AdSurePays Hızlı Kazanç

• Kullanıcı dansastas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Ödemeler gün içerisinde mi geliyor hocam nasıl iş bu? Yani bugün aldım bir paket kar ettim aynı gün ödememi geliyor?

ödeme talepleri günlük olarak gönderiliyor aynı gün kar etmek imkansız ben biriktikçe çekim yapıyorum

mesela 8 dolarla girsek 3 günde ne kadar para geri alabiliriz

refinle 5 pack deniyorum sabah 10 da attığım 10 dolar 09 kazandırmış görünüyor. haliyle every 30 minute %125 ne anlama geliyor anlayamadım.

mesela 8 dolarla girsek 3 günde ne kadar para geri alabiliriz

bunun için net birşey söyleyemem şuanda çünkü sistem o günkü kazanç durumuna göre dağıtım yapıyor ama ilk hesaplarımıza göre 1 paket kendini 1 haftada tamamlıyor şimdi % 40 bölünme geldi onlada paket alınıyor ekstra detay için bilgilendiricem

refinle 5 pack deniyorum sabah 10 da attığım 10 dolar 09 kazandırmış görünüyor. haliyle every 30 minute %125 ne anlama geliyor anlayamadım.

09 centmi kazandırmış görüyor sadece daha fazla kazandırması gerekiyordu

30 dakikada bir bakiyenize ek yapılıyor demek %125 e tamamlanması için

5 dolarlık bir ödeme daha alındı akşama kanıt ekliycem sorularınızı ekleyebilirsiniz bir yandan paketleri içerde çevirirken bir yandan ufak ufak ödeme çekiyorum geldiğimde sorularınız cevaplandırılıcaktır

istatistik olarak paket kendini 1 hafta olmadan tamamlıycak gibi görünüyor

3,15 birikmesine rağmen çekemiyorum. Ortalama ne kadar birikmesi lazım çekim işlemi için?

Hocam şu anki kazanç için ne kadarlık bir ödeme yaptınız da onu kazanmaktasınız.

açıkçası ben sistemi şu şekilde sürdürüyorum toplam yatırımım 100 dolara yakın ama bunu başlarda para çekmeden içeride çevirerek yaptım yani içerde para tutup tekrar paket aldım ve ara sıra ufak çekimler yapıyorum birazda referans etkisi var tabi

hangi sekmeden paket alabiliyoruz menüler biraz karışık geldi. biraz daha detaylı olursa anlatım hoş olabilir girmek isteyen bizler için [MENTION=9272]dansastas[/MENTION]

hangi sekmeden paket alabiliyoruz menüler biraz karışık geldi. biraz daha detaylı olursa anlatım hoş olabilir girmek isteyen bizler için [MENTION=9272]dansastas[/MENTION]

tarif etmiştim tekrar edeyim tabi hocam account activity kısmı var oraya tıklıyoruz sonra purchase ad pack position tıklıyoruz açılan pencerede bir sepet var ona tıklıyoruz çıkan sayfada kaç adet alıcaksak 10 tane örneğin 10x2 20 dolar ödüyorsunuz ödeme işlemcisi olarak payment processor paypalla ödücekseniz paypal seçip altta I accept kısmını tickliyoruz pay now diyip satın alma işlemini gerçekleştiriyoruz sonra finance bölümünden ilk seçeneği tıklayıp kazanç takibi yapabiliriz

günlük 10 dolar üstü geliyor sanırım 10 dolar civarı çekip kalanı paket alıyorsunuz? 270 dolar civarı paketiniz var sanırım?

aslında diğer ödeme işlemcilerindede para birikiyor onların çekimini daha gerçekleştirmedim 2 dolar oldukça paket alıyorum 270 dolar civarı paket yok şuan ilk yatırımım 10 dolar oldu zamanla arttırmıştım şimdi ufak ufak alıyorum paketleri ama yakında çıkıcam o seviyeye

Evet arkadaslar paket kendini 6 gunde tamamladi bilginize bol kazanlar bundan sonra full icerde ceviricem fazlasini cekecegim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri