Adsense'ye Yeni Gmail Kanal vs Kapanmalara Çözüm!

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar. Son zamanlarda sıklıkla görülen, kanal kapanması video olmasa bile kapanan kanalların nedeni, adsense hesabınızın spam'a girmesi. Bunun çözüm yolu ise, Altta vermiş olduğum link'deki formu doldurarak mail'i şutlayın gitsin. %90'ı olumlu oluyor. Ben mailimi attım ve geri dönüş bekliyorum. "önce bi olumlu olsaydıda sonra bize bu konuyu açsaydın" diyebilirsiniz belki ama, bana mantıklı geldıgı ıcın ve bir google yetkısıyle mail'de konustugum için sizlerle paylasmak ıstedım. Buna kısaca beyin fırtınasıda diyebiliriz :)

https://support.google.com/adsense/contact/policy_disabled_appeal

Son düzenleme:
3 kez okudum anlamak için :)
Yorgunum hemde nasıl...
Deneyelim bakalım

tam ne yapılması gerektiğini anlamadım hocam. adsenseye bağlanan kanallar kapanmasın diye verdiğin linkten adsensenin mailiyle mesajmı atalım

tam ne yapılması gerektiğini anlamadım hocam. adsenseye bağlanan kanallar kapanmasın diye verdiğin linkten adsensenin mailiyle mesajmı atalım

Kanalların kapanıyorsa, yenı actıgın video olmasa bile kapanıyorsa bunun sebebi adsense hesabın spam'a girmiş o verdıgım lınke gir bos alanları doldur.

---------- Spam Engelliyici 00:14 ---------- Önceki Mesaj 00:13 ----------

istedıgın mail hesabın ile mail atsan da olur zaten orda adsense adresını pub adresını falan ıstıyorlar.

hocam yazınız çok karışık fakat yanlış anlamadıysam şunu demek istediniz,
kapanmalarının nedeni adsensenin spama düşmesinden dolayı, kurtulmanın yoluda kanal kapanınca şu adresten itiraz etmek .. pek çözüm olucagını düşünmüyorum ama bu ara herşeyi denemek lazım

Spam adsenseleri spamdan kurtarma yöntemi herhalde ben öyle anladım.

Normal kanal kapanmasına çözüm yok malesef.

Yazıyı edit yapcam sımdı ayrıntılı anlattım ama kısa ve öz yazıcam sımdı o halde :D

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

Yazı düzenlemiştir.

Denemekten zarar gelmez ben de deneyeceğim. Olumlu olur ise uplarım konuyu tekrardan. Teşekkürler

Banlanan adsense açtırmak için kullanılan forum bu hocam. YT de aratın 2-3 tanede nasıl yapıldığına dair video çekmiş zaten adamlar.Fakat Spam adsensenin kurtulması ile konunun alakası yok. Kanalın kapanmasına engel olsan para kazansa bile zaten kesinleşmez. Aynısını spama düüşen adsenseye bilerek özgün kanal bağladım 4 -5 saat geçmedi kapandı. Sonra videoların kendime ait olduğunu kanıtlayan ekran görüntüleri ile birlikte itiraz edip spam adsensedeki kanalı açtırdım. 2 ay o kanal para kazandı ama asla kesinleşmedi hala o adsensede 6k civarı param var alamıyorum.

Banlanan adsense açtırmak için kullanılan forum bu hocam. YT de aratın 2-3 tanede nasıl yapıldığına dair video çekmiş zaten adamlar.Fakat Spam adsensenin kurtulması ile konunun alakası yok. Kanalın kapanmasına engel olsan para kazansa bile zaten kesinleşmez. Aynısını spama düüşen adsenseye bilerek özgün kanal bağladım 4 -5 saat geçmedi kapandı. Sonra videoların kendime ait olduğunu kanıtlayan ekran görüntüleri ile birlikte itiraz edip spam adsensedeki kanalı açtırdım. 2 ay o kanal para kazandı ama asla kesinleşmedi hala o adsensede 6k civarı param var alamıyorum.

Burda benım bahsettıgım işlemi adsenseye yapıyorsun zaten. Spam yiyen adsense hesabının temize cıkmasından bahsetmısım.

Bilgi için arkadaşa teşekkür ediyorum işin özü yeni bi adrese yeni bi isimle adsense açın işin kestirmesi yani arkadaşın ifade etmek istediği budur aynı yola çıkıyor

Selamlar arkadaşlar. Son zamanlarda sıklıkla görülen, kanal kapanması video olmasa bile kapanan kanalların nedeni, adsense hesabınızın spam'a girmesi. Bunun çözüm yolu ise, Altta vermiş olduğum link'deki formu doldurarak mail'i şutlayın gitsin. %90'ı olumlu oluyor. Ben mailimi attım ve geri dönüş bekliyorum. "önce bi olumlu olsaydıda sonra bize bu konuyu açsaydın" diyebilirsiniz belki ama, bana mantıklı geldıgı ıcın ve bir google yetkısıyle mail'de konustugum için sizlerle paylasmak ıstedım. Buna kısaca beyin fırtınasıda diyebiliriz :)

Adsense hesabının spama girmesi ne demek? Ben admob üzerinden iosdan ciddi gelir elde ediyorum ve youtube kanalım kapandı. Kanalımda düşük izlenmeli tutorial videolarım vardı ve tamamen ses görüntü bana ait.

---------- Spam Engelliyici 04:51 ---------- Önceki Mesaj 04:49 ----------

Ayrıca gönderdiğin linki önce bir okusaydın keşke. Adsense hesabında oluşan bir sorun için bu sayda. Kanallar kapandığında adsense ilgili bir sorun doğmuyorki...

Adsense hesabının spama girmesi ne demek? Ben admob üzerinden iosdan ciddi gelir elde ediyorum ve youtube kanalım kapandı. Kanalımda düşük izlenmeli tutorial videolarım vardı ve tamamen ses görüntü bana ait.

---------- Spam Engelliyici 04:51 ---------- Önceki Mesaj 04:49 ----------

Ayrıca gönderdiğin linki önce bir okusaydın keşke. Adsense hesabında oluşan bir sorun için bu sayda. Kanallar kapandığında adsense ilgili bir sorun doğmuyorki...

Arkadaşım actıgın gibi video olmadıgı halde kanalın kapanıyorsa, adsenseden kaynaklanıyor, adsensenin spama girmesinden dolayı kapanıyor dıyorum anladın mı ?

Kusura Bakazsan Bir şey Sormak İstiyorum. Spamdan Çıkması için Mail Attığını ve Geri Dönüş Beklediğini Söylüyorsun. Spamdan Çıktığı Hususunda Bu Bilgiyi Nereden Aldın? Var mı Daha Önce Bu Yolla Adsenseyi Spamdan Çıkaran Biri?

durun siz, ayın 12 olsun bu tür konular çoğalacak tamam yardımcı olmak iyi bir şey ama deneyip sonuç alamadığınız şeyleri burada paylaşıp kimseye umut vermeye hakkınız yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri