Ağzımdan kan geldi

İnşallah kardeşim. Herşeyin başı sağlık. Zatüre deyip geçme bu arada aşırı sıkıntılı bir rahatsızlıktır umarım o değildir ki bence değil o tür rahatsızıklar kendisini çok önceden hissettirir. Sen bana kalırsa sağlam üşütmüşsün kardeşim. Bol bol ıhlamur, adaçayı vs. tüket. Bal ve cevizi de sakın unutma. :) Abim 1 ayda tam 1 teneke (15 kilo) bal tüketmişti. Doktorlar baya tavsiye eder üst solunum yolu rahatsızlıklarında balı..

Kanlı balgam çıkarıyorum, neden olabilir? - UZMANTV

Bahsettiğim gibi kanlı balgam ve kan gelmesi çok baska seyler izle bence.

Teşekkürler hocam ilginiz için videoyu izledim tek çay bardağı kısmı uymuyor baya kan tükürdüm ben gerisi umarım bayanın dediği gibi normale döner

geçmiş olsun doktorun dediği gibiönemsiz birşey olma ihtimali yüksek ama ufak bir ihtimalde olsa kötü bir durum olabilir detaylı bir test olmanız gerekli hocam bence yarın iyi bir doktora gidin

eğer sadece öksürdükten yarım saat sonra gelmeye başlıyorsa zorluyorsundur ciğerleri
öyle olabilir yani mantıken.

güvenmiyorsan başka bi doktora daha görün yinede.

Bak bir sağlıkçı olarak doktorlara güvenmeyipte, halka bir şeyler danışmanın kesinlikle yanlış bir tutum olduğu kanaatindeyim. Burda bu durumu yaşayan birinin senle aynı sebepten yaşadığından emin olamazsın. Haa doktora güvenmezsin git başka bir doktora ama gidipte ortalıkta, internet aramalarıyla falan vakit kaybetmeyin. Sırf haber niteliği taşısın, site güncel kalsın diye millet sitelerine sallayarak içerik girişi yapıyor. Hal böyleyken şu "Çöpe atın, içtiyseyniz öldünüz" falan haberlere bence kulak asmayın.
Geçmiş olsun.

baska doktora git
benimde küçüklügümde ayaklarımda sorun var hala var yemin ediyorum 10 tane doktora gitim hic bir doktor ayagımda ki sorunun bulamadı en sonda bir doktor buldum gitim onda muayne oldum 200tl 10dk sürmedi ayagımdaki sorunun cözdü özel doktordu. tavsiyem 2 3 doktorla tanısın her doktor farklı şeyler söyluyor kime güvencez bilmiyorum valla.

Hocam geçmiş olsun ciddi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum hocam başka doktorada git.

göğüs hastalıklarına acilen gitmen lazım acildeki doktordan pek fayda bekleme geçmiş olsun

Abim 1 ayda tam 1 teneke (15 kilo) bal tüketmişti. Doktorlar baya tavsiye eder üst solunum yolu rahatsızlıklarında balı..

günde yarım kilo balı nabtınız hocam. :)

kardeş geçmiş olsun, içine sinmediyse başka bir doktora daha görün, inşallah ciddi birşey değildir.

Öncelikle geçmiş olsun hocam. size tavsiyem öncelikle ilk fırsatta farklı bir uzmana görünmeniz.
belkide bir şeyiniz yoktur sadece ciğerleriniz zorlandığı için olmuştur.

hocam geçmiş olsun insan vucudnun en önemli parçası akciğerlerdir büyük ihtimalle ciddi şekilde soğuk almışsın benimde geçmişte başıma geldi vucuduna iyi bakman lazım sigara kesinlikle içme ve ne yaparsan yap akciğerlerini üşütme yoksa cok acı cekersin tekrar geçmiş olsun

eğer sadece öksürdükten yarım saat sonra gelmeye başlıyorsa zorluyorsundur ciğerleri
öyle olabilir yani mantıken.

güvenmiyorsan başka bi doktora daha görün yinede.

geçmiş olsun doktorun dediği gibiönemsiz birşey olma ihtimali yüksek ama ufak bir ihtimalde olsa kötü bir durum olabilir detaylı bir test olmanız gerekli hocam bence yarın iyi bir doktora gidin

Teşekkürler hocam şuan pek bir şey yok sadece ağzıma hafif kan tadı geliyor o kadar tükürdüğümde kan gelmiyor yavaş yavaş normale dönüyorum galiba

Bak bir sağlıkçı olarak doktorlara güvenmeyipte, halka bir şeyler danışmanın kesinlikle yanlış bir tutum olduğu kanaatindeyim. Burda bu durumu yaşayan birinin senle aynı sebepten yaşadığından emin olamazsın. Haa doktora güvenmezsin git başka bir doktora ama gidipte ortalıkta, internet aramalarıyla falan vakit kaybetmeyin. Sırf haber niteliği taşısın, site güncel kalsın diye millet sitelerine sallayarak içerik girişi yapıyor. Hal böyleyken şu "Çöpe atın, içtiyseyniz öldünüz" falan haberlere bence kulak asmayın.
Geçmiş olsun.

Teşekkürler hocam yazının tarihi 1 yıl öncesine olduğu için herhangi bir şey olsa kaldırırlardı diye düşündüm kullanıyorum ilacı

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Teşekkürler hocam

baska doktora git
benimde küçüklügümde ayaklarımda sorun var hala var yemin ediyorum 10 tane doktora gitim hic bir doktor ayagımda ki sorunun bulamadı en sonda bir doktor buldum gitim onda muayne oldum 200tl 10dk sürmedi ayagımdaki sorunun cözdü özel doktordu. tavsiyem 2 3 doktorla tanısın her doktor farklı şeyler söyluyor kime güvencez bilmiyorum valla.

Hocam geçmiş olsun ciddi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum hocam başka doktorada git.

Teşekkürler hocam. Gitmeyi düşünüyorum hocam pazartesiye kadar ilacı kullanayım gidicem olmazsa

göğüs hastalıklarına acilen gitmen lazım acildeki doktordan pek fayda bekleme geçmiş olsun

Teşekkürler hocam. Randevu alıcam şimdi gidicem göğüs hastalıklarına

günde yarım kilo balı nabtınız hocam. :)

kardeş geçmiş olsun, içine sinmediyse başka bir doktora daha görün, inşallah ciddi birşey değildir.

Teşekkürler hocam inşallah

geçmiş olsun bilmediğim konuda fetva vermeyi sevmiyorum..

Teşekkürler hocam

Öncelikle geçmiş olsun hocam. size tavsiyem öncelikle ilk fırsatta farklı bir uzmana görünmeniz.
belkide bir şeyiniz yoktur sadece ciğerleriniz zorlandığı için olmuştur.

Teşekkürler hocam umarım öyle olmuştur randevu alıp gideceğim göğüs hastalıklarına

Gecmıs olsun can Allah tarafından tez zamanda şifanı bulursun inşallah...

Teşekkürler hocam

hocam geçmiş olsun insan vucudnun en önemli parçası akciğerlerdir büyük ihtimalle ciddi şekilde soğuk almışsın benimde geçmişte başıma geldi vucuduna iyi bakman lazım sigara kesinlikle içme ve ne yaparsan yap akciğerlerini üşütme yoksa cok acı cekersin tekrar geçmiş olsun

Teşekkürler hocam. Sigara en son 2 hafta falan önce içmiştim çok sık içmiyordum veriyorlardı arkadaşlar öyle ama artık içmem

geçmiş olsun.özelde olsa ,devlet de olsa ciddi durumlarda 2 doktora gorunmekte fayda var.

Abim doktor. Öksürerek kan geldiyse böbrekten gelmiş olabilir diyor.

geçmiş olsun muhakkak doktora yine git ne olur ne olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri