Ağustosta rahatlar mıyız sizce?

nescafe3in1

Yasaklanmış
Temmuzda 2-3 aydır düzenli olan kazançlar genel olarak %50 düştü biliyorsunuz 3-5 güne düzelir derken ayı bitirdik hala düzelmedi.

Ben bu durumu reklam verenlere bağlıyorum sonuçta adsense, kazançlarımızı cebinden ödeyecek değil reklam verenler azaldığı için çıkan reklamlar da azaldı böylece kazançlarımız düşmüş oldu.

Sizce Ağustos'ta rahatlayacak mıyız eski kazançlara sahip olacak mıyız ne diyorsunuz ? :)

Ağustos'ta aynı geçecek. Eylül'de düzelmeler başlayacak. Geçen yılın verilerine göre konuşuyorum.

Temmuzda 2-3 aydır düzenli olan kazançlar genel olarak %50 düştü biliyorsunuz 3-5 güne düzelir derken ayı bitirdik hala düzelmedi.

Ben bu durumu reklam verenlere bağlıyorum sonuçta adsense, kazançlarımızı cebinden ödeyecek değil reklam verenler azaldığı için çıkan reklamlar da azaldı böylece kazançlarımız düşmüş oldu.

Sizce Ağustos'ta rahatlayacak mıyız eski kazançlara sahip olacak mıyız ne diyorsunuz ? :)

abi katagori düzenlemelerini hala bitiremediler video boyutlari halan bi ufaliyo bi büyüyor
sorun orda.
agustosda tahmini olarak düzelir. suan kisman düzeldi

beyler yabancı arkadaşlarımda düşüş yok hep biz türklerde var kendinize sorun neden acaba diye sonra reklam verenleri bahane etmeyin yapmadımız sahtekarlık kalmadı yalan yanlış başlıklarla videolar cıplak karı resimleri çoluk cocuk düşünmeden pepe izle içine bi giriyorsun adult görüntüler sonra burda diyorsunuz kazanç düştü tbm düşük tık düşük daha neler olacak bu gidişle durun siz

Bu yaz böyle devam edicek gibi.Eylulden sonra duzene girer.Pc basinda olan yok.Haliylen reklam veren azaldi.

İnşallah ağustosta düzelir de eylül sonunda güzel paralarla yeni sezona geçeriz. Iphone 6 çıkıyor :D

Ticaret her yerde ticaret.Piyasa böyle 1-2 ay iniş yapar.1-2 ay çıkış yapar.İşler hep böyle yürür.Burda da farklı olacağını sanmıyorum.Ancak sürekli çalışmaya devam etmelisiniz.

Ağustos'ta aynı geçecek. Eylül'de düzelmeler başlayacak. Geçen yılın verilerine göre konuşuyorum.

hocam sorun ne ki yazın reklamlar mı az oluyor :/ izlenim azaldı desem onunlada ilgisi yok izlenimim dahada arttı ama para baya düştü.. inş dediğiniz gibi geri eskiye döner eylülde

günlük 17 bin izlenme 60 tl sabit kazanç şimdilik 16 günde 700 tl devirdik hayırlısı ile

arkadaşlar videoları ilk izlerken reklam çıkmıyor f5 yapınca reklam çıkıyor bunu farkedemedi hala genel kısım

o bir şey değil de sabah bir kanal oluşturdum.altı ay önce açıp da kenarda unuttuğum adsenseye bağladım kanalı .70 izlenim ve tıklar yansıdı.şimdi bakıyorum veri yok yazıyor:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri