biz diyince inanmıyonmu hacı![]()
yok kanka sana yürekten inanıyorum sen uçurumdan atla ölmezsin de roveşeta atarak atlarım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biz diyince inanmıyonmu hacı![]()
Allah razı olsun kanka bende sana aynen öyleyok kanka sana yürekten inanıyorum sen uçurumdan atla ölmezsin de roveşeta atarak atlarım![]()
Allah razı olsun kanka bende sana aynen öyle
için rahat olsun gece ye kalmadan seninkilerde girecek inşallah sabret
bi hesabı pinle onayladık içerdeki kesinleşen ödenmedi. şimdide işleme girmedi. miktar biraz fazla ondan olabilir mi acaba
Abi sen yazınca içim rahatladısağolasın
Arkadaşlar bekleyin girecektir sakin olun.Tecrübe konuşuyor 2 senedir hep aynı konular yüzbinden fazla adsense hesabı var hepsi aynı anda işleme girmez.Kimisi erken kimisi geç girer baktınız aradan 1 gün falan geçti girmedi o zaman umudunuz yitirin ama ben 1.5 2 gün sonra adsense işleme girenler gördüm.
Daha erken sakin
sizin işleme girdiyse miktar kısmını editleyip bir screen atarmısınız. ben şuan ödemeler sayfasındayım tarihler var miktarlar var başkada birşey yok. bu işlemde yazısı nerde oluyor onu merak ediyorum.
Çarka tıkla ödemelere bas.01 nisan-21 nisan yazan yerin altında"otomatik ödeme işlemi devam ediyor ""yazıyorsa işleme girmiştir."hiçbir işlem yok" yazıyosa girmemiştir.sizin işleme girdiyse miktar kısmını editleyip bir screen atarmısınız. ben şuan ödemeler sayfasındayım tarihler var miktarlar var başkada birşey yok. bu işlemde yazısı nerde oluyor onu merak ediyorum.
sizin işleme girdiyse miktar kısmını editleyip bir screen atarmısınız. ben şuan ödemeler sayfasındayım tarihler var miktarlar var başkada birşey yok. bu işlemde yazısı nerde oluyor onu merak ediyorum.
yeni adsense girmedi [MENTION=12832]ozan745[/MENTION] alakası yok hocam önemli degil o okadar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.