına ragmen spama da düşmüyorlar. adsense spama düşmeme yöntemi var. bulana da helal olsun paralari kaldırıyo .

Aynı isim soyisim adres farklı olacak şekilde adsense açsak sorun olurmu

Aynı isim soyisim adres farklı olacak şekilde adsense açsak sorun olurmu

Adsense ismimin ne olduğunun bir önemi yok. adresi aynı ver ismi farklı gir veya ismide adreside farklı girebilirsin. Ben isme kanalın ismini giriyorum böylece hangi kanalın pini olduğunuda biliyorum

varsa bende aliyim :) 189 tl var içinde ama alamiyorum adsense spama dusmus ve 1 senedir oyle kapanmada yok bos kanal bile baglıyorum kapanıyor.
spama düşmüşse yapılacak bişey yok benim gördüğüm spama düşenler banlanmayabiliyor mesela geçen ay banlanmadı ancak haziranda banlanmıştı belli olmuyor tamamen şans :D

1 senedir :D kapanma yok ama kanal baglayamiyorum .
günlük fazla kazanmayan 2-3 liralık kanalın varsa temiz bir adsense bağla 20-30 lira biriktiğinde spama düşen adsenseye bağla para onda kesinleşir ama kanalın kapanacak 200 tlyi anca böyle geçirebilirsin başka çare varmı bilmiyorum hocam :D

günlük fazla kazanmayan 2-3 liralık kanalın varsa temiz bir adsense bağla 20-30 lira biriktiğinde spama düşen adsenseye bağla para onda kesinleşir ama kanalın kapanacak 200 tlyi anca böyle geçirebilirsin başka çare varmı bilmiyorum hocam :D

:D yakındak konu acicam ne yapmam lazım diye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri