Adsense'ye saldiriyi rapor etme hakkinda

• Kullanıcı tiger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

tiger

Yasaklanmış
Adsense'de izlenme sayilarinda son saatlerde muthis bir patlama var. Kanallarimi gezip, son gunlerde yukledigim videolara goz attim ama oyle izlenimi artan video yok. Son 1 saat icinde 4bin, son 10 dakikada da 1200 izlenme aldim ki, normalde gunluk 3-4 bin izlenme alan birisiydim.

Anladigim kadariyla birisi videolarimdan birisini hedef secip surekli f5'e basiyor, yada ona benzer bir sekilde saldiri duzenliyor. Bunu adsense'ye nasil rapor edebilirim, ilerde adsense yada youtube kanallarimin banlanmamasi icin? Oyle bir link vardi bir ara ama bulamadim.

Bu ciddi artisla ve cozumuyle ilgili sizin baska fikirleriniz varsa onlari da benimle paylasin lutfen.

Adsense'de izlenme sayilarinda son saatlerde muthis bir patlama var. Kanallarimi gezip, son gunlerde yukledigim videolara goz attim ama oyle izlenimi artan video yok. Son 1 saat icinde 4bin, son 10 dakikada da 1200 izlenme aldim ki, normalde gunluk 3-4 bin izlenme alan birisiydim.

Anladigim kadariyla birisi videolarimdan birisini hedef secip surekli f5'e basiyor, yada ona benzer bir sekilde saldiri duzenliyor. Bunu adsense'ye nasil rapor edebilirim, ilerde adsense yada youtube kanallarimin banlanmamasi icin? Oyle bir link vardi bir ara ama bulamadim.

Bu ciddi artisla ve cozumuyle ilgili sizin baska fikirleriniz varsa onlari da benimle paylasin lutfen.

Izlenimden banlanmazsin. Ayrica hic kimsede oyle bi saldiriyla ugrasmaz. Reklamlarina tik olsa anlardim ama olay farkli. Simdi sen videoyu goremiyosun cunku youtube guncellemedi daha o videonu. Yarin tekrar kontrol et o videoyu goreceksin. Eger tiklamalarinda artis yoksa o videonda reklamda cikmiyordur. Yarin erkenden videoyu bulup baslik,etiketler ve aciklamayi degistir ki videoda reklam ciksin kazanc elde et. Yoksa bos yere izlenim alir durursun.

Sayfa TO %10 geçmediği sürece sorun yok, geçerse şayet bilgi amaçlı bildirim gönderilebilir.

Birisi videonu iyi bir sitede paylaşlaşmış olabilir.Reklam tıklamalarında aşırı artış yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum. Ya da yansımamış izlenimler geliyor olabilir.

Bana skype de yaziyorsun suan islerim cok bu yzuden ordan cevap veremiyorum konu actim demissin bende buraya yaziyim dedim..

Kardesim demissin ki okadar izlenim alan videom yok.

adsensedeki rapor tarihinle youtbede ki rapor tarihine bakarmisin ?

Ayrica skypede soyledim burda da soyleyim saldiri olmasi icin izlenimlerin degil TIKLAMALARIN artmasi gerekir.

Aydinlatmalar icin tesekkurler :D

Hit alan video simdi gun yuzune cikti, dun aksam yukledigim bi video 8bin kusur izlenimde suanda. Uzunlugu da 4 bucuk dakika. Videoya tikladim baktim, video baslangicinda reklam cikmadi ama 10'ncu saniye alta kucuk reklam geliyor ve videonun saginda reklam var.

Bir suru yorum yapilmis video hakkinda, yorumlar ingilizce ancak yazanlar Asyali gibi kullanici isimleri var.

Videonun baslangicinda da reklam cikmasi icin ne yapabilirim?
Izlendigi oranda reklamlara tiklanmama sebebi, onunde reklam olmamasi midir, yoksa Asya'dan izlenme ihtimali midir?
Ya da baslik, etiketler falan mi sorunludur?

---------- Mesaj saat 09:07:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:28:14 civarında gönderildi. ----------

Ayni hiz devam ediyoruz. Her 10 dakikada 1000 izlenme + 1 tiklama geliyor, ben bu isten birsey anlamadim :D

---------- Mesaj saat 09:48:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:07:30 civarında gönderildi. ----------

Bu konuda yardimci olacak kimse yok mu?

