Merhaba
ağustos pini eline ulaşan varmı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pin demişken bu ayın pinleri yola çıktımı acaba bakan varmı?
pin demişken bu ayın pinleri yola çıktımı acaba bakan varmı?
Merhaba
Hocam Ağustos pini bana bayram öncesi ulaştı.. Antalya - Merkez
2 aydır pin min gelmiyor. Farklı 5-6 adrese bekliyorum. İzmir postacıları bizim pinleri önemsiz kağıt sanıp sonlara atıyor galibaİşin ilginci geçen sene aynı bu adreslere pin aldım 1 ayda geliyordu.
3.pini istedikten 21 gün sonra çıkıyor form. Ben 3.pinleri isteyeli 19 gün olmuş 2 gün daha sabredicez artık
Az önce 1 hesapta adres değişikliği yaptım.Şimdi eylül pini az önce değiştirdiğim adrese mi yola çıkar?
Az önce 1 hesapta adres değişikliği yaptım.Şimdi eylül pini az önce değiştirdiğim adrese mi yola çıkar?
hocam benim adsense bu ay eşşiği geçti ancak pin yeri çıkmadı ? özel bir şey mi yaptınız
Hocam pininiz yola çıktı mı, benim de kesinleşme olmasına ve üzerinden 4 gün geçmesine rağmen pin yola çıkmadı. Bu işte bi acayiplik var hakikaten.hocam benim adsense bu ay eşşiği geçti ancak pin yeri çıkmadı ? özel bir şey mi yaptınız
Hocam pininiz yola çıktı mı, benim de kesinleşme olmasına ve üzerinden 4 gün geçmesine rağmen pin yola çıkmadı. Bu işte bi acayiplik var hakikaten.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.