Aga bu nedir?

Trainer

Kayıtlı Üye
Trabzon'da üniversiteli kızların burun kıran kavgası! videosunu izle | Sabah TV

bunlar sözüm ona geleceğin annesi..yeri gelince öğretmen doktor vs. olmak için üniversiteye gidiyorlar. gören bilen de okuyor zannediyorlardır. Birbirine sosyal medyadan laf atmak,ego tatmini etmek ve bu olayı buyutup burun kırmaya kadar giden olay.

dikkatimi çeken bir nokta ise biz yazın sıcağında evde annemize babamıza saygısızlık olamsın diye şortla gezmezken kız yarı çıplak geziyor bir tanesi de videoya çekiyor olayı. Allah ıslah etsin mi diyeyim belanızı mı vermesin mi diyeyim...

Benım evin tam karsımda kız lısesi var onun 50 metre altında da benim kucuk kızın okulu var Ben okula kızımı almaya gıder iken bu liselilerde okuldan çıkmıs oluyorlar Bunlarda hıc utanma arlanma da yok yuksek sesle bir birlerine ağıza alınmayacek kelimeler soyluyorlar Yolda arabalara yol vermek yok hemen dıklenme zaten kaldırımdan yurumuyorsun devlet koskoca kaldırım yapmıs sen öküz olduğundan kaldırım değilde araba yolundan gıdıyorsun Lisenın hemen onunde yol var Bu lise nin kendısı zaten bir dert gunde on kere son ses zil sesi duyuyorum Öğretmenın mıkrofonla öğrencılere baırmasını duyuyorum Hele bunlar arada sırada kermes yapıyorlar birde bazı hayvanlar koca yolda benım arabanın garaj cıkıs kapısının önüne koyuyorlar Yınede öğretmenın mudurun hakkını yemeyım hemen mıkrofonda anons yapıp park eden öküzü buluyor Kısaca ahlak çok önemli kültür çok önemli Yozlaşma gıtgıde artıyor Cenabı Allah sonumuzu hayır etsın

ben bile bi erkek olarak bile kendimi böyle şiddet uygularken düşünemiyorum.nasıl bir kin ve nefrettir ki insanı böyle vahşileştirir.hele bir de karşısındaki böyle savunmasızken.

ben bile bi erkek olarak bile kendimi böyle şiddet uygularken düşünemiyorum.nasıl bir kin ve nefrettir ki insanı böyle vahşileştirir.hele bir de karşısındaki böyle savunmasızken.

İçi boşaltılmış,yozlaşmış,tüketim çılgını duygusuz bir nesil yetişiyor. Dini ahlaktan bahsetmiyorum,humanist insanlığa saygılı bireyler olsa yine kâfi. Ama sokağa kafeye baktıkça tüketim,narsizm ego ile yoğurulan bir gençlik görüyorum. bu beni çok üzüyor.

Dün ekşide izledim o nasıl insanlık. O çat sesi kızın feryadı keşke izlemeseydim dedim.

Bu nesilsin böyle olması sorumsuz ailelerin çok büyük payı var çocuklarına insan olmayı öğretemiyolar.

İçi boşaltılmış,yozlaşmış,tüketim çılgını duygusuz bir nesil yetişiyor. Dini ahlaktan bahsetmiyorum,humanist insanlığa saygılı bireyler olsa yine kâfi. Ama sokağa kafeye baktıkça tüketim,narsizm ego ile yoğurulan bir gençlik görüyorum. bu beni çok üzüyor.

bunların üniversite öğrencisi olması da çok vahim bi durum.

Hayatta dayanamadıgım tek şey, teke tek olmayan kahpece kavgalar, resmen o kızın çektigi acıyı içimde hissettim

Hayatta dayanamadıgım tek şey, teke tek olmayan kahpece kavgalar, resmen o kızın çektigi acıyı içimde hissettim

şahsen bugüne kadar hiçbir yerim kırılmadı. ki acıyı tahayyül edemiyorum. biz erkek olduğumuz halde bile durduk yere bu denli şiddetli saldırmıyoruz. yani oturan birine durup bi tekme atılmaz adil değil. kahpeliktir bu. kaldı ki sebepi çok itici. bu yüzden burun mı kırılır arkadaş hala kafama yatmıyor.

hiç zor değil ablacım aç bi maddi manevi tazminat davası gerekirse 5-10 yıl sürsün üniversite mezunu bi insanın siciline adam yaralama işlenirse hayatı boyunca iş bulamaz(tecrübeyle sabit).

ben bm'yim 2 tarafı dinleyip karar vermek lazım

ne bekliyorsunuz ki kindar nesil yetişiyor yetişsin bakalım hayırlısı bir şey olmaz gelir geçer

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri