Adsenseyi Tekrar dolara çevirme şansımız varmı

• Kullanıcı youtubetr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
%90 ihtimalle bunun banka hesabı ile alakası var.

Şuan TL ye geçirilmemiş olanlarda sanırım Ödeme eşiğini geçtikleri zaman TL ye zorlanacaklar diye düşünüyorum.

Varmı şuan Ödeme eşiğini geçmiş ve hala Dolar olarak kullanan? (Türkiye içinde ve TL Banka hesabı ile)
Varsa bilgilendirsin bizi de öğrenelim bizde.

Ayrıca TBM olarak bende dolar kurunu hesapladığımızda çıkandan bile büyük bir artış var.

549a913b01820acab7e7396e49c032cc.png

Şuan TL ye geçirilmemiş olanlarda sanırım Ödeme eşiğini geçtikleri zaman TL ye zorlanacaklar diye düşünüyorum.

Varmı şuan Ödeme eşiğini geçmiş ve hala Dolar olarak kullanan? (Türkiye içinde ve TL Banka hesabı ile)

Ayrıca TBM olarak bende dolar kurunu hesapladığımızda çıkandan bile büyük bir artış var.

tl ye geçmeyen hesabıma öbürgün banka hesabı girdim onaylandıktan sonra tl ye geçti.

ayrıca o tbm bende olsaydı şuan ali ağaoğlunun yan komşusuydum :)

1 kere ödeme aldım adsense hesabımdan,neden hala tl ye geçmedi anlam veremiyorum:( ziraat bankası hesabıma bağlı adsensem

Benim thk oranlarında herhangi bir değişme olmadi 0.09 $ di.0,18tl oldu

1 kere ödeme aldım adsense hesabımdan,neden hala tl ye geçmedi anlam veremiyorum:( ziraat bankası hesabıma bağlı adsensem

O zaman o sebepten değilmiş demekki. Elbet geçirirler ama bu dert edilecek bir şey değil yani.

banka hesabı ile ilgili bir durum şuan bir adsense hesabında doğrulamadığım bir hesap var tbm ve hesap şun $ :) doğruladığımda galiba otomotik tl olacak eğer dolar hesabı eklersem dolarla devam eder tl hesabı eklersem tl olur tahminimce

banka hesabı ile ilgili bir durum şuan bir adsense hesabında doğrulamadığım bir hesap var tbm ve hesap şun $ :) doğruladığımda galiba otomotik tl olacak eğer dolar hesabı eklersem dolarla devam eder tl hesabı eklersem tl olur tahminimce

Yok hocam benim hesabımda $. Ben banka hesabımı ekledim. Onayladım bende pin bekliyorum. TL ye geçmedi.

Farkeden birşey olmuyor ki :) Aynı hesaba dek geliyor . Ama tekrar $' a dönüş yok İyi Forumlar

Değiştirebiliriz ama farketmiyor . Aşağıdakı fotodaki kısımdan japon yeni bile yapabilirsiniz :D ama TL ye çevirince bişey farketmiyor

Buda japon yeni kazancim :D
4u7yjura.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri