Adwords değişimi ve son günlerdeki sorunlar

• Kullanıcı youktube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

youktube

Yasaklanmış
Arkadaşlar adwords tasarımı değişmis sizdede bu şekilde oldugunu sanıyorum son günlerde google youtube olaylarından dogan sorunların sebebi sanırım bu yani biraz rahatlayabiliriz teknik bir yapılandırma söz konusu diye düsünüyorum. Adwords yeni tasarımına bir bakın derim kullanıs sekli değişmis biraz bu konu altında görüşlerimizi paylaşalım.

Degismez olaydi.Bu adwords paneli bende 1 ay once degisti bilmiyom sizdedemi oyle vallahi benim ekmegime tas koydu. :)

Simdi yeni paneli cozecem diye bakip bakip duruyorum daha birsey anlayamadim.Eskisi daha iyiydi bence (beni macimdan),yenisi ok guzel detayli ve daha gelismis ama bize fazla gelismis yaramiyor.

Degismez olaydi.Bu adwords paneli bende 1 ay once degisti bilmiyom sizdedemi oyle vallahi benim ekmegime tas koydu. :)

Simdi yeni paneli cozecem diye bakip bakip duruyorum daha birsey anlayamadim.Eskisi daha iyiydi bence (beni macimdan),yenisi ok guzel detayli ve daha gelismis ama bize fazla gelismis yaramiyor.

Aynen hocam ayrıntı vermişler ama tek bir işle ilgilenen reklam verenlere yarayan cinsten olmus fazla kanala bakan ve zamanı kısıtlı olan kisilere yaramıyor bu tasarım. Eskisi sade ve kullanımı kolaydı cok iyiydi bencede.

Acaba butun dunyadaki ulkelerdemi degisti bu tasarim.Eski tasarimi kullanan bir ulke vs bulsakda ordan yapsak isimizi.

Acaba butun dunyadaki ulkelerdemi degisti bu tasarim.Eski tasarimi kullanan bir ulke vs bulsakda ordan yapsak isimizi.

Hocam o konu hakkında bir bilgim yok ama bu son zamanlarda işlerimizin zorlasması sanırım google ve youtube arasında bir uyusmazlıga neden oldu google spamdan rahatsız olmus olabilir iş verenler acısından, malum bu işi sadece paraya oynayarak yapınca illa hile hurda giriyor işin içine yani araba yarısı videosunda cıkan finans reklamına tıklanması o reklamı veren adamı sevindirmez diye dusunuyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri