Adsenseye Kaç Kanal Bağlıyorsunuz

Ciddimisiniz yoksa saka felan mi hocam :D :D

Aynen sil ödeniyor benim 70 tl olan bir adsense spama dusmustu sildikten sonra o miktar ödendi. Silme derken adsensenin ayarlarında bu hesabı kapat seçeneği var onu yapıyorsun ödeme sayfası zaten aktif kalıyor ordan ödeme durumuna bakabiliyorsun.

Aynen sil ödeniyor benim 70 tl olan bir adsense spama dusmustu sildikten sonra o miktar ödendi. Silme derken adsensenin ayarlarında bu hesabı kapat seçeneği var onu yapıyorsun ödeme sayfası zaten aktif kalıyor ordan ödeme durumuna bakabiliyorsun.

pin ve banka girilmemişse silince yine öder mi? 2 tane yurt dışı adsensem var spama düşmemiş ama ana kanallar kapandığı için yeni kanal bağlayamıyorum dolayısıyla kazançlarda hep kaldı oyle 70-80 civari heresinde kaldı.

pin ve banka girilmemişse silince yine öder mi? 2 tane yurt dışı adsensem var spama düşmemiş ama ana kanallar kapandığı için yeni kanal bağlayamıyorum dolayısıyla kazançlarda hep kaldı oyle 70-80 civari heresinde kaldı.

Ana kanal derken sizin ki tamamen başka bir olay farklı bir gmaili yönetici atayın o gmail üzerinden kanal bağlamaya devam edin sorun olmaz.

499 + 1 :) şaka bir yana ban riski oldugu için en mantıklısı tek kanal bağlamak.4 hane kazancı gördügünde ise bir sonraki ayın 20sinden önce partnere baglıyorum.

1 kanal ama hala 100+ kanal bağlayan kişiler vardır diye düşünüyorum :D

walla adsenseye 100 kanal bağlayıp para alabilen adam varsa özel mesaj atsın görüşelim çok ciddi alıcıyım.

44 kanal bağlıyorum diyecem :D spam çalışan arkadaşlara ayıp etmiş olurum..... :D Merak eden arkadaşlar içinde edinmiş olduğum bilginin zekatını ödemezsem :D gelişime kendimi kapatmış olurum :D

Çoklu adsense çalışma yöntemi ile her bir adsense ıyı izlenim alan 3 kanalı bir adsenseye bağlıyorlar. Baktı adsense spam düşme korkusu var sağlam kanalları çoklu kullanmış olduğu diğer adsenseye taşıyarak sirkülasyon yöntemle geçinip gidiyor...benim yöntemi soracak olursanız bu tür hiç bir zahmetli işe gelemiyorum bolca youtube spam yapan kişileri izliyorum açıkcası :)

Spama düşen bir çok adsenseyi içerisinde 100tl veya 200 tl üstü silmiş olduğum adsenselerde hiç bir şekilde almadım tabi ben direk sildim mesajlarda önce adsense hesabı kapatıp daha sonra gmail sildiklerini anladım....bu konuda bilği edinmek isterim ilerde elimde adsense olursa işe yarar :)

Son düzenleme:
Kanal bağlarken 500 ınter bilmem ne hatası alıyorum bu tokenli sistemde şuan. Varmı böyle bi hata alan başka yada niye olur böyle bir hata? Başka konu açmak istemedim burdan sorayım adsense çalışan arkadaşlara.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri