Ağustos ayına nasıl başladınız ?

To :1,48%
tbm: 0,09 tl

to yerlerde 2 aydır

to 1.37
tbm 0.05
bgbg 0.71

geçen aydan daha, kötü bu yıl ilk defa 5 kuruş tbm görüm

Sinirlendim sağlam kalan kanallarımı sildim. 1 haftadır başka katogoride çalışıyorum. sadece iki kanalım var.
TBM:11 kruş
BGBG:9.40
to:9.10
1000 hite ortalama 90 tık

Az hit, çok tık, çok kazanç :D

Son düzenleme:
  • Sayfa TO'su
    %10,67
  • TBM
    0,10 ₺
  • Sayfa BGBG'si
    10,96 ₺
  • izlenme yarı yarıya düştü

Tek kelime İğrenç
Sağlam geliri olan Türkçe içerikli kanalım uçmuş 1 adet sahte telif ve flag sayesinde . Bunu açtıramazsam ki açtıramam herhalde nereye yazacağımı bilmiyorum . Türkçe içerikten uzak durun arkadaşlar

dün gece 2 civarı 500 küsür izlenime 120 tık vardı. %23 civarıydı to, bgbm 20 tl deydi. ardından bi video bağladım, şu anın durumu

48k izlenime 684 tık. tbm 0.07 to 1.42

ayarsız ya bu google.

Arkadaşlar ben partnerden takip ettiğim için en son Ayın 1'i yansıdı. Normalde %50 kazanç kaybı vardı. 1 Ağustos'ta %25 daha kayıp yaşadım :)

1 Ağustos'tan sonra düzelme falan geldi mi. Çok kötü ya. Valla berbat bir durumdayım.

(20k üstü izlenim alanlar cevaplarsa sevinirim) (Türkçe içerik ayrıca :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri