Akıla ihtiyacım var :D

• Kullanıcı yalan2211
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
sen olayı anlatamıyorsun galiba 240 tl total paran varsa neyın olayı bu ? 180 tl nısan paran varsa 60 da marttan mı paran var? önce olayı acıkca yaz ki sonra cevap alasın
Mart Kazancım 240 tl
Nisan Kazancım 180tl
anlatmak istedigim ise suydu simdi pini girdim kesinlesmeden nisan ayı kazancları 3 gün sonra para yattı 240tl 11 inde nisan kazancı 180tl kesinlesecek odeme esigini gecemiyecek ben bu pini 12 sinde girsem total para 420tl alabilrmiyim diyordum :)

Mart Kazancım 240 tl
Nisan Kazancım 180tl
anlatmak istedigim ise suydu simdi pini girdim kesinlesmeden nisan ayı kazancları 3 gün sonra para yattı 240tl 11 inde nisan kazancı 180tl kesinlesecek odeme esigini gecemiyecek ben bu pini 12 sinde girsem total para 420tl alabilrmiyim diyordum :)

öncelikle nisan kazancın kesınlesmedı ortalama olarak ordan 144 tl civarı paran gelecek... simdi ıkıncı olarak konuya boyle yazsaydın hocam direk kesınlesmeden sonra gir pinini :) simdi net oldu galiba olay

öncelikle nisan kazancın kesınlesmedı ortalama olarak ordan 144 tl civarı paran gelecek... simdi ıkıncı olarak konuya boyle yazsaydın hocam direk kesınlesmeden sonra gir pinini :) simdi net oldu galiba olay
Yardımların için tesekkur ediyorum gozumuz yuksek mevlalarda degil zaten 200 de alsak olur 50 de alsak olur tek korkum paranın tadına varmayımda :)

hocam bence bir farkı olamyacak geçen ayki ve bu aykini birlikte yatırıyorlar zaten ilk kazancım benımdfe böyle olmuştu biraz küçük bir miktardı ama 2si birleşince benim gözümde dağ gibi olmuştu :))

iyi günlerde harca inşallah.

hocam bence bir farkı olamyacak geçen ayki ve bu aykini birlikte yatırıyorlar zaten ilk kazancım benımdfe böyle olmuştu biraz küçük bir miktardı ama 2si birleşince benim gözümde dağ gibi olmuştu :))

iyi günlerde harca inşallah.

Tesekkürler kardesim Allahım herkeze bol kazanclar nasip et :)

bence kazancın kesinleşmesini bekle bende pin gelmedi kimlikle doğrulattım 3 gün önce ödeme yaptılar. içeride kesinleşecek para ödeme yapılan kısım düşünce 200 tl olmadığı için gelecek ayı bekleyeceğim.

Doğru Oku Doğru Anla :rolleyes: herşeyede atlama dostum...

Herseye atlamamaymis ne biliyorsunda konusuyorsun hadsiz herif haddini bil ben burda dogru bilgi veriyorum sen ne yapiyorsun? Sende yazdigini 5kere dusun sonra yaz bak bakalim kim hakliymis konuyu anlamadan "her yorumada atlama"

ben orda pin girmeden para alırsın yazdım mı hocam :D Allahım ya.. konuyu acan arkadas kaç parası var kesınlesen ne kadar vs yazmadan yorum yapılması yanlıs ve arkadasta nedense işkembeden yazıyor suan amiyane tabirle

siz biraz gec anlamissiniz anladiginaza sevindim benide anlamissinizdir ins :)

Eğer önceki aydan kesinleşen miktar 240 tl ise ve bu ayın rakamı eşiği geçmeyecekse 12 ni bekle,toplamını alırsın hem de 22 ni beklemeden:) 1 ay sonraya falan da bırakma ne olacağı belli olmaz tut ki adsensen banlandı ne olacak?bir an evvel eline geçmesini tercih etmelisin bence.

Arkadaşlar herkese merhaba bende tecrübeli arkadaşlarıma danışmak istiyorum.

1-Benimde PİN'im yeni geldi.
2-Şu an hesaptaki kesinleşen kazanç 23 TL
3-Nisan Ayı kazançlarında 500 TL üzeri bir kesinleşen bekliyorum.

Bende PİN'i Nisan'ın kazançları kesinleşince mi gireyim sizce ?

Arkadaşlar herkese merhaba bende tecrübeli arkadaşlarıma danışmak istiyorum.

1-Benimde PİN'im yeni geldi.
2-Şu an hesaptaki kesinleşen kazanç 23 TL
3-Nisan Ayı kazançlarında 500 TL üzeri bir kesinleşen bekliyorum.

Bende PİN'i Nisan'ın kazançları kesinleşince mi gireyim sizce ?

Ben yapmadım ama öyle yaptığını söyleyen arkadaşlar vardı;ayın 11'nde kesinleştikten sonra pini girip 22 sini beklemeden 4-5 gün içinde paranızı alabilirsiniz diye biliyorum.

Konu saçma formu arastir önce her önüne gelen bu ise girerse böyle saçma sapan gereksiz konularin ardi arkasi kesilmeyecektir, kesilmez de

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

valla mesajı yazıp yazıp siliyorum. ne desem ki. şu adamın sorduğu soruya gereksiz mesaj yazanların mesajlarını aratın, bakın daha neler göreceksiniz :)

Konu saçma formu arastir önce her önüne gelen bu ise girerse böyle saçma sapan gereksiz konularin ardi arkasi kesilmeyecektir, kesilmez de

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Acaba seni o her önüne gelenden ayiran durum ne? Buradan bakinca sende her önüne gelenden birisin.

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri