Ağzımdan kan akıyor

hocam kesinlikle paniklemeyin benim de oluyordu sabah kalktığımda oluyordu bi baktım dişimin arasından gelıyor çok az az senin de böyledir belki farkında dilsindir selpağı al dişine koy bi bak kanıyo mu arada gırtlaktan da gelıyor sigara içiyosan bırak kardeşim geç olmadan bana da oluyordu fakat ağzımı her sabah tuzlu suyla yıkyıordum geçti

kardeş bu işin şakası olmaz umarım kötü birşeyin yoktur allah acil şifa versin
Ama kesinlikle doktora git hemen....

Öncelıkle geçmiş olsun..
Birçok sebepleri olabılır bunun,ağzında yara olşum, diş minelerinden veya boğazındanda gelebilir,eğer mıdende aşırı yanma şişkınlık hazımsızlık soz konusuyla ağzından kan gelmesı mide kanamasıda olabılır yınede bıran önce bir acile görünsen iyi olur.

kardeşim öncelikle buraya konu açman bile hata.derhal doktora gitmen gerekir geçmiş olsun umarım kötü birşeyin yoktur.

Sigara içiyomusun.İş yogunluğundan farkında olmadan çok fazla içip sürekli öksürdün mü?

kardeşim ağzından kan gelmesine mi üzülsem
yoksa doktora gitmeyip burda konu açmana mı üzülsem karar veremedim

Geçmiş olsun zaman kaybetmeden doktora gitmelisin ama belki dişlerinden biri kanıyor olabilir ağzını iyice çalkala

farkinda olmazsin dis etlerinin kenarlari kanama yapar ama tam olarak nerden ciktigi gorulmez benimde bazen oluyor ama dislerim kanadigindan eminim tabi yinede bi doktora danis kafana taktiysan

tükürmek dişden olabilirdide ama kusmak miğdeden mi geliyor doğrumu anladım ve halen bu soruyu foruma danışıyorsun hiçte mantıklı değil . acili ara doktorlara danış. derhal acile git!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ihmal etme al eline cep telefonunu acili ara !!

hocam kesinlikle paniklemeyin benim de oluyordu sabah kalktığımda oluyordu bi baktım dişimin arasından gelıyor çok az az senin de böyledir belki farkında dilsindir selpağı al dişine koy bi bak kanıyo mu arada gırtlaktan da gelıyor sigara içiyosan bırak kardeşim geç olmadan bana da oluyordu fakat ağzımı her sabah tuzlu suyla yıkyıordum geçti

tuzlu suyla yıkamakdan hariç dişini düzenli fırcalamıyormusun ? dişetlerinden gelir bul temizlemsen fırçalamasan kanıyor ve kokuda yapar. dişlerinizi ihmal etmeyin !

Arkadaslar kusura bakmayın böle bir konu açtım ama merak ettim sürekli son 45 dakikadır kan tükürüyorum kan kusuyorum varmı basına böle bişi gelen netten bakmaya çalıştım akciger kanseri belirtisi doktorada hemen gitmek isteymiorum bu saatte yarın gidicem ama sormak istedim sizede

Kardeşim çok fazla gelmiyorsa ve örnegin burnunu temizlerken zorladıysan falan geniz etindeki kılcal damarlar patlamıştır bende yıllardır var sıkıntı cıkmadı. Ama iyi bir doktora git önce gögüs sonra kulak burun bogaz kamerayla bakarlarsa sorunu görürler zaten ciğerde birşey yoksa.. Aşırı geliyorsa acil hastahaneye git düştün carptın birşey olduysa ciğerin patlamış olabilir.. Bir iki saat içinde yaşadıysan bunu fazla zamanın yok demektir bekleme ... korkutmak istemem ama çoksa kesilmiyorsa kesinlikle gittt ama sen sürme arabayı ok.. yakın zamanda bir arkadaşımın başına geldi öksürürken ciğeri patladı ameliyat oldu zaten hastahaneye ***ürmesek öleceğini belirttiler.. bekleme emin ol en azından git doktora

Arkadaşlar tşk ederim ilgigösterdiginiz için doktora gittim doktora gitmek istememdeki sebep biraz farklıydı sigortam yok ondan gitmek istemedim burda bana yakın cerrahpaşa ve haseki var onlarında allah düşürmesin yani oralara neyse medıcal parka gittim allahdan biraz para vardı hesapda ciger filmi çektiler temiz çıktı kan aldılar temiz çıktı ama annem 10 yıl önce tiberküloz geçirdi doktor bunu duyunca annemden yedikule göğüs hastanesine gitmemi söledi şuanda böyle bişey gözükmüyor ama neden oldugunu onlar daha iyi anlar dedi şimdlik bu yarına randevu alamadık yani bu güne alamadık cumaya almaya çalışcaz tekrar teşekkür ederim herkese

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri