Arkadaş nasıl paket alcaz bi yardımcı ol 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaş nasıl paket alcaz bi yardımcı ol![]()
[MENTION=9272]dansastas[/MENTION] Senin refden üye oldum 50 tane fln oldu aldığım paket komisyondan üç beş bekliyorum senden konunun en altına yazmışsın şu paypal sorunlarını halletsinlerde önce![]()
Please select a payment processor :
sekmesinde herhangi birşey çıkmıyor hiçbirşey alamıyorum
Üşenmeden çevridim ya buyrun;
Merhaba,
Hala paypalın bizim için bir güncelleme yapmasını bekliyoruz. Lütfen sabırlı olun. Üyelerimiz neden diğer işlem sağlayıcılarını kullananların da etkilenmeye başladıklarını soruyorlar. Herkesin bildiği üzere satışlarımızın çoğu paypal üzerinden gerçekleşmektedir, ki bu oran yaklaşık olarak %80'dir.İşte bu yüzden.
Artık Facebook grubumuzu güncellemeyeceğiz, çünkü insanların tek söylediği hakkımızda kötü şeyler.ve bu insanlar gerçekten de scami hak ediyorlar. Böyle davranmak yardımcı olacak mı? Baylar, artık daha fazla deposito kabul etmiyoruz. Lütfen biraz daha zekanızı kullanınız. Eğer sizi scamlamak isteseydik halen ödeme sağlayıcıları üzeridnen para yatırmanızı kabul ediyor olurduk. Bu noktada en büyük scam SİZİN tüm paranızla beraber hesaplarımızı dondurarak bizlere size ödeme yapmamıza izin vermeyen paypalın ta kendisidir.
( beğeninizi esirgemeyiniz lütfen-burası benim sözüm tabi ki de)
teşekkür ederim hocam bekliycez biraz daha bakalım![]()
2 3 haftaya parayı vurup kaçar gibi duruyor
evetbenim de 5 dolar gitti sıkıntı yok alırız
![]()
neyseki fazla değilartık başka sistemlere bakıcaz disputeler sonuçlansında
![]()
Hocam ben de dün dispute açtım şimdi baktım satıcının yanıtı geldi diyor ve " INSTANT IPN takip no. Virtual, intangible product " yanıtında bu yazıyor. Şimdi işlem yapmanız gerekiyor adımında duruyor işlem. Siz de durum nedir ? İşlem yapmanız gerekiyor yazıyor ama ne tür bir işlem yapmalıyım falan hiç bir şey yok. Bir sonraki adım paypal incelemesi sonra disputenin kapanması yazıyor.
Edit : Şimdi paypaldan bir mail geldi sizin işlem yapmanıza gerek yok gelişmeleri size bildireceğiz falan yazıyor sorun yok bakalım şimdilik bekleyelim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.