Guney Asya'da yasayan insanlarin reklama tiklamasi icin niche calismasi yapmam gerekli, hangi etiketleri girmem gerekli?

Aydinlatmalar icin tesekkurler :D

Hit alan video simdi gun yuzune cikti, dun aksam yukledigim bi video 8bin kusur izlenimde suanda. Uzunlugu da 4 bucuk dakika. Videoya tikladim baktim, video baslangicinda reklam cikmadi ama 10'ncu saniye alta kucuk reklam geliyor ve videonun saginda reklam var.

Bir suru yorum yapilmis video hakkinda, yorumlar ingilizce ancak yazanlar Asyali gibi kullanici isimleri var.

Videonun baslangicinda da reklam cikmasi icin ne yapabilirim?
Izlendigi oranda reklamlara tiklanmama sebebi, onunde reklam olmamasi midir, yoksa Asya'dan izlenme ihtimali midir?
Ya da baslik, etiketler falan mi sorunludur?

---------- Mesaj saat 09:07:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:28:14 civarında gönderildi. ----------

Ayni hiz devam ediyoruz. Her 10 dakikada 1000 izlenme + 1 tiklama geliyor, ben bu isten birsey anlamadim :D

---------- Mesaj saat 09:48:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:07:30 civarında gönderildi. ----------

Bu konuda yardimci olacak kimse yok mu?

Guney Asya'da yasayan insanlarin reklama tiklamasi icin niche calismasi yapmam gerekli, hangi etiketleri girmem gerekli?

Güzel kardeşim eğer izlenmelerle berabber tıklamalarda da aşırı artış görüyorsan sen sen ol her ihtimale karşı https://support.google.com/adsense/contact/invalid_clicks_contact?hl=tr buradan durumun hakkında bildirimde bulun....Geçen haftalarda bu konuda bir başlık açmıştım. Bilmiyorum gözüne çarpmışmıydı..Çok ciddi bir miktar kazandığım adsensemi geçersiz tıklama nedeniyle banladınmıştı...İzlenimle beraber saldırı almışım haberim olmamış...Artık akıllandım böyle durumlarda kesinlikle her ihtimale karşı bildirimde bulunacağım...

Güzel kardeşim eğer izlenmelerle berabber tıklamalarda da aşırı artış görüyorsan sen sen ol her ihtimale karşı https://support.google.com/adsense/contact/invalid_clicks_contact?hl=tr buradan durumun hakkında bildirimde bulun....Geçen haftalarda bu konuda bir başlık açmıştım. Bilmiyorum gözüne çarpmışmıydı..Çok ciddi bir miktar kazandığım adsensemi geçersiz tıklama nedeniyle banladınmıştı...İzlenimle beraber saldırı almışım haberim olmamış...Artık akıllandım böyle durumlarda kesinlikle her ihtimale karşı bildirimde bulunacağım...

Evet hatirliyorum, senin konuda gormustum sanirim bu linki tekrar aradim ama bulamadimdi, yazdigin icin tesekkurler.

Tiklamalarda artis degil, azalis bile var bugun. Normalde gunun bu saatlerinde daha fazla tiklama oluyordu.

Izlenme sayisinin cokluguna bagli olarak TO'da %5'lerden %0.28'lere dustu. Yani anlayacagin Asyali pinti insanlar sadece videoyu izliyor, tikladiklari falan yok.

Evet hatirliyorum, senin konuda gormustum sanirim bu linki tekrar aradim ama bulamadimdi, yazdigin icin tesekkurler.

Tiklamalarda artis degil, azalis bile var bugun. Normalde gunun bu saatlerinde daha fazla tiklama oluyordu.

Izlenme sayisinin cokluguna bagli olarak TO'da %5'lerden %0.28'lere dustu. Yani anlayacagin Asyali pinti insanlar sadece videoyu izliyor, tikladiklari falan yok.
Eğer sadece izlenme artıyorsa sorun olacağını sanmıyorum ama sen yine de takipte ol....

Dostum saldırı filan yok rahat ol , videolarından biri patlamıştır yarın hangi video olduğunu öğrenirsin , izlenimler youtube de geç gözüküyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri