Ahsen Tv Terbiyesizliği !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunların yeri arabistan çölleri bedevi köpekler

O zaman herhangi muhalif partiden birisi hükümetle dalga geçmeye kalkınca ağlamayın ceza da ceza ihbar da ihbar diye.

kardeş hayırdır sen beni hangi partiye oy verdiğimi nerden biliyosun gel skype çok siyaset yapmak istiyorsan ekle özelden gönderdim tabi cesaretin varsa!

O zaman herhangi muhalif partiden birisi hükümetle dalga geçmeye kalkınca ağlamayın ceza da ceza ihbar da ihbar diye.
bir ornek verebılırmısınız dalga gectıgı ıcın kım kımı dava etmıs sozlerının ıcınde hakaret yada ıftıra olmıyacak tabıkı sadece iktidarınn sozlerını yada işlerini tiye aldıgı için kim dava edilmiş

bir ornek verebılırmısınız dalga gectıgı ıcın kım kımı dava etmıs sozlerının ıcınde hakaret yada ıftıra olmıyacak tabıkı sadece iktidarınn sozlerını yada işlerini tiye aldıgı için kim dava edilmiş

bekle hocam skype den eklesin arkadaşla konuşalım bakalım klavye de oldu gibi konuaşabilcek mi

Bu ülkenin kurucusuyla aklınca dalga geçip alay etmiş. Ama bilmiyor ki; Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı y.... yiyecekti!

Ama ben inanıyorum ki; devran birgün dönecek. Devran döndüğünde bu ve bunun gibilerine başka birşey yedirecekler! Bu ülkenin değerleriyle dalga geçmek neymiş o zaman anlayacaksınız...

kardeş hayırdır sen beni hangi partiye oy verdiğimi nerden biliyosun gel skype çok siyaset yapmak istiyorsan ekle özelden gönderdim tabi cesaretin varsa!
1,5 yıldır bu forumdayım, çoğu konuda sürtüştük sen de ben de neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Hiçbir zaman söylediklerinin arkasında değilsin.

Forumu veya sosyal medyayı azıcık takip eden neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.

noldu korktun mu ? sana hangi partiye oy attımın resmini de atıyım bakalım o zaman utanıcak msn ? tabi yüz varsa

Edit:eğer skype gelmiceksen boşuna benimle tartışma senin yüzünden ban yemek istemiyorum.

1,5 yıldır bu forumdayım, çoğu konuda sürtüştük sen de ben de neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Hiçbir zaman söylediklerinin arkasında değilsin.

Forumu veya sosyal medyayı azıcık takip eden neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.
lütfen kaçamak cevap vermeyin belliki siz takip eden birisiniz bana bir ornek yollarmısınız rica etsem

boş ver o sorunlu biraz :D

Dikkat çekmek için yapıldığı ortada, dağıtımını sağlayarak güzel katkı sağlamışsınız sizde :) Ben bahsettiğiniz derece bir saygısızlık görmedim açıkçası yorumları görünce küfür falan mı etti dangalaklar dedim.

noldu korktun mu ? sana hangi partiye oy attımın resmini de atıyım bakalım o zaman utanıcak msn ? tabi yüz varsa

Edit:eğer skype gelmiceksen boşuna benimle tartışma senin yüzünden ban yemek istemiyorum.

Yazıp yazıp sildim. İnan ki benim karşılıklı düzgünce tartışabileceğim düzeyde değilsin.

en güzeli ytpara olarak flaglamak ben yaptım bundan memnun kalmayan herkes flaglasın!!!

Yazıp yazıp sildim. İnan ki benim karşılıklı düzgünce tartışabileceğim düzeyde değilsin.

gel diyorum bak skype de tartışalım korkma yemicem attın postun ne kadar arkasında durabilceksin onu merak ediyorum sadece (gönderdim skype adresinde 2 kişilik 1 resim var)

Edit:Yarın önemli bi sınavım var ona çalışmam gerek [MENTION=36529]Gmail[/MENTION] seni bekliyorum!

Son düzenleme:
gel diyorum bak skype de tartışalım korkma yemicem attın postun ne kadar arkasında durabilceksin onu merak ediyorum sadece (gönderdim skype adresinde 2 kişilik 1 resim var)

Edit:Yarın önemli bi sınavım var ona çalışmam gerek [MENTION=36529]Gmail[/MENTION] seni bekliyorum!

Seninle tartışmayacağımı söyledim, ikimizin düzeyi aynı değil. Sınavına çalışabilirsin.

Herkes gördü senin Klavye delikanlısı olduğunu.. bir daha da forum da siyaset yapmassan sevinirim iyi akşamlar

Skype'tan 3 boyutlu mu görüşecektik skype delikanlısı :) ne cahil bir ergen çıktın hala boş boş konuşuyorsun illa senin seviyene mi inelim?

Skype'tan 3 boyutlu mu görüşecektik skype delikanlısı :) ne cahil bir ergen çıktın hala boş boş konuşuyorsun illa senin seviyene mi inelim?

Dostum bırak allah aşkına ya bu şahıs siyasi görüşü farketmeksizin herkesle münakaşaya giriyor, ben maç konusuna bir mesaj yazdım diye 10 gün banlandım ama buna hiçbir ceza verilmiyor.

bak ben sana hakaret etmedim sen bana şimdi niye hakaret ediyorsun ben sana sesli konuşmak için çağırdım eğer istersen görüntülü de konuşuruz ama bi anlamı yok gel sesli konuşalım yazdın gibi konuşabiliyo musun yada attın post'un arkasın da durabilecek misin ?

Ayriyetten report edildin

---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:23 ----------

Dostum bırak allah aşkına ya bu şahıs siyasi görüşü farketmeksizin herkesle münakaşaya giriyor, ben maç konusuna bir mesaj yazdım diye 10 gün banlandım ama buna hiçbir ceza verilmiyor.

Ben sizin gibi en ufak bir şeyde insanlara hakaret ederek aşığılayarak yorum yazmıyorum ondan olabilir mi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri