Ah youtube.. calismak lazım...

kayipsans

Yasaklanmış
Arkadaşlar öyle hallendim, konu açayım dedim..

biraz önce arkadaşlarım aradı kızlı erkekli en sevdiğim cluba gideceklermiş severim bu arkadaşlarımıda harbi insanlardır, çağırdılar.. Nasılda canım çekti bi bilseniz:o

Ama işte boş durmamak lazım bazı şeyleri istiyorsak bazı şeylerden ödün vermemiz lazım, bu reddemeyeceğim teklifi, reddettim...

youtube bana paramı carcur etmemek gerektiğini , calismayı , azim ve sabrı öğretti..

yapmam gereken bir ton işim var sabaha kadar malesef gelemeyeceğim dedim, çok şaşırdılar..

Edit: Sanırım büyüyorum..

ya şartlandırmayın kendinizi hocam bu kadar !!
bu kadar hırs yapmayın !!!
git gez dolaş eğlen yeri gelsin dışarda vakit geçir herşeyi yt ye bağlama
ben hem çalışıyorum hem kanal açıyorum dışarıda kanallarımı takip ediyorum AMA ..
YERİ GELİYOR KAPATIYORUM TELEFONU
umrumda bile olmuyor yt 4 5 saatliğine
herşeyin yeri ayrı

abartma. Youtube birazda şans işi. Hayattan kopmamak gerek.

Yanlış yaptın, ilerde pişman olursun, eğlendikten sonrada youtubla uğraşabilirsin.

Ne kadar çok para o kadar çok sosyallik.. benim görüşüm böyle en azından.. Şu an sen belki sabaha kadar çalışıp 5 hane kazanacaksın bu böyle birikecek.. Arkadaşların Türkiye'de takılırken sen belki yurt dışına David Guetta'nın partisine konserine falan gidiceksin belki biraz da böyle düşünmek lazım, her zaman olumlu :)

bence birazda sosyal olmalı.

tabi hocam kesinlikle katılıyorum ama biraz kendimi kısmayı deniyorum sadece, gerçekten uzun zamandırda gitmiyordum en çok istediğim şey ve o sevdiğim arkadaş grubu herzamanda bulunmuyor, ama ne yapalım biraz böyle deniyim dedim

kendini yt ye kaptırma bu kadar yarın birgün bişey ters gider beyninden vurulmuşa dönersin tadın tuzun kalmaz herşeyden biraz tat dengeni bozma ;)

Arkadaşlar öyle hallendim, konu açayım dedim..

biraz önce arkadaşlarım aradı kızlı erkekli en sevdiğim cluba gideceklermiş severim bu arkadaşlarımıda harbi insanlardır, çağırdılar.. Nasılda canım çekti bi bilseniz:o

Ama işte boş durmamak lazım bazı şeyleri istiyorsak bazı şeylerden ödün vermemiz lazım, bu reddemeyeceğim teklifi, reddettim...

youtube bana paramı carcur etmemek gerektiğini , calismayı , azim ve sabrı öğretti..

yapmam gereken bir ton işim var sabaha kadar malesef gelemeyeceğim dedim, çok şaşırdılar..

Edit: Sanırım büyüyorum..

Benimde son günlerde sıkça hissettiğim bir durum üniversitenin ara dönem tatilini en faydalı şekilde değerlendirmek istiyorum ama arayan insanlar tatil olunca baya fazla oluyor reddedemiyorum ama aklım dışardayken hep açamadığım kanallarda oluyor :rolleyes:

Ne kadar çok para o kadar çok sosyallik.. benim görüşüm böyle en azından.. Şu an sen belki sabaha kadar çalışıp 5 hane kazanacaksın bu böyle birikecek.. Arkadaşların Türkiye'de takılırken sen belki yurt dışına David Guetta'nın partisine konserine falan gidiceksin belki biraz da böyle düşünmek lazım, her zaman olumlu :)

Tamamen böyle düşündüm, daha çok para daha çok sosyallik

ki bende macaristana eğitime gideceğim zaten..

tabi hocam kesinlikle katılıyorum ama biraz kendimi kısmayı deniyorum sadece, gerçekten uzun zamandırda gitmiyordum en çok istediğim şey ve o sevdiğim arkadaş grubu herzamanda bulunmuyor, ama ne yapalım biraz böyle deniyim dedim
bence bu kadar kısıtlama herseyin zamanı olsun ne olursa olsun tüm zamanını tek birseye harcamamalı .

bence bu kadar kısıtlama herseyin zamanı olsun ne olursa olsun tüm zamanını tek birseye harcamamalı .

Ama hocam yt den henüz istediğimi alamadım onu bir alsam, o zaman daha iyi olacak..

---------- Spam Engelliyici 03:37 ---------- Önceki Mesaj 03:36 ----------

ya şartlandırmayın kendinizi hocam bu kadar !!
bu kadar hırs yapmayın !!!
git gez dolaş eğlen yeri gelsin dışarda vakit geçir herşeyi yt ye bağlama
ben hem çalışıyorum hem kanal açıyorum dışarıda kanallarımı takip ediyorum AMA ..
YERİ GELİYOR KAPATIYORUM TELEFONU
umrumda bile olmuyor yt 4 5 saatliğine
herşeyin yeri ayrı

Hırs değil bu sanki bağımlı oldum, kafam dışardayken arkadaşlarla pes atarken bi çay çorba içerkende kanallarımda, yeni kanal basma, ulan şu şukadar olsa bu nekadar olur kısa hesaplamalar vs , neoluyor ya.. kafayımı yedik nedir.

Ama hocam yt den henüz istediğimi alamadım onu bir alsam, o zaman daha iyi olacak..

---------- Spam Engelliyici 03:37 ---------- Önceki Mesaj 03:36 ----------

Hırs değil bu sanki bağımlı oldum, kafam dışardayken arkadaşlarla pes atarken bi çay çorba içerkende kanallarımda, yeni kanal basma, ulan şu şukadar olsa bu nekadar olur kısa hesaplamalar vs , neoluyor ya.. kafayımı yedik nedir.
yok işte bunun önüne geçmelisin arkadaşların dediği gibi iki gün sonra ytde bir anormallik olur çok çok çok üzülürsün ....
tamam iyi güzel paralar kazanılıyor çok iyi ama heran herşey olabilir ...
hayatında sadece yt yok bunuda unutma
sonra çoook üzülürsün

çok çalışmak değil mantıklı çalışmak lazım

Gitmemekle yalnışlık yapmışsın , youtube arkadaşlarından önemli değil.Heleki fazla görüşemediğin arkadaşlarından hiç önemli değil.

yok işte bunun önüne geçmelisin arkadaşların dediği gibi iki gün sonra ytde bir anormallik olur çok çok çok üzülürsün ....
tamam iyi güzel paralar kazanılıyor çok iyi ama heran herşey olabilir ...
hayatında sadece yt yok bunuda unutma
sonra çoook üzülürsün

şuanda farklı ekmek kapısı yok mecburen bağladık, bu durumu ne yapmalı peki hocam?

[MENTION=12447]egva06[/MENTION] [MENTION=7910]M.A.A[/MENTION] ne diyorsunuz agalar bu işe ? soayalleşsekmi azıcık :D

Arkadaslar sizi bilmem ama bncede cebinde 5 kurus para olmadan gezmekte neye yarar bn hic sodyal biri deilim insallah ytden kazanirsam ilk yuksek kazandigimi harcicam bosver hocam snde daha iyi yerlere gidersn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri