Age Of Empires Sevenlere Müjde

Hiçbir alakası yok gerçek Age Of'la boşa heveslenmeyin. :) Hakarettir bu age of'a. :D

o kadar mı kötü ya, grafikleri gayet aynı gibi duruyodu google play de :S indirip deneyen varsa yorum alalım

Bir dönem müptelasıydım ismini görünce hala duygulanırım çok eski oyundur nerdeyse 20 seneye yakın

Merhaba, benim gibi sizde strateji oyunu denildiğinde Age Of Empires diyorsanız hepimiz için güzel haber geldi. Artık Age of Empires oyunu Cep telefonlarında da oynanabilecek :) Google play den indirebiliyoruz.

Age Of Empires World Domination Artık Mobil Cihazlarda

aheyyyyyy valla çok iyi oldu indirip kuracağım inşallah çalışır çok araştırmıştım geçen yıl , age of empires !!! candır.

Sağolasın dost

Edit 2 : Hocam Bu oyunun clash of clanstan farkı yok paralı oyun grafiklerde berbatmış age of empires 1 'i buna değişmem :D

yinede sağolasın

Son düzenleme:
hey gidi günler heyy :) hala şu an o zevki alamıyorum, o dönemde internet kafede landan atardık ne zevkli günlerdi.. şimdiki hayat mı be :)

Bir ara çok oynardım. Akşam oyuna oturup hiç farkında olmadan tek oyunda güneşin doğduğu olurdu :D Mobil değil de PC versiyonunu bulup kurabilir miyim

ilk oynadığım pc oyunu. Age of Empires 1 oynuyodum 99 yıllarında .D

Bir ara çok oynardım. Akşam oyuna oturup hiç farkında olmadan tek oyunda güneşin doğduğu olurdu :D Mobil değil de PC versiyonunu bulup kurabilir miyim

aynı şekilde bende çok oynardım. son olarak age of empires II HD olarak tekrar satışa sunuldu. Steam üzerinden hemen satın aldım çok mutluyum :) tavsiye ederim.

çok fazla oynamadım age of ama o şifrelerle gelen arabalar hala hatırımda :D

ben zamanında age of empires 2 yi ne çok oynamıştım, bir ara serinin mitoloji oyununuda oynamıştım,
sonradan oyunun hilelerini keşfedince artık pek bi zevki çıkmaz olmuştu, :)

bi sürü güzel örnek var hala böle saçma sapan oyun yapıyolar age of empires ın en basit sürümü bile bundan daha güzel daha keyifli
[MENTION=10783]RocKSceN[/MENTION] crusaderin keyfi de başkadır basit bir mantığı yok yönetim iyiyse iyisin değilse cırt :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri