AdSurePays Hızlı Kazanç

• Kullanıcı dansastas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Arkadaş nasıl paket alcaz bi yardımcı ol :)

şuan paypalla alamassın zaten sıkıntı varmış galiba pek anlamadım ama ingilizcen varsa maille bana gelen yazı

Because of the amount of the transactions we have been receiving, Paypal put a restriction on our account today, to again verify our business. We have sent all the documentation they asked today. We hope they finish with the verification soon.
In the mean while, we can not send paypal funds. So for this reason, we have decided to also stop adding funds from all processors, and of course the withdrawals too, until Paypal get this done.

We are sure that, there are some desperate members which will go ahead and open a dispute, but Paypal has guaranteed us that they will not issue any refund because members purchased Digital Nature Products, which is not refundable, specially when our account is restricted for verification like now. If anyone prefer not to wait and open any dispute, we will permanently block the account PLUS no refund will be issued. So your money will be lost.

For those who decide to stick with us, just let paypal finish with the verification so we can come back to normal very soon.

So please relax, and we will notify you when its all good again. Hopefully within a couple of days.

For now, you can use your available balance to purchase more positions and PTC packs, but no earnings will be added to your positions until everything comes back to normal.

[MENTION=9272]dansastas[/MENTION] hocam sana kazançla ilgili NET sorulan hiçbir soruya AÇIK VE NET cevap vermeşsin.
Kusura bakma ama sanki başka şeylerin peşinde gibisin.
Madem kazanıyorsun madem böyle bir kazanç yöntemi var açık açık ortalama rakamlarla örnek ver hiçbirisi olmadı kendi yatırdığını ve ne kadar kazandığını söyle ki insanlar ona göre ne kadar yatırım yaparak ortalama ne kadar kazanacağını tahmin edebilsinler.

"Hello,

Because of the amount of the transactions we have been receiving, Paypal put a restriction on our account today, to again verify our business. We have sent all the documentation they asked today. We hope they finish with the verification soon.
In the mean while, we can not send paypal funds. So for this reason, we have decided to also stop adding funds from all processors, and of course the withdrawals too, until Paypal get this done.

We are sure that, there are some desperate members which will go ahead and open a dispute, but Paypal has guaranteed us that they will not issue any refund because members purchased Digital Nature Products, which is not refundable, specially when our account is restricted for verification like now. If anyone prefer not to wait and open any dispute, we will permanently block the account PLUS no refund will be issued. So your money will be lost.

For those who decide to stick with us, just let paypal finish with the verification so we can come back to normal very soon.

So please relax, and we will notify you when its all good again. Hopefully within a couple of days.

For now, you can use your available balance to purchase more positions and PTC packs, but no earnings will be added to your positions until everything comes back to normal.

Thank you
Regards,
AdSurePays Team"

böyle bir açıklama var paniğe gerek yok bekleyin diyorlar bakalım duruma göre şuan birşey almayın düzelnice buradan belirteceğim
[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] daha ne açıklama yapayım 10 dolara paket alıyorsun 6 günde %125 12.5 olarak dönüyor bundan ne anlıyorsunuz neyin peşinde olucam ?
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] evet geldi hocam beklemedeyiz
[MENTION=18387]Chef55[/MENTION] ben söyleyene kadar birşey almayın hocam

[MENTION=9272]dansastas[/MENTION] Senin refden üye oldum 50 tane fln oldu aldığım paket komisyondan üç beş bekliyorum senden konunun en altına yazmışsın şu paypal sorunlarını halletsinlerde önce :D

[MENTION=9272]dansastas[/MENTION] Senin refden üye oldum 50 tane fln oldu aldığım paket komisyondan üç beş bekliyorum senden konunun en altına yazmışsın şu paypal sorunlarını halletsinlerde önce :D

yüksek yatırım yapanlar oldu aslında onlara özel bi teklifti onlara gönderim yaptımda sistem bi düzelsin duruma göre uzlaşırız hocam :D

Please select a payment processor :
sekmesinde herhangi birşey çıkmıyor hiçbirşey alamıyorum

merhaba buradan duyuru yapana kadar herhangi bir yatırım yapmayın site deaktif durumda şuanda buradan duyuru yapıcam normale dönünce

son gelen açıklama İngilizcem iyi değil biri çevirebilirse

Hello,
we are still waiting on Paypal to give us some update. Please be patient.
Members are asking why other processors users are being affected. Everyone knows that the most of our sales were coming from Paypal funds, about 80%. It's why.

We will not update our Facebook group anymore because the only thing people there say is bad things about us, and those people really deserve to be scammed.
Do you think it will help? Guys we are not accepting deposits anymore.. please be a little more intelligent. If we wanted to scam you, we would be still accepting deposits from all processors.

The biggest scam at this moment is Paypal, which froze our account with all YOUR money in it, not giving us the chance to make any payouts.

Üşenmeden çevridim ya buyrun;

Merhaba,
Hala paypalın bizim için bir güncelleme yapmasını bekliyoruz. Lütfen sabırlı olun. Üyelerimiz neden diğer işlem sağlayıcılarını kullananların da etkilenmeye başladıklarını soruyorlar. Herkesin bildiği üzere satışlarımızın çoğu paypal üzerinden gerçekleşmektedir, ki bu oran yaklaşık olarak %80'dir.İşte bu yüzden.

Artık Facebook grubumuzu güncellemeyeceğiz, çünkü insanların tek söylediği hakkımızda kötü şeyler.ve bu insanlar gerçekten de scami hak ediyorlar. Böyle davranmak yardımcı olacak mı? Baylar, artık daha fazla deposito kabul etmiyoruz. Lütfen biraz daha zekanızı kullanınız. Eğer sizi scamlamak isteseydik halen ödeme sağlayıcıları üzeridnen para yatırmanızı kabul ediyor olurduk. Bu noktada en büyük scam SİZİN tüm paranızla beraber hesaplarımızı dondurarak bizlere size ödeme yapmamıza izin vermeyen paypalın ta kendisidir.

( beğeninizi esirgemeyiniz lütfen-burası benim sözüm tabi ki de:) )

Üşenmeden çevridim ya buyrun;

Merhaba,
Hala paypalın bizim için bir güncelleme yapmasını bekliyoruz. Lütfen sabırlı olun. Üyelerimiz neden diğer işlem sağlayıcılarını kullananların da etkilenmeye başladıklarını soruyorlar. Herkesin bildiği üzere satışlarımızın çoğu paypal üzerinden gerçekleşmektedir, ki bu oran yaklaşık olarak %80'dir.İşte bu yüzden.

Artık Facebook grubumuzu güncellemeyeceğiz, çünkü insanların tek söylediği hakkımızda kötü şeyler.ve bu insanlar gerçekten de scami hak ediyorlar. Böyle davranmak yardımcı olacak mı? Baylar, artık daha fazla deposito kabul etmiyoruz. Lütfen biraz daha zekanızı kullanınız. Eğer sizi scamlamak isteseydik halen ödeme sağlayıcıları üzeridnen para yatırmanızı kabul ediyor olurduk. Bu noktada en büyük scam SİZİN tüm paranızla beraber hesaplarımızı dondurarak bizlere size ödeme yapmamıza izin vermeyen paypalın ta kendisidir.

( beğeninizi esirgemeyiniz lütfen-burası benim sözüm tabi ki de:) )

teşekkür ederim hocam bekliycez biraz daha bakalım :)

evet paypala dispute açtım dispute açmak için ürün itirazı olarak belirtin bilgisayar hizmeti olarak gösterin. açıklamanızı yapın sonuçlanmasını bekleyin. yapamayanlar olursa özelden ulaşın yardımcı olurum. site sahtekar çıktı maalesef konu kilit lütfen

neyseki fazla değil :) artık başka sistemlere bakıcaz disputeler sonuçlansında :)

Hocam ben de dün dispute açtım şimdi baktım satıcının yanıtı geldi diyor ve " INSTANT IPN takip no. Virtual, intangible product " yanıtında bu yazıyor. Şimdi işlem yapmanız gerekiyor adımında duruyor işlem. Siz de durum nedir ? İşlem yapmanız gerekiyor yazıyor ama ne tür bir işlem yapmalıyım falan hiç bir şey yok. Bir sonraki adım paypal incelemesi sonra disputenin kapanması yazıyor.

Edit : Şimdi paypaldan bir mail geldi sizin işlem yapmanıza gerek yok gelişmeleri size bildireceğiz falan yazıyor sorun yok bakalım şimdilik bekleyelim.

Son düzenleme:
Hocam ben de dün dispute açtım şimdi baktım satıcının yanıtı geldi diyor ve " INSTANT IPN takip no. Virtual, intangible product " yanıtında bu yazıyor. Şimdi işlem yapmanız gerekiyor adımında duruyor işlem. Siz de durum nedir ? İşlem yapmanız gerekiyor yazıyor ama ne tür bir işlem yapmalıyım falan hiç bir şey yok. Bir sonraki adım paypal incelemesi sonra disputenin kapanması yazıyor.

Edit : Şimdi paypaldan bir mail geldi sizin işlem yapmanıza gerek yok gelişmeleri size bildireceğiz falan yazıyor sorun yok bakalım şimdilik bekleyelim.

evet hocam sadece beklemede kalıcaksınız bu evrede

Bu yatirdigimiz parayi nasil geri iade akiyoruz biri anlata bilirmi.

Tapatalk

Satıcı, takip bilgisi talebimizi yanıtladı. Takip bilgilerini henüz onaylamadık ancak satıcının yanıtını sizinle paylaşmak istedik.

INSTANT IPN takip no. Virtual, intangible product

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri