after effects mi sony vegas mı?

• Kullanıcı rozetmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

rozetmen

Kayıtlı Üye
günlerdir bu sorunun cevabını arıyorum.bazılarıda "Adobe Premiere Pro CS5"den başla diyor.bi yol gösterin.

profosyonel bir şey yapacaksan after effects (öğrenilmesi zordur)
prta seviyede bir şey yapacaksan sony vegas

after effects iyi öğrenirsen dışardan da güzel işler alabilirsin.

işlevleri farklı...sonyvegasla video düzenlersin after effectsle video yaratırsın..Sağlam after effects bilgin varsa diğer programlara ihtiyacın kalmaz çünkü bildiğim en detaylısı o

işlevleri farklı...sonyvegasla video düzenlersin after effectsle video yaratırsın..Sağlam after effects bilgin varsa diğer programlara ihtiyacın kalmaz çünkü bildiğim en detaylısı o

hocam altyazı eklemeyi,az çok ekle çıkar yapmayı biliyorum zatende hangisi doğru yoldur onu merak ettim.boşa zaman kaybetmeyelim.bi de youtube üzerinden eğitim dersi bulabilsem tamamdır.

hocam altyazı eklemeyi,az çok ekle çıkar yapmayı biliyorum zatende hangisi doğru yoldur onu merak ettim.boşa zaman kaybetmeyelim.bi de youtube üzerinden eğitim dersi bulabilsem tamamdır.

Arkadaşın da dediği gibi after effects sağlam bilirsen o bile tek başına bir gelir kapısı olabilir sana..ama dersen ki youtube da günü kurtaracak basit kesip biçme ekleme çıkarma işlemleri yapacam sony vegas işini görür daha kolaydır

Hocam senin ne yapacağına bağlı tamamen bu soru. Sen üst düzey bir şey yapacağım diyorsan ki böyle bir şey yapacak olsan sormazsın zaten bu 2 programda gerçekten çok iyi ama sen ben öğreneceğim kendimi geliştireceğim dersen after effect kesinlikle. Gerçekten sadece after effect kullanarak güzel paralar kazanabilirsin fakat aşırı derecede zor.

Zamanında fırsatım varken keşke öğrensem dediğim program after effects. Çok video çektim yeşil perde önünde badim eyfel kulesinin üstündede uçurdu beni patlayan arabadanda fırlattı aslında çok güzel bi program tamamen bi gelir kapısı tek başına

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri