Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman herhangi muhalif partiden birisi hükümetle dalga geçmeye kalkınca ağlamayın ceza da ceza ihbar da ihbar diye.
bir ornek verebılırmısınız dalga gectıgı ıcın kım kımı dava etmıs sozlerının ıcınde hakaret yada ıftıra olmıyacak tabıkı sadece iktidarınn sozlerını yada işlerini tiye aldıgı için kim dava edilmişO zaman herhangi muhalif partiden birisi hükümetle dalga geçmeye kalkınca ağlamayın ceza da ceza ihbar da ihbar diye.
bir ornek verebılırmısınız dalga gectıgı ıcın kım kımı dava etmıs sozlerının ıcınde hakaret yada ıftıra olmıyacak tabıkı sadece iktidarınn sozlerını yada işlerini tiye aldıgı için kim dava edilmiş
1,5 yıldır bu forumdayım, çoğu konuda sürtüştük sen de ben de neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Hiçbir zaman söylediklerinin arkasında değilsin.kardeş hayırdır sen beni hangi partiye oy verdiğimi nerden biliyosun gel skype çok siyaset yapmak istiyorsan ekle özelden gönderdim tabi cesaretin varsa!
bir ornek verebılırmısınız dalga gectıgı ıcın kım kımı dava etmıs sozlerının ıcınde hakaret yada ıftıra olmıyacak tabıkı sadece iktidarınn sozlerını yada işlerini tiye aldıgı için kim dava edilmiş
lütfen kaçamak cevap vermeyin belliki siz takip eden birisiniz bana bir ornek yollarmısınız rica etsem1,5 yıldır bu forumdayım, çoğu konuda sürtüştük sen de ben de neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Hiçbir zaman söylediklerinin arkasında değilsin.
Forumu veya sosyal medyayı azıcık takip eden neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.
1,5 yıldır bu forumdayım, çoğu konuda sürtüştük sen de ben de neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Hiçbir zaman söylediklerinin arkasında değilsin.
Forumu veya sosyal medyayı azıcık takip eden neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.
boş ver o sorunlu biraz![]()
noldu korktun mu ? sana hangi partiye oy attımın resmini de atıyım bakalım o zaman utanıcak msn ? tabi yüz varsa
Edit:eğer skype gelmiceksen boşuna benimle tartışma senin yüzünden ban yemek istemiyorum.
Yazıp yazıp sildim. İnan ki benim karşılıklı düzgünce tartışabileceğim düzeyde değilsin.
gel diyorum bak skype de tartışalım korkma yemicem attın postun ne kadar arkasında durabilceksin onu merak ediyorum sadece (gönderdim skype adresinde 2 kişilik 1 resim var)
Edit:Yarın önemli bi sınavım var ona çalışmam gerek [MENTION=36529]Gmail[/MENTION] seni bekliyorum!
Seninle tartışmayacağımı söyledim, ikimizin düzeyi aynı değil. Sınavına çalışabilirsin.
Herkes gördü senin Klavye delikanlısı olduğunu.. bir daha da forum da siyaset yapmassan sevinirim iyi akşamlar
Skype'tan 3 boyutlu mu görüşecektik skype delikanlısıne cahil bir ergen çıktın hala boş boş konuşuyorsun illa senin seviyene mi inelim?
Skype'tan 3 boyutlu mu görüşecektik skype delikanlısıne cahil bir ergen çıktın hala boş boş konuşuyorsun illa senin seviyene mi inelim?
Dostum bırak allah aşkına ya bu şahıs siyasi görüşü farketmeksizin herkesle münakaşaya giriyor, ben maç konusuna bir mesaj yazdım diye 10 gün banlandım ama buna hiçbir ceza verilmiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